Σύμφωνα με την ιστοσελίδα contra έχουμε έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Curtis Stinson, επίσης το όνoμα του γράφτηκε και στην Metrosport. (update ) Ανακοινώθηκε και επίσημα !
Έχουμε λοιπόν τον πρώτο μας ξένο .


Καταρχάς ο Stinson είναι 26 χρονών και έχει ύψος 1,90. Έχει αγωνιστεί στο κολλέγιο της Αϊόβα, σε αρκετές ομάδες του D-League (όπου αγωνίστηκε και πέρυσι), το 2006/07 έπαιξε στην Σπλιτ για 6 παιχνίδια, ενώ το 2007/08 πέρασε και από την Ελλάδα για λογαριασμό του Κολοσσού όπου αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια.

Να πω την αλήθεια δεν τον θυμάμαι στον Κολοσσό, γι αυτό έκανα μια έρευνα και βρήκα κάποια στοιχεία γι’αυτόν. Στα θετικά είναι ότι έχει πού καλή ντρίπλα, είναι αρκετά δυνατός και παίζει καλύ άμυνα. Επίσης μπόρει και να σκοράρει αλλά και να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του, και ξέρει να τρέχει μια ομάδα. Στα αρνητικά είναι το κακό περιφερειακό σουτ και ότι είναι επιρρεπής στα λάθη. Αυτά φαίνονται καθαρά και στα στατιστικά του.

Εμένα μου φαίνεται ένας παίκτης συμπληρωματικός του Κλαρκ οπού για το κασέ του (υποθέτω ότι θα είναι αρκετά χαμηλό) θα είναι μια αξιόπιστη λύση και σίγουρα αναβάθμιση ως προς τον Γκαβέλ όπου και ουσιαστικά αντικαθιστά. Από την άλλη τώρα παίρνεις Αμερικάνο για να έρχεται από τον πάγκο?

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Επίσης κατεβάζει και πολλά ριμπάουντ για τη θέση του . Γενικά φαίνεται να είναι ο παίκτης που έπρεπε να πάρουμε . Συμπληρωματικός του Κλάρκ που να μπορεί να κάνει την ομάδα καλύτερη , αλλά όχι να θέλει κ αυτός μόνος του τη μπάλα . Αυτά από τα νούμερα… Τον αληθινό θα τον δούμε στο γήπεδο ..