Στο Yellow Radio 101,7 και τον Ιάσονα Μίσχο μίλησε ένας από τους σημαντικότερους παλαίμαχους του κυπριακού μπάσκετ, Χρήστος Στυλιανίδης σχετικά με την επερχόμενη πορεία του Έρικ Λόκετ στον Άρη, αλλά και την σύνδεση του ίδιου με τον σύλλογο.

Αύριο πρωί φεύγει για Θεσσαλονίκη ο Έρικ Λόκετ. Ο Λόκετ, όπως γνωρίζετε έρχεται από ένα φημισμένο κολλέγιο, με ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα, είναι ένα παιδί που κάποιοι θα αναρωτηθούν τι γυρεύει στην Κύπρο και στην ΕΝΑΔ. Φαίνεται, πως είναι ένα παιδί που ίσως άργησε να πιάσει ευκαιρίες σε σχέση με το κολλέγιο που τελειώνει, αλλά επειδή εγώ τον είδα προσωπικά, είναι ένα παιδί που μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, από τις θέσεις 1 μέχρι και το 4, ανάλογα με το τι θέλει ο προπονητής. Μπάλα μπορεί να κατεβάσει, πικ εν ρόλ μπορεί να παίξει, πλάτη στο τρία βάζει και σούτερ είναι. Τον είδα σε 3-4 προπονήσεις και είναι ένα παιδί έξυπνο με μπασκετική ευφυΐα. Είναι switchable player, είναι ευφυής, μπορεί να παίξει και με πιο ψηλό ή δυνατό παιδί. Αν πας να του κάνεις πικ θα σε «πάρει» μαζί του, θα περάσει από επάνω σου. Είναι ψηλό παιδί, έχει πολλά προσόντα.

Για να πούμε και την άποψη μας, βρέθηκε στην ομάδα μέσω του μάνατζερ του που συνεργαζόμαστε, ξέραμε ότι υπήρχε αυτή η περίπτωση και ποτέ δεν θα στερούσαμε σε έναν αθλητή – είμαστε ένα σωματείο το οποίο λόγω οικονομικών δυσκολιών πήγαμε στην Β’ κατηγορία, δεν πέσαμε, πήγαμε μόνοι μας μετά την κρίση που είχαμε το 2013 και βγαίνουμε φέτος πρώτη χρονιά -, αρά είναι ουτοπικό και εγωιστικό να κρατήσεις έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί σε μεγαλύτερο επίπεδο. Μακάρι να παίξει στον Άρη και να πετύχει, να του αρέσει στο τεχνικό team και από εμάς έχει το ελεύθερο να πάει. Δεν θα στερήσουμε από κανένα παιδί τέτοιου επιπέδου και κολλεγίου να προχωρήσει στην καριέρα του.

Πηγή: Στυλιανίδης: «Παίζει από το 1 έως το 4 ο Λόκετ, θα είναι ο κορυφαίος ριμπάουντερ του Άρη» | Yellow Radio

Ρήτρα να του βάλουμε, γιατί αν είναι όλα αυτά θα παίζει Ευρωλίγκα σε λίγους μήνες…

 

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Σε περίπτωση τραυματιών μπορεί να το κανει και ταυτόχρονα;

ChrisSiak

Γκοουτ 🐐