Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, οι δύο πλευρές που είχαν ανοίξει έναν “δίαυλο” επικοινωνίας τις τελευταίες ημέρες, έφτασαν σε μία συμφωνία για έναν καινούργιο διακανονισμό της οφειλής που πλησιάζει τις 100.000 ευρώ, με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς να δέχεται και “κούρεμα” του ποσού προκειμένου να διευκολύνει την κατάσταση.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Γουλιέλμος, πλήρωσε την προκαταβολή που συμφωνήθηκε  και έτσι κλείνει το θέμα με τον Γιάνκοβιτς, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Γιατί μέσα στην νέα συμφωνία υπάρχει όρος ότι εφόσον ο Άρης δεν πληρώσει τις δόσεις για να εξοφληθεί η οφειλή, τότε ο νέος διακανονισμός δεν θα έχει ισχύ και το χρέος θα επιστρέψει στο αρχικό του ποσό. Μία οφειλή η οποία υπάρχει από την… εποχή Λάσκαρη, με τον τότε μεγαλομέτοχο να μην κάνει καμία κίνηση προκειμένου να πληρωθεί το χρέος.

https://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/article/525185/symfonisan-se-neo-diakanonismo-aris-kai-giankovits

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Κάθε τέτοιο νέο είναι ευπρόσδεκτο. Μια άρση των μπαν μέχρι τα Χριστούγεννα όπως είπε κ ο Γουιλ θα ήταν θετικότατη. Μην ξεχνάμε τον βασικό μας στόχο.

kaptsik

Και να αναφέρουμε ότι είναι από τα καλά νέα που δε μπορούν να κεφαλαιοποιηθουν άμεσα (σε ότι αφορά την αγωνιστική αξία της ομάδας). Η αξία του θα φανεί την επόμενη χρονιά (και αν).

ChrisSiak

Ισχύει αλλά πρωτεύον στόχος είναι τα χρέη. Μακροπρόθεσμος αλλά πρωτεύον. Βραχυπρόθεσμος είναι η άρση των μπαν εφόσον υπάρχει κανα φράγκο να γίνει αλλαγή ξένου. Που με τέτοιες εμφανίσεις όπως την χτεσινή απομακρύνεται ο κόσμος δεν υπάρχουν έσοδα κ γίνεται φαύλος κύκλος δυστυχώς

kaptsik

Το λέω πιο πολύ για να καταδείξω ότι τα οφέλη της κίνησης αυτής θα τα καρπωθεί αυτός που θα είναι στα ηνία της ομάδας στο μέλλον. Όπως για την ώρα ο Γουλιέλμος “καρπώνεται” την κακοδιαχείριση του προηγούμενου.

Ian 73

Σωστό. Ισχύει και στην πολιτική.