Την κοινωνική του ευαισθησία έδειξε φίλαθλος του Άρη, προσφέροντας ανωνύμως δέκα εισιτήρια διαρκείας των “κιτρίνων” σε ανέργους.
Τα εισιτήρια αυτά βρίσκονται στη διάθεση της ΚΑΕ Άρης, η οποία θα τα κληρώσει τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην κλήρωση, στέλντοντας τα απαραίτητα στοιχεία, ενώ εκ των ων ουκ άνευ για την παραλαβή των εισιτηρίων είναι η επίδειξη της κάρτας ανεργίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΑΡΗΣ δείχνει σε κάθε ευκαιρία ότι είναι μια μεγάλη οικογένεια. Και ακόμα μία απόδειξη γι’ αυτό, είναι η σπουδαία κίνηση ενός φιλάθλου της ομάδας μας να προσφέρει εισιτήρια διαρκείας σε άνεργους.
Φίλαθλος του ΑΡΗ, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, αγόρασε 10 εισιτήρια διαρκείας, τα οποία, μετά από κλήρωση, θα διατεθούν σε ισάριθμους φίλους της ομάδας μας. Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στην κλήρωση, πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνση press@arisbc.gr, από σήμερα Δευτέρα (12/9) μέχρι την Παρασκευή 23/9 (20:00). Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 26/9.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να προμηθευτούν οι νικητές τα εισιτήρια διαρκείας που θα κερδίσουν, είναι η επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους στα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.».
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Arisaloskanis

κανένα σχόλιο ρε μπαγάσες;

Arisaloskanis

ελπίζω να βρεθούν κ άλλοι να κάνουν τέτοιες κινήσεις.