Ο Βασίλης Βλαχόπουλος βλέπει την δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΚΑΕ Άρης, συνυπολογίζει την παραίτηση Παπακυριάκη κι εκτιμά ότι πλησιάζει η ώρα του… ταμείου για τον Νίκο Λάσκαρη.

Ο Νίκος Λάσκαρης έχει να επιλέξει μεταξύ δύο δρόμων. Το καλοκαίρι αρνήθηκε να παραχωρήσει το μάνατζμεντ της ΚΑΕ με συνέπεια να χαθούν εξασφαλισμένα (εμπορικά) έσοδα άνω των 700.000 ευρώ. Πριν από έναν χρόνο είχε στα χέρια του πρότασης αγοράς της ΚΑΕ αλλά (τότε) δεν περίμενε την εξέλιξη των πραγμάτων και αρνήθηκε.

Πλέον υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα. Στις επόμενες ημέρες θα έρθουν κι άλλες τρεις παραιτήσεις μελών του δ. σ. Η κατάσταση είναι τόσο «σφιχτή», δεν χωρούν νέες χρονοτριβές. Πρόσφατα ο ΑΣ έγραψε σε ανακοίνωσή του ότι καλείται να διαχειριστεί το ιδιοκτησιακό και οικονομικό πρόβλημα στην ΚΑΕ. Η ΚΑΕ δεν απάντησε, αποδεχόμενη προφανώς το πρόβλημα. Στον ΑΣ σκέφτονται να καταθέσουν πρόταση μομφής – ως κάτοχος του 10% της εταιρίας – με την προοπτική εξώθησης στην έξοδο του Νίκου Λάσκαρη.

Ο Νίκος Λάσκαρης είτε θα πρέπει να λειτουργήσει ως πραγματικός ιδιοκτήτης λύνοντας τα προβλήματα είτε δημιουργώντας τις συνθήκες της αλλαγής. Άλλη λύση δεν υπάρχει…

Πηγή: Στο τέρμα του δρόμου

Κι άλλη επιβεβαίωση της κίνησης μέσω ΑΣ

49 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kostaris

“πριν από ένα χρόνο, είχε πρόταση αγοράς”;;;;;;;;;

stp

Μακάρι κάποια στιγμή να μάθουμε περισσότερα και πιο πολυ μακάρι να γίνει καποια νεα κινηση

Yannis

Με εξοργίζει ότι το έπαιξε large για χορηγίες 700χιλ. Από την άλλη είναι ευχάριστο ότι κάτι πάει να γίνει ώστε να ξεφορτωθούμε το λαμόγιο. Θέλω να πιστεύω ότι ο Γιαννάκης θα είναι πόλος έλξης να εμπλακούν μερικοί Αρειανοί για να βοηθήσουν.

Τα…τσιμέντα θα ξαναπέσουν;

Kostaris

Αν εννοείς να εμπλακούν μερικοί Αρειανοί κ να βοηθήσουν, φέρνοντας επενδυτή, μεγαλομέτοχο, ΝΑΙ!
αν είναι να εμπλακούν οι γνωστοί-αγνωστοι Αρειανοί, να βοηθήσουν κ να αναλάβουν αυτοί τον Άρη, κ να χούμε πάλι έναν Άρη της μιζέριας, π θα πανηγυριζουνε με τεταρτες θέσεις στο πρωτάθλημα, κ.λ.π., να λείπει το βύσσινο!
Η επόμενη μέρα πρέπει να χει επενδυτή, κ πιστεύω ότι θα έχει!

gerorge

Καταλαβαινεις οτι ειναι ειτε αυτο ως προσωρινη λυση μεχρι νεωτερας ή φουντο,ετσι;Δε νομιζω οτι εχουμε το δικαιωμα να ειμαστε επιλεκτικοι στο αν αυτος που βαζει τα χρηματα εχει σκοπο στο μελλον να φτασει το μπατζετ 6+ μυρια.Ουτε εμενα μ αρεσει η ιδεα,αλλα οσο δεν ειμαστε καθαροι απο χρεη και δεν ειμαστε αυτοδυναμοι ως ομαδα,παντα,θα χρειαζονται χρηματοδοτες για να υπαρχει τουλαχιστον μια κανονικοτητα.Αν βρεθει μεγαλοεπιχειρηματιας καλως,αλλιως και αυτοι που κραζεις ασταματητα μας βολευουν

gerorge

Αλλιως τι ομως.Θα απορριψουμε ενδεχομενες λυσεις του Αρβανιτη επειδη θα μας επαναφερουν στη μιζερια και θα κρατησουμε τον Λασκαρη ιδιοκτητη,μπας και βρεθει καπου καποτε λυση,ενω απεδειξε οτι ειναι ανικανος να προσφερει,και πλεον κανει και κακο;

experience

Ποια μιζέρια ρε παιδιά θα έρθει με τις λύσεις Αρβανίτη; Δηλαδή τώρα τι υπάρχει; Α ναι ξέχασα, καλύτερα καταστροφή και ρεκόρ προσφυγών και απαγορεύσεις μεταγραφών παρά η μιζέρια της τέταρτης θέσης. Απλά δεν έχουμε καταλάβει που βρισκόμαστε, αν υπάρχει μεγαλοεπενδυτής ας έρθει. Ώρες ώρες νομίζω ότι είμαστε σαν κάτι 60χρονα πρώην μοντέλα που παλιά γινόταν χαμός με αυτές αλλά τώρα εντάξει είναι 60 και κανείς δε νοιάζεται αλλά αυτές νομίζουν ότι όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί τους

