Παράλληλα με το πολύ σοβαρό θέμα του Νίκου Λάσκαρη, “τρέχουν” εξελίξεις και στην υπόθεση με την συνεργασία της ΚΑΕ – υπό τη μορφή χορηγιών και όχι μόνο – με Τούρκους επιχειρηματίες. 

Το PRESSARIS όλο το προηγούμενο διάστημα επέλεξε έναν δρόμο “αντίθετο” από το… ποτάμι πληροφοριών και φημών γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Ουδέποτε γράφτηκαν ποσά, ουδέποτε γράφτηκαν συμπεράσματα που δεν είχαν καμία πραγματική βάση.

Μόνο οι επίσημες θέσεις της ΚΑΕ και δύο τοποθετήσεις του εκπροσώπου των Τούρκων επιχειρηματιών, Ηλία Κολοβέτσιου καταγράφηκαν, διότι κρίθηκε σκόπιμο να μην «πολιορκείται» αδίκως ο κόσμος του Άρη με ανούσιες πληροφορίες που δεν είχαν και ουσιαστικό αντίχτυπο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Σήμερα τα δεδομένα για τα οποία έχει πληροφόρηση το PRESSARIS είναι πως οι δύο πλευρές οριστικά έχουν δώσει τα χέρια για να συνεργαστούν, πέρα από μια απλή μορφή χορηγίας. Τί και πώς γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι και προφανώς θα τα αναλύσουν εφόσον προκύψουν οι επίσημες ανακοινώσεις και είναι σώφρων να αναφερθούν από τους ίδιους.

Εφόσον αποτυπωθεί και στο… χαρτί η συμφωνία με τους Τούρκους επιχειρηματίες (μόνο τότε ισχύει μια συμφωνία άλλωστε), τότε είναι βέβαιο ότι θα δοθεί οικονομική ανάσα στην ΚΑΕ, για να μπορέσει να λύσει υποθέσεις και να διασφαλίσει εν πολλοίς την βιωσιμότητά της.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η επισημοποίηση της συμφωνίας να προκύψει, αν όχι στη διάρκεια της ημέρας, μέσα στις επόμενες 48-72 ώρες.

8 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
aka Θεούλης

Άντε μωρή Αρειανάρα.

Jose

Τι τζαμπα ετοιμασα πλακατ;;

aka Θεούλης

Γύρνα το από την άλλη και γράψε ” Οι Τούρκοι είναι αδέρφια μας”

Jose

???

Subaris

Μπας κ η συμφωνια κλεισει εκει στην ανακριτρια?Ξερεις,”τωρα που τον βρηκαμε κ μεις καλε κυρια ανακριτρια,να κλεισουμε μπαμ μπαμ μια συμφωνια γιατι δεν βλεπω να τον ξαναβρισκουμε?”

aka Θεούλης

” Αρης Τουρκία champions με τη μία”

Subaris

….μεσα στις επομενες 48-72-154-308-616-1232-2464……ωρες…..

alan tomidy

Αντε, με το καλό! Ας επισημοποιηθεί πρώτα και να αρχίσει κάπως να δουλεύει η ομάδα, γιατί χωρίς χρήμα, δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα!