Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ασχολήθηκε σήμερα με το αίτημα κατάπτωσης της εγγυητικής της ΚΑΕ Άρης από τους παίκτες που εκπροσωπεί ο Νίκος Πετράτος και τους Τσαϊρέλη, Ζάρα, Πρίφτη και τον μάνατζερ Ισίδωρο Κούνουπα.

Πηγή: Συζητήθηκε στην ΕΕΑ η αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής της ΚΑΕ, καμία οριστική απόφαση ακόμα

Ο Πετρατος βρήκε καινούριους πελάτες 😁

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
spire

Ο Πετράτος φταίει; Μπάρλος και Κουμπούρας ήταν το 2010 σε μας. Και πόσο ψηλό συμβόλαιο να είχαν που μια δεκαετία μετά δεν έχουν πληρωθεί..

dammys

Ο Γουλιέλμος φταίει..ΝΑ ΦΥΓΕΙ…(ειρωνικά)

Sam Vincent

Πετράτος : ο σύγχρονος Ιαβέρης . Θα κυνηγά εμάς τους “Άθλιους” ως την άλλη ζωή .Προσεχώς εκπροσωπώντας Λευτεράκη , Σούλη , Διαμαντή και Φλιώνη .

vaggelaris

Ένα λύνουμε δέκα εμφανίζονται. Μια μέρα να ησυχάσουμε δε γίνεται. Ωραία περνάμε στον Άρη.

gkanton

Χαραλαμπίδης, Μπάρλος, Αργυρόπουλος, Κουμπούρας. Ντικούδης, Τσαϊρέλης, Ζάρας, Πρίφτης, Κούνουπας. Και πόσοι άλλοι και πόσα μπαν; Ο Γουλιέλμος μπορεί να είναι μαζοχιστής και θέλει να λούζεται ο ίδιος όλα τα αναθέματα για τα “λάθη” και “παραλήψεις” των προηγούμενων, αλλά οι Αρειανοί πρέπει επιτέλους να απαιτήσουν να ΜΑΘΟΥΝ, ΠΟΣΑ και σε ΠΟΙΟΥΣ χρωστάει ο Σύλλογος. Και αυτό αν δεν το κάνει ο τωρινός ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΆΡΗΣ, ας το κάνει ο Α.Σ. Και οι δημοσιογράφοι αφού είναι τόσο ικανοί στο “ρεπορτάζ” ας μας ενημερώσουν τι ξέρουν επ’ αυτού. Αυτό είναι πραγματική δημοσιογραφία και όχι το κοίταγμα από την κλειδαρότρυπα και το κουτσομπολιό.
Υ. και φυσικά δεν μας φταίει κανένας Πετράτος. Εμείς του δίνουμε δικαιώματα.