Σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα της συνάντησης ήταν πολύ καλό και σε πρώτη φάση αυτό που αποφασίστηκε είναι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον Ερασιτέχνη και τους φίλους της ομάδας, να διατεθούν για την εξασφάλιση της απαιτούμενης φορολογικής ενημερότητας, ώστε η ομάδα να αποκτήσει δικαίωμα να κάνει μεταγραφές και αλλαγές στο ρόστερ της.

Οι συζητήσεις των διοικούντων της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη δεν σταματούν στη σημερινή συνάντηση, αλλά θα συνεχιστούν με μοναδικό σκοπό το συμφέρον του συλλόγου.

 

Πηγή: Ισχύς εν τη ενώσει! Συνάντηση μεταξύ ΚΑΕ, ΑΣ και οργανωμένων στο Παλέ για να δοθεί τέλος στο αδιέξοδο! – PRESSARIS

Και για την προκαταβολή στον Γουίβερ υποθέτω. Πάντως , η “πληροφόρηση” και η διατύπωση της “μυρίζει” ΚΑΕ , οπότε περιμένω να μάθω και από την πλευρά του Ερασιτέχνη – οργανωμένων.

( άσχετο , αλλά οι τίτλοι στο pressaris είναι…υπερβολικά υπερβολικοί μερικές φορές…)

Και σύμφωνα με το AAA :

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ανέλυσε την κατάσταση στον Ερασιτέχνη (έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος Λευτέρης Αρβανίτης και ο εκπρόσωπος του Α.Σ. στην ΚΑΕ, Τάσος Μωϋσιάδης) και τους εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων.

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Περιμένω να ακούσω κάτι από Αρβανιτη και οργανωμένους. Τι κατάσταση αναλύθηκε στον ερασιτέχνη και αν καλύφθηκαν οι Αρβανίτης, Μωϋσιάδης.

Ian 73

Έχω βαρεθεί,έχω σιχαθεί τους μπατηρηδες που παριστάνουν τους παράγοντες.

fantomas

Δηλαδή τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, δύο μέρες μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ αλλάζουν διαδρομή και εκεί που ήταν να διατεθούν για παλιές υποχρεώσεις οδεύουν για την εξασφάλιση των ενημεροτήτων
Προγραμματισμός!

keoma

Όλα καλά δλδ.. από την στιγμή που ζητάνε την βοήθεια του κόσμου πρέπει επιτέλους να λένε και ξεκάθαρα πράγματα…

Tasosgeo

Είχα καταλάβει ότι Επιχειρηματίες και πρώην παράγοντες θα συναντούσαν σήμερα Γουλιελμος και Αρβανίτης,για αυτό περιμέναμε και μια εβδομάδα για να δώσουν το παρόν όσο πιο πολλοί μπορούν.
Τελικά μεταξύ τους τα είπαν πάλι?,(με τους οργανωμένους για διαιτητή?)

Dom

Ακριβώς και γω αυτό περίμενα σήμερα, την συνάντηση Γουλιέλμου με τους επιφανείς όπως είχαν πει, τι έγινε τελικά;

Mantinadas

Χμμμ.. άρα έπρεπε να περάσουν 10 μέρες για να συναντηθούν κάποιοι που υποτίθεται ήθελαν πολύ να συναντηθούν για να πούνε πράγματα που ήξεραν οτι ήθελαν να πουν και να αποφασίσουν πως θα διατεθεί το ποσό που έχει μαζευτεί ενώ υποτίθεται αυτό το ήξεραν από πριν.. Η καλή οργάνωση και η συνεννόηση σε όλο της το μεγαλείο! Άλλες 10 μέρες χαμένες, ένας παίκτης που έφυγε και ουσιαστική εξέλιξη και ενημέρωση μηδέν.. Πώς να εμπιστευτεί κάποιος έστω και έναν άνθρωπο από αυτούς; Χρειάζονται λύσεις εδώ και τώρα και όλοι οι εμπλεκόμενοι χρειάζονται τουλάχιστον 10 μέρες (+10 μέρες +10 μέρες…) για να δράσουν..

Jose

Άποψη μου είναι ότι ότι λεφτά μαζεύονται από το κόσμο πρέπει ο ΑΣ να εγγυηθεί ότι θα πάνε σε πλήρωμες παικτών(παλιές, καινούριες είναι αδιάφορο) . Τα χρέη προς το δημόσιο είναι τα μόνα που δε μπορεί να γλιτώσει ο Γουιλι και θα αναγκαστεί να τα πληρώσει από τη τσέπη του.