Μια φωτογραφία, χίλια μπαν…

Στόχος της διοίκησης του μπασκετικού Άρη είναι να πληρωθούν άμεσα οι οφειλές στους παίκτες που θεωρούνται οι πιο εύκολες υποθέσεις από τα οχτώ ban, ώστε να παρουσιάσει άμεσα δείγματα των προθέσεών της στη FIBA ενόψει του καλοκαιριού.

Η Διεθνής Ομοσπονδία έδωσε πέρσι με… παρακαλητά και πιέσεις την άδεια στον Άρη να κάνει μεταγραφές από το ελληνικό πρωτάθλημα, διότι είχε αποφασίσει ομάδες που έχουν ban να μη μπορούν ούτε από το εθνικό πρωτάθλημα να παίρνουν παίκτες.

Πλέον, ο Άρης καλείται να δείξει με πράξεις ότι έχει πρόθεση να πληρώσει και να διακανονίσει τις οφειλές του, γι’ αυτό και άμεσα οι κίτρινοι θέλουν να κλείσουν οριστικά τουλάχιστον 2-3 υποθέσεις ban, ώστε να πάνε στη FIBA με… έργα για να συζητήσουν την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους υπόλοιπους πιστωτές.

Πηγή: Στόχος να λυθούν άμεσα 2-3 υποθέσεις ban ενόψει καλοκαιριού – PRESSARIS

Έξυπνη σκέψη και ελπίζω να πραγματοποιηθεί.

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Μακαρι να ειναι θετικοι οι παικτες γιατι εχουν φαει πολυ δουλεμα….

Jiorgy

Όποτε βλέπω τον Μαρμαρά σε φωτογραφία, μού ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!

Nikolas

Θυμάται κανείς, στο περίπου, τι χρωστάμε σε κάθε μία από τις 8 περιπτώσεις;

Nikolas

Επομένως οι ευκολότερες υποθέσεις είναι του Σκορδίλη και του Κάμινγκς. Φαντάζομαι ότι οι συμφωνίες που είχαν γίνει στην περυσινή ρύθμιση του ban δεν θα αφορούν το συνολικό ποσό που έχει επιδικαστεί σε κάθε αθλητή, διαφορετικά το ποσό που προκύπτει ξεφεύγει από τα 600.000 που ανάφερε ο Αρβανίτης. Αλήθεια με Γουίβερ είμαστε οκ; Και από εκείνον δεν έχουμε ban;

vaggelaris

Ο θεος βοηθος….