Θέμα ωρών ή λίγων ημερών είναι η ανακοίνωση του παίκτη, που θα αντικαταστήσει τον Μάνι Μπέιτς. Ο Άρης έχει έρθει σε συμφωνία με παίκτη, που αγωνίζεται στη θέση του σέντερ και απομένει η επισημοποίηση του “γάμου” των δύο πλευρών.
Πηγή: Συμφωνία του Άρη με σέντερ, θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση! – pressaris.gr
Ο αντικαταστάτης του Μάνι Μπέιτς έχει βρεθεί και για την ώρα η καθυστέρηση της άφιξης του έχει να κάνει με…εξωαγωνιστικούς λόγους. Είναι όμως εξαιρετική επιλογή και μπορεί να δώσει πολλές λύσεις κάτω από το καλάθι.
Χ.ΤΣΑΛΤΙΔΗΣ..
95% θα είναι στην αποστολή στο επόμενο εκτός έδρας ματς.
Βέβαια δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος μπορεί να κρίνει αν μια επιλογή σέντερ είναι εξαιρετική. Για να δουμε. Επίσης, τι σημαίνει η καθυστέρηση έχει να κάνει με έξω αγωνιστικούς λόγους? Δεν έχει μείνει ακόμα ελεύθερος? Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι ο Τσαντ Μπράουν.
Πάντως είναι από το “πάνω ράφι”.
Όσον αφορά τον Λετονό p.forward πιθανότερο είναι να επιστρέψει στον αγώνα στο νησί των ιπποτών.
Η επέμβαση στον προηγούμενο center πάει για Νοέμβριο.
Ξέρεις κάτι παραπάνω Τζιμ; Έχει ξαναπαίξει Ελλάδα;
Αν είναι από Ισραήλ βλέπω τον Reggie Lynch 208 που έπαιζε Ηρακλή καλός αμυντικός και ριμπαουντερ
Κοιταξα λιγο τα ροστερ τους και οντως δεν ειναι πολλοι οι ψηλοι, που μπορει να προκυψουν απο το πρωταθλημα τους. Αν διαλεγα εναν μαλλον θα ηταν ο Zach Hankins, αλλα παιζει σε ομαδα με λεφτα και μαλλον φανταζει απιθανο. Ο Λιντς φανταζει η πιο ταιριαστη επιλογη απο αποψη χαρακτηριστικων, οικονομικων κτλ, αλλα εχουν ακουστει διαφορα για τον χαρακτηρα του τα οποια δεν ξερω αν αληθευουν. Αγωνιστικα ειναι ακριβως αυτο που ψαχνουμε.
Καλη ειδηση. Τον περιμενουμε κ ελπιζουμε ν δωσει αυτα που περιμενουμε. Κ βεβαια αναμενουμε πλεον ν ανεβουν σιγα σιγα οι υπολοιποι παικτες. Γιατι η χρονια ειναι μεγαλη κ σκληρη οποτε ολοι πρεπει ν ειναι “παροντες”
Είμαστε σίγουροι ότι ο παίχτης θα είναι από ομάδα του Ισραήλ; Ας ελπίσουμε ότι θα είναι από το πάνω ράφι με τα δεδομένα που θέλει ο καστριτης και η ομάδα!!
Μορέιρα έφυγε από Ισραήλ και υπέγραψε στον Απόλλωνα.
Να , αυτά κάνετε, γράφετε ονόματα και μας ανοίγετε την όρεξη… μακάρι να είναι κάποιος από αυτούς μου άρεσαν και οι δύο.
Μόνο μην έρθει κανένας Τζάστιν Τζάκσον και ξενερωσουμε.
Σε διαδικτυακή εκπομπή αναφέρθηκε πως υπάρχει συμφωνία με παίκτη στα 11000€ το μήνα, για να δούμε.
Τώρα πριν λίγο έβγαλε το allaboutaris για τον Κρις Μπανγκστον που παίζει στην Χάποελ Μπερ σεβα αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο και περιμένει τις εξελίξεις στο Ισραήλ.
Κάτι άκουσα για τον Kris Bankston. 2.02 έπαιζε σε Χάποελ Μπερ Σεβά. Τρομερά αλτικός και αθλητικός αλλά στο ίντερνετ τον έχουν ως SF ή PF δεν ξέρω αν θα μπορεί να παίξει σέντερ.
Μπας κ τον παιρνουν για ν καλυψει κ το κενο στο 4 του μπλουμπεργκς?? Γιατι αλλιως δε κολλαει ν παρουμε τετοιο παικτη που δεν ειναι καθαρο 5
Στην σελίδα της Χαποέλ Μπερ σεβα τον αναφέρει PF-C
Μάλλον είναι περίπτωση παίχτη που λόγο ύψους ξεκίνησε ως forward όμως λόγο έλειψης σουτ θέλει να το γυρίσει σε undersized center στην ευρώπη που τα κορμιά δεν είναο όπως στην Αμερική.
Μακάρι να μας βγει έστω σε 60% του Χάινς :p
Βέβαια βλέπω ότι είναι 2.06 και όχι 2.02 οπότε σαφώς πιο center σωματικά. Μάλλον το site που κοίταξα δεν ήταν ανανεωμένο το υψος😂
μάλλον τα Ελληνικά σάιτ τον ψηλώνουν κάπως γιατί και στο Ισραήλ και στην Αμερική τον έχουν για 6’7 δηλαδή 2,02-2,03.
Στο Ισραήλ έπαιξε μόλις έναν αγώνα στην ήττα τους. ‘Έπαιξε σαν αναπληρωματικός σέντερ για 17 λεπτά και ήταν ένας από τους δύο παίχτες της ομάδας του που είχε +-θετικό σε ήττα με 16 πόντους.
Ενώ είχε 3/3 δίποντα , 2 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και ένα κόψιμο για 1 φάουλ
από ότι διαβάζω ο πόλεμος στυην γάζα μας έκανε καλό.
Έρχεται ο Κρις Μπάνκστον από Χάποελ Μπερ Σεβα.
Παίχτης ρουκη στην Ευρώπη με 6 χρόνια σε κολέγιο και κλασικός οβερ δε ρινγκ προτεκτορ.
Τα χαι λαιτ θυμίζουν τον αγαπητό μας Μάσει. Από θέαμα πολύ πράγμα ας δούμε όμως και ουσία.
υ.γ. είναι κλασικός αμερικανός που από τεσσάρι χωρίς σουτ θα γίνει ένας κλασικός σέντερ.
υ.γ.2 Το καλοκαίρι ήταν να έρθει στην πόλη μας για άλλη ομάδα όμως
Στα βιντεακια οντως ειναι τρομερα εντυπωσιακος επιθετικα με εκπληκτικο αλμα κ πολυ γρηγορος. Το θεμα ειναι οτι τετοιοι παικτες θελουν καλο ταισμα κ αυτη τη στιγμη τετοιο ασσο δεν εχουμε. Οσον αφορα βεβαια το θεμα ρημπ κ αμυνα δε ξερω τι παιζει.
θα δουμε αλλά θεωρώ πως δεν χρειάζεται τάισμα έτσι όπως παίζουμε.
Με την άμυνα μας θα βάζει πόντους στο ανοιχτό γήπεδο και μετά από επιθετικά ριμπάουντ.
Το βασικο ειναι ν καθαριζει τα ρημπ στα οποια αυτη τη στιγμη εχουμε μια τρυπα. Καλως ν μας ερθει λοιπον το παιδι οσο πιο γρηγορα γινεται