Τηλεφωνική επικοινωνία των ανθρώπων του Άρη, με τον Δημήτρη Πρίφτη ενόψει της αυριανής εκδίκασης της ΕΕΑ για την κατάπτωση της εγγυητικής, της ΚΑΕ.

Στον πρώην προπονητή του Άρη, έχει γίνει ήδη πρόταση αποπληρωμής των οφειλών προς το πρόσωπό του. Ο ίδιος είναι απόλυτα θετικός, δεν θέλει να δυσκολέψει τον σύλλογο και δεν προτίθεται να διεκδικήσει χρήματα από την ομάδα, καθώς αναμένεται να ενημερώσει τον νομικό του εκπρόσωπο, να μην κινηθεί για την κατάπτωση της εγγυητικής.

Πηγή: Συμφωνία του Άρη και με τον Πρίφτη για την εγγυητική της ΚΑΕ – PRESSARIS

24 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pro

Ο Άγιος Δημήτριος…

Jim Patras

Ωχ…

pro

Ωχ;

Jim Patras

Ε,όχι &Άγιος..

pro

Προσωπικά με καλύπτει και προπονητικά αλλά σε αυτό το κομμάτι ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του. Από πλευράς ήθους όμως , εξού και το αγιος , νομίζω ότι θα έπρεπε να καλύπτει τους πάντες…

Jim Patras

Δεκτόν.

καπετάν Κανένας

Prift the Priest,ήταν το ορθότερο,φίλε pro😀

gallistis237

Mε το συμβολαιο που ο έχει ο Πρίφτης στη Ρωσία ,πιο πιθανό είναι να αγοράσει τον Άρη ο ίδιος , παρά να του δωσουν τα οφειλώμενα

GeorgeG

Ενοχλεί που κάποιοι τον ανεβοκατέβαζαν “βοηθό”. Πολύ έντιμη η παρουσία του στον Άρη μας.

dim

Κάποιοι ποδοσφαιροφιλοι ήταν που είδαν φως και μπήκαν! Η πορεία του δικαίωσε όλους εμάς που εκτιμήσαμε την δουλειά του!

dim

Σωστό αλλά πολλοί από αυτούς που έκαναν έντονη κριτική έχουν εξαφανιστεί τώρα. Πες μου αν έχω άδικο εσύ ξέρεις καλύτερα. Θυμάμαι και μερικά ονόματα!

Jim Patras

Πάντως εγώ δν εξαφανίστηκα &παρακολουθώ όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Jim Patras

Δεν είναι κάτι αντικειμενικό.Άλλοι που διατυπώνουν παρόμοια άποψη με τη δική μου,μπορούν να ισχυριστούν ότι όσοι τον θεωρούν σπουδαίο προπονητή κάνουν λάθος.

dim

Εσύ πραγματικά ήσουν από τους λίγους που μου ήταν ακατανόητη η έντονη κριτική που άσκουσες. Θα γράψεις το όνομά του??

Jim Patras

Το γράφω συχνά..Και τις προάλλες που η Unics Kazan πήρε το εισιτήριο για την euroleague έκανα θετικό σχόλιο..Όπως έγραψα και για τη σκούπα του Μαυροβούνιου coach Zv.Mitrovic εις βάρος του Δ.Πρίφτη στη σειρά των τελικών του EuroCup με συνέπεια η Monaco να κατακτήσει το κύπελλο.Και το θετικό και το αρνητικο,δεν μένει τίποτα ασχολίαστο.

Τζιμ τι δεν άρεσες κ δεν αρέσεις!σε αυτόν? Συστήματα? Συμπεριφορά? εγώ θυμάμαι πού του χρεωνες τονΛαρεντζακηΑλλο ουσιαστικά δεν θυμάμαι ❗επειδή πέρασε καιρός και παγιώθηκε ηαποψη σου ξεχάστηκε η αιτία της αρχής!

Captain,πρώτα απ΄όλα,ξεκαθαρίζω εκ νέου ότι δεν τον κρίνω αρνητικά δηλ.δε τον θεωρώ κακό προπονητή όπως π.χ.τους Κατσικάρη,Μέξα,Σκουρτόπουλο,Djordjevic.Αλλά δεν τον κρίνω ως κάτι σπουδαίο όπως π.χ.είναι κατ΄εμέ ο Α.Λυκογιάννης.Τον κατατάσσω σαν μια χρυσή μετριότητα,αλλά επειδή αυτό για κάποιους μπορεί να έχει αρνητικό φορτίο,θα το γράψω διαφορετικά,ένας καλός&άξιος προπονητής,τίποτα παραπάνω,τίποτα λιγότερο.Και βάζω τον αστερίσκο ότι με την πάροδο του χρόνου κάποιοι προπονητές βελτιώνονται,εξελίσσονται και κάποιοι παίρνουν την κατιούσα καθώς η εμπειρία δεν αποτελεί πάντα προσόν καθώς συνοδεύεται με άλλα στοιχεία.
Είναι αρκετά,τεχνικά και μη..Π.χ.στην β΄κατηγορία,δεν μ΄αρέσει ο προπονητής να είναι υπερφίαλος αλλά μη φτάνουμε και στο επίπεδο της σφαίρας του extra όταν μιλάμε για μια απλή πρόκριση σε επόμενη γύρο ευρωπ.διοργάνωσης.Ήταν μια ατυχής δήλωση κάτι που υπογράμμιζε τότε ο Kostaris(τον οποίο δυστυχώς χάσαμε).Φάνηκε σα να χαμηλώνει τον πήχη εσκεμμένα προκειμένου να μην κριθεί αρνητικά πιθανός αποκλεισμός.
Τα τελευταία χρόνια ήταν ο μόνος προπονητής του συλλόγου που δούλεψε με καλές συνθήκες εργασίας συνεπώς δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το έργο του με άλλων καθώς σε αυτό το κομμάτι ο Δ.Πρίφτης ήταν ευλογημένος.Διαβάζω συχνά ότι με τον coach κάναμε το α,το β.Ναι,είναι γεγονότα..Ωστόσο άλλοι προπονητές δεν είχαν αντίστοιχη ευκαιρία καθώς βρίσκονται διαρκώς σε έναν προβληματικό ΑΡΗ.
Τότε είχα γράψει και για Γκίκα vs Adegboye και για τακτοποιηση Σίμτσακ εις βάρος Χαρίση κτλ.
Στην προετοιμασία του αγώνα κάνει πολύ καλή δουλειά μαζί με το επιτελείο του αλλά σκαλώνει κπ στιγμές σε σημεία που κοστίζουν την ώρα των αγώνων,αν είδες το 1ο μάτς στο Πριγκιπάτο θα καταλάβεις..Και ενώ είναι υπερβολικά αγχώδης καθώς έχει πάθος με τη δουλειά του δεν κατορθώνει να δώσει το extra boost στους παίκτες του.

Τα θυμήθηκα! σφαίρα του έξτρα και αγχος κτλΚαλυφτηκα στο θέμα εσύ κι αυτός!

vaggelaris

Εντωμεταξυ σε ολες τις συνεντευξεις που δινει εχει να λεει παντα για το ποσο τον βοηθησε η παρουσια του στον Αρη. Δεχθηκε μεγαλη κ αδικη κριτικη οπως κ πολλοι αλλοι αλλωστε αλλα δικαιωνεται κ μακαρι να πετυχει ακομη περισσοτερα στο μελλον. Μονο μη κανει το λαθος κ γυρισει ελλαδα μεσα στη γκρινια τη μιζερια κ την απαξιωση.

Ian 73

Πολύ καλός προπονητής και κύριος με όλη τη σημασία της λέξεως .