Στα 35 σου πλέον σκέφτεσαι το μέλλον; Για πόσο ακόμα θα ήθελες να παίζεις, και τι σκέφτεσαι να κάνεις όταν αποσυρθείς; Γενικά θεωρείς ότι έχεις εκπληρώσει τα όνειρα που είχες όταν ξεκινούσες το μπάσκετ;

Σίγουρα έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό μπορεί και να μην παίζω άλλο μπάσκετ Μπορεί το καλοκαίρι ,μπορεί σε ένα χρόνο, μπορεί σε δύο χρόνια, δεν ξέρω ακόμα. Εγώ, όσο θα είμαι υγιής θα ήθελα να παίζω, αλλά αν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από αγωνιστικό κομμάτι θα ήθελα και θα μπορούσα κι αυτό να το συζητήσω ευχαρίστως. Και θα ήθελα πάρα πολύ, όπως είπα και πριν, να μείνω στην Θεσσαλονίκη, να φέρω την οικογένεια μου εδώ και να μπορέσω να μείνω σε αυτήν την ομάδα. Γιατί νιώθω σαν να είμαι πολλά χρόνια εδώ, έχω δεθεί πάρα με τους ανθρώπους που είναι μέσα στην ομάδα και με τον κόσμο και θέλω κι εγώ, από την πλευρά μου, να προσφέρω πάρα πολλά πράγματα.

Σίγουρα έχω εκπληρώσει και με το παραπάνω τα όνειρά μου γιατί όταν ξεκινούσα να παίζω μπάσκετ, αν μου έλεγαν ότι θα παίζεις στον Άρη, στην ηλικία που είμαι, αλλά και ότι θα μπορείς να ζεις αυτές τις στιγμές, που έχω ζήσει τα τελευταία χρόνια στην ομάδα, θα τους έλεγα τρελούς. Δεν σταματάω όμως εδώ, είμαι πάρα πολύ εγωιστή,ς θέλω να κερδίζω και η ομάδα μου ο Άρης να κερδίζει όσο πιο πολλά παιχνίδια γίνεται και να φτάνει όσο πιο μακριά μπορεί, σε οποιαδήποτε οργάνωση κι αν παίζει.

Πηγή: Συνέντευξη με τον Βασίλη Σίμτσακ | Τα μπασκετικά κακώς κείμενα

Να μείνεις , να μείνεις!

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
I hate mornings

Έχουν περάσει και άλλοι παίκτες που έμειναν χρόνια στην ομάδα και που πρόσφεραν πολλά, αλλά που δεν τους κρατήσαμε κοντά μας. Ελπίζω ο Βασίλης να μην είναι σε αυτή την κατηγορία.

Βέβαια για να μείνει ο Βασίλης πρέπει να μείνει και ο Πρίφτης… Χε χε χε 🙂

Sam Vincent

Χτες ,στο live chat του Μελάγιες στο gazzetta μετα από ανάλογες ερωτήσεις ,επέλεξε για τον ολυμπιακό από τους παίκτες του πρωταθλήματος εκτος παο τον Λόρδο…Σε μια άλλη ερώτηση για την καλύτερη πεντάδα με παίκτες απο παο παοκ ολυμπιακο αεκ αρη επέλεξε κλαντον σπανουλη ουκιτς ριβερς και Λόρδο !!!

Tarpley-3

Μπορει το ταλεντο του σαν παικτης να μην ειχε τρομερο ταβανι,αλλα αυτο το παλικαρι ξερει μπασκετ οσο λιγοι.Μπασκετικη ευφεια και μαγκια.Μεινε και του χρονου ρε Βασιλη και ας μην μπαινεις να παιξεις.Εσυ εισαι ο αρχηγος οχι ο Σπυρακος…