Συμφωνία με εταιρεία ψηφιακής τεχνολογίας στον τουριστικό κλάδο για χορηγία φανέλας!

Από στιγμή σε στιγμή αναμένονται οι τελικές εξελίξεις στο θέμα της ολοκλήρωσης της συμφωνίας της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ με τον κεντρικό χορηγό που θα διαφημίζεται και στη φανέλα της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τμήμα χορηγιών και μάρκετινγκ της ΚΑΕ έχει ολοκληρώσει το ουσιαστικό κομμάτι των συζητήσεων και αναμένονται τυπικές διαδικασίες για την κύρωση της συμφωνίας με εταιρεία ψηφιακής τεχνολογίας, που δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο.

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Άραγε είναι και για του χρόνου; Ότι και να είναι πάντως , είναι ευχάριστη είδηση

I hate mornings

Κάπου διάβασα (δεν θυμάμαι που) ότι η χορηγία είναι για τα παιχνίδια που απομένουν για φέτος.

O_Betatzis

1 συν 1 διάβασα εγώ. Υπάρχει δηλαδή option

ChrisSiak

Κάλλιο αργά παρα ποτε! Να υποθέσω από το χρονικό σημείο ότι απλά επειδή έχουν μείνει λίγες αγωνιστικές μειώθηκε το κόστος της χορηγείας, κάτι λογικό. Μακάρι όμως να ισχύσει και του χρόνου. Ξεκινάς με ένα χρηματικό συν και ένα λιγότερο μείον-γκρίνια για την χορηγία στη φανέλα.

stepap

Η χορηγία αν είναι αξιοπρεπής οικονομικά είναι καλύτερη και από νίκη επί του ΠΑΟΚ.
Πιστεύω ότι τα Μπαν δεν θα φύγουν γρήγορα αλλά θα έχουμε μεγαλύτερο μπάτζετ του χρόνου για την ομάδα, ωστε να πάρουμε 2 παίκτες καλύτερους από τους φετινούς στις θέσεις του Νταλο και του Βεργινη.

Night Audit

Πάντως αν ακόμα έχουμε μπαν και του χρόνου , αλλά έχεις λίγο παραπάνω μπάτζετ , τότε το upgrade στους Έλληνες θα γίνει προτεραιότητα πιστεύω.

stepap

Με τους 5 υπάρχοντες Έλληνες ( Φλιωνη, Τολιο, Μποχω, Σλαφ και Χρηστιδη) και με την ανάγκη για κοντό σκόρερ και ένα καλύτερο ψηλό εγώ θα ήθελα τους Λαμπ και Μιλόσεβιτς που θα δίνουν κοντά στους 20 πόντους ανά παιχνίδι και μπορούν να παίζουν σε διάφορα σχήματα.
Από Έλληνες δεν μου έρχεται κάποιος στο μυαλό που να μας ανεβάσει ουσιαστικά και να θέλει να έρθει. Έχεις εσύ κάποιους στο μυαλό σου.

Night Audit

Όλα θα εξαρτηθούν από την ομάδα και τι κομμάτια πρέπει να ταιριάξεις. Πχ φέτος αν είχαμε τον Μανωλόπουλο που θέλαμε θα ήταν πολύ καλύτερα, γιατί θα είχαμε σουτ.
Να δούμε και ποιος θα είναι ο προπονητής, γιατι έτσι όπως πάει το πράγμα δεν τον βλέπω να μένει τον Καστρίτη

stepap

Είπες για upgrade γιαυτό σε ρώτησα. Δεν είναι πολλοί οι Έλληνες που να θέλουν να έρθουν και να είναι επιπέδου Μποχωριδη γιαυτό πρότεινα 2 ξένους που θα κάνουν την διαφορά

Night Audit

Τη διαφορά θα την κάνουν οι ξένοι ότι κι αν λέμε. Αλλά θα έπαιρνα κάποιον/κάποιους από Χριστοδούλου , Κουζέλογλου , Τσαιρέλη ( αν ηρέμησε ένα χρόνο και θέλει να βγάλει τα σωθικά του πάλι ) ,Ζάρα , Καββαδά , Τουτζιαράκη , Μανωλόπουλο