Συμφώνησε ο Άρης και Μούρτος για το χρέος

Συμφώνησε ο Άρης και Μούρτος για το χρέος

Στις συζητήσεις που προηγήθηκαν, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την καταβολή ενός ποσού το οποίο καλύπτει πολύ μεγάλο μέρος των οφειλόμενων (σ. σ. 65.000 ευρώ). Κι έτσι στο αίτημα της ΚΑΕ Αρης για την αναβολή της εκδίκασης συναίνεσε και η πλευρά του αθλητή. Αυτή ορίστηκε για τις 18 Σεπτεμβρίου, επί της ουσίας όμως εφόσον αποτυπωθεί η συμφωνία σε μια κόλλα χαρτί θα κλείσει και τυπικά το ζήτημα.

 

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
O_Betatzis

Να και ενα ευχαριστο νεο. Ηταν δικαιο και εγινε πραξη!

Sam Vincent

Μετά την μνημειώδη έγκαιρη και αποτελεσματική ανακοίνωση της ΚΑΕ ,που χρέωνε ανεντιμότητα στην πλευρά Μούρτου σε σχέση με τις απαιτήσεις για τα οφειλόμενα , ο Σπυράκος “έβρεξε το βρακάκι του ” ,δέχτηκε το κούρεμα ,τον διακανονισμό και τις δόσεις (άλλη μια φορά ) και συναίνεσε (άλλη μια φορά) να λυθεί ένα μεγάλο πρόβλημα για της ομάδα εις βάρος της τσέπης του , της οικογένειας του και της ζωής του . Η ΚΑΕ , με σοβαρότητα εντιμότητα , ακεραιότητα , φερεγγυότητα έκλεισε (προσωρινά) πετώντας λάσπη χωρίς κανέναν λόγο σε ένα παιδί που πρόσφερε πολλά στην ομάδα μας . Ας είναι η τελευταία φορά και ας μην ξαναγίνει.

Sam Vincent

Πιστεύω πως ήταν διαρροή της ΚΑΕ .Αν το άρθρο δεν προέρχονταν από την ΚΑΕ ,θα έπρεπε να ανακοίνωση -διάψευση της ΚΑΕ που θα έβαζε τα πράγματα στην θέση τους .Δεν έγινε ποτέ .Ετσι λειτουργεί το πράγμα night .

Sam Vincent

Δεν λειτουργεί έτσι στο μυαλό μου Night . Έτσι λειτουργεί ,στην πολτική ,στην show biz ,στα ΜΜΕ ,στο PR , στις μπιζνες , στο αθλητικό μάνατζμεντ κτλ .Στον δημόσιο βίο δλδ . Φυσικά και δεν είναι η ΚΑΕ υποχρεωμένη να απαντάει σε κάθε άρθρο . Είναι υποχρεωμένη όμως να γνωρίζει το παιχνίδι ,να ξέρει να συμπεριφέρεται να προστατεύει το Μπραντ την υπόληψη της να εκτιμά όσους πρόσφεραν ,να μην είναι αχάριστη να μην αφήνει να παίζονται παιχνίδια στην πλάτη της . Αν το δημοσίευμα δεν ήταν δική της διαρροή ,έθετε ή όχι σε κίνδυνο μια ενδεχόμενη συμφωνία ? Ήταν ή όχι κάτι που αδικούσε τον παίχτη ? Αν ένοιωθε αδικημένος πληγωμένος και πως η ΚΑΕ του φέρονταν με αχαριστία ,έθετε ή όχι κάποια ευνοϊκή ρύθμιση σε κίνδυνο ,για να μην μιλήσω για το ηθικό θέμα . Εκεί λοιπόν παρεμβαίνεις ,θέτεις το θέμα στο επίπεδο που πρέπει και διαλύεις όλα τα σύννεφα ,εκθέτοντας τους κακούς και άσχετους που την επόμενη φορά θα σκεφτούν περισσότερο πριν γράψουν την παπαριά τους .

Sam Vincent

Κοίταξε , η υπερβολή μου και τα παραδείγματα που αναφέρω βοηθούν για να εξηγήσω τι εννοώ και να κάνω κατανοητά τα όσα πιστεύω . Ναι ,δεν γινόμαστε μόνο απ αυτό διεθνώς ρεζίλι και το Μπραντ δεν θα πληγεί μόνο απ αυτό ,αφού το θέλεις .Όλα μαζί όμως διαμορφώνουν ενδείξεις τάσεις και καταστάσεις και υπενθυμίζω την δήλωση Φλιώνη , την δήλωση απόσυρσης και αναστολής των διαπραγματεύσεων , το ότι δεν μιλά κανείς ,τα ποιηματάκια και τις γλαφυρότητες ,τις τρικυμίες και τα κύματα κτλ. Δεν θα καταδικάσω τον Γουιλ απ όλα αυτά .Τα χρησιμοποιώ όμως για να σχηματίσω την καλύτερη δυνατή εικόνα ,δεδομένου πως ακόμα δεν μας έχει μιλήσει παρόλο που μας το υποσχέθηκε .

aka Θεούλης

Πάντως έχετε και οι δύο δίκιο με τον δικό σας τροπο ξεχωριστά. Λιγο πολύ συμβαινουν αυτά που αναφερει ο Σαμ. Και λιγο πολύ ακουγονται υπερβολικά. Ενταξει δεν γίνεται να ειμαστε πάντα μετρημενοι σ αυτά που λεμε, αρκεί να μην προπαγανδιζουμε και να μην ξεφευγουμε απο τα πολιτισμενα πλαισια που εχουν τεθεί στο σαιτ… κατι που δεν συνεβει νμζω.

Starstruck

Δεν πιστεύω εγώ ότι θα πέσει “cash” 65 χήνες ο Γουλιέλμος. Πιο πιθανό είναι να του πει “οι ωραίοι έχουν χρέη και πληρώνουν με φιλιά” ή το “δεν άκουσα; πως είπατε; ορίστε; συγγνώμη κύριε ποιος είστε?” Αμ πως, και οι όμορφοι το ίδιο πλερώνουν?

ChrisSiak

Πολύ μεγάλο μέρος των οφειλόμενων 65Κ. Τελικά ποσα θα πάρει; Δεν ήταν μόνο τα δεδουλευμένα; Τα οποία είναι 65Κ;

Μπερδεύτηκα.

Sam Vincent

Night ,ή παθαίνω εγκεφαλικό ή το ΒΑ πρασινίζει ,τα άβαταρ σβήστηκαν κάποια γράμματα χάθηκαν ,κάποια άλλα χάνονται . Το βλέπουν και άλλοι ή να πάρω τηλ. το ΕΚΑΒ?