Συμεωνίδης:

Με τον Στέλιο Συμεωνίδη μίλησε το Yellow Radio μετά την λήξη του χθεσινού αγώνα έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης, μιλώντας τόσο σε φίλους του Άρη όσο και στο Yellow Radio αποκάλυψε την προσωπική του άποψη, ότι στην επίμαχη φάση με τον Λάκι Τζόουνς δεν υπήρχε επιθετικό φάουλ, αλλά υπήρχε σοβαρότατο λάθος του νεαρού διαιτητή, Βασίλη Πιτσίλκα αλλά και ότι γενικότερα η διαιτησία του αγώνα δεν ήταν καλή.

Σε ερώτηση ανθρώπων του Yellow Radio εάν πιστεύει ότι η διαιτησία έκρινε το αποτέλεσμα απάντησε: “Δεν το ξέρω αυτό, δεν μπορώ να μιλώ υποθετικά”.

Πηγή: Συμεωνίδης: “Δεν ήταν φάουλ του Λάκι Τζόουνς, κακή διαιτησία…” | Yellow Radio

Εντάξει , δεν ξέρω το κατά πόσο ισχύει , μιας και το μίλησε με φίλους του Άρη και με το Yellow Radio μου ακούγεται λίγο … ομιχλώδες , αλλά αν ισχύει , μιλάμε για τον πρόεδρο της ΚΕΔ να επιβεβαιώνει το λάθος.

3 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
reddragon

Δεν ξέρω τι λέει ο Συμεωνίδης. Εγώ που είδα 20 φορές τη φάση δε μπορώ να καταλάβω πως το σφύριξε αυτό επιθετικό. Το χέρι δεν πάει πίσω από την πλάτη του αντιπάλου. Σε τόσο κρίσιμο σημείο να δώσεις τέτοιο σφύριγμα μόνο από πρόθεση να ευνοήσεις (ή να αδικήσεις) μια ομάδα το κάνεις.

loukmosh

Ωραίες δημόσιες σχέσεις κάνει ο Συμεωνίδης.. Τραγικό για πρόεδρο της ΚΕΔ να βγαίνει σε ραδιόφωνο (αν βγήκε γιατί όπως λες και εσύ λίγο 9μιχλωδες κάνει όλο αυτό) και να μιλάει έτσι για διαιτητές..