Ο Άρης και ο Μάριο Λιτλ διευθετούν τις τελευταίες λεπτομέρειες της επικείμενης συνεργασίας τους και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Σάββας Καμπερίδης θα έχει στη διάθεσή του τον έμπειρο Αμερικανό στον αγώνα με τον Χαρίλαο Τρικούπη, στην πρεμιέρα της Basket League.

Ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί, στην πορεία του χρόνου, με τον Κουίντον Ντεκόζι, οι κίτρινοι αποφάσισαν να ενισχυθούν στην περιφέρεια, θέλοντας πρωτίστως να έχουν ακόμα έναν καλό σουτέρ, πέρα από τον Τζαμάλ Σούλερ.

Ο Λιτλ ήταν διαθέσιμος, ήταν η μοναδική λύση που είχε ουσιαστικά ο Άρης λόγω του απαγορευτικού μεταγραφών και από τη στιγμή που και ο 33χρονος φόργουορντ ήταν θετικός, οι δύο πλευρές προχώρησαν σε προφορική συμφωνία, η οποία τις επόμενες μέρες θα μετουσιωθεί σε επίσημη συμφωνία.

Λογικά ο Λιτλ θα προλάβει να είναι στην Ελλάδα στις αρχές της βδομάδας και θα κάνει κάποιες προπονήσεις, ώστε να μπορέσει να προσφέρει μερικά λεπτά συμμετοχής κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη.

Πηγή: Συμφωνία με Λιτλ, όλα δείχνουν ότι θα είναι παρών με Χαρίλαο Τρικούπη – PRESSARIS

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stepap

Συμπαθητική περιφέρεια φτιάξαμε τελικά. Με τέσσερις Αμερικανούς και με Φλιωνη, Σταμάτη. Καθολου άσχημα θα έλεγα.
Το ζήτημα τωρα είναι να έρθουν σύντομα σε καλή αγωνιστική κατάσταση γιατί λόγω Κορωνοιου η απραξία τους ήταν πολύ μεγάλη.

Hunter

“You’re bad, you’re so hardcore
Pull me down here on the killing floor…”