Bryan Stack

Μα και με τον Λάσκαρη τέταρτοι βγήκαμε και τις δύο χρόνιες. Καμία διαφορά από την ομάδα της διοίκησης Αρβανίτη με Βεζενκοφ, Νειμικ κλπ…

experience

Πρόσεχε λίγο πώς μιλάς για τον Μπολτ των ιδιοκτητών. Ναι το διαβάσαμε και αυτό

Kostaris

Gerorge….δεν έχωκατι προσωπικό μαζί τους, όπως δεν είχα κ με τον Πρίφτη κ τους “φίλους” του….
Άρης με μετριότητες ΤΕΛΟΣ!
Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτο το πράγμα άλλο, ο Άρης είναι ομάδα τίτλων!….
Να στρώσουν τον κωλο τους κατω κ να βρουν επενδυτή!
Υπάρχουν κ παραυπαρχουν, όπως υπήρχε κ πέρσι κατα τον Βλαχοπουλο(τα χρέη υπήρχαν), όπως υπήρξε λασκαρης πριν από 2 χρόνια(τα χρέη υπήρχαν) όπως μπορεί να υπάρξει κ αύριο(τα χρέη υπάρχουν)…
Δεν πείθεται ο κόσμος ότι δεν υπάρχει…υπάρχει για όλες τις άλλες ομάδες αλλά για μας όχι;….το παραμύθι αυτό τελείωσε!
Εκείνοι που θέλουν έναν Άρη στα μέτρα τους, για να χουν λόγο στα δρώμενα, για την καρέκλα, γιατί αλλιώς θα βρίσκονται στην κερκίδα…δεν έχουν πια θέση(διοικητική) στον Άρη!
Αυτό το “να αναλάβει ο Αρβανιτης η ο Ντίμης η ο Πόπης η δεν ξέρω γω ποιος άλλος Αρειανός” ούτε κατά διάνοια!
Η επόμενη του Άρη είναι με καινούργιο επενδυτη!!!!!
(Εξαιρω βέβαια την περίπτωση ενός μικρού εύλογου χρονικού διαστήματος που ίσως χρειαστεί να βοηθήσουν ταμειακή κ ως διοίκηση για να τρέξουν οι διαδικασίες αλλαγής ιδιοκτησίας…..αλλά ακόμα κ αυτό δεν πείθει γιατί το πρόβλημα το ξέρανε όλοι αυτοί εδώ κ πολλούς μήνες, δεν προέκυψε ξαφνικά, θα έπρεπε επειδή ενδιαφέρονται για τον Άρη, να έχουνε έτοιμες λύσεις)….
Πέραν αυτού όμως, ο Άρης ως οργανισμός δεν έχει πια την πολυτέλεια με την 4ετη ξεφτίλα του ποδοσφαίρου να συνεχισει να βολοδερνει κ στο μπάσκετ!!!
Είναι επιτακτική ανάγκη να σηκωθούμε κ να πρωταγωνιστησουμε, αλλιώς σε λίγο θα μαστε είδος υπό εξαφάνιση!

gerorge

Ωραια,εσυ θεωρεις αυτονοητο το οτι υπαρχουν απειροι που δεν βλεπουν την ωρα να μπουν στο μπασκετ μας και να χασουν λεφτα.Εγω διαφωνω οσο δεν παει.μακαρι να βγω εγω λαθος και να βρεθει συντομα επενδυτης.Αλλιως,δεν γαμ… θα διωξουμε ολες τις σανιδες σωτηριας,γιατι ο Αρης δεν ειναι για μετριοτητες.Θα προτιμησουμε τα ταρταρα

xanthoskyli4

“Δεν πρόκειται να πας εκεί που θέλεις, αν δεν ξέρεις ήδη πού βρίσκεσαι…”

Kyriakouleas

μια μικρη παρατηρηση συντοπιτη…ο αρης δεν ειναι ομαδα τιτλων…ηταν…τωρα φαπες…στα ματια σου και στα ματια μου, και οσων προλαβαν την αυτοκρατορια ισως, αλλά για ρωτα εναν εικοσπενταρη…κατι σαν τον ποδοσφαιρικο πανιωνιο μας βλεπει…και μαλλον κατι τετοιο ειμαστε, γιατι αλλιως, αν εβλεπαν ευκαιρια επενδυσης, θα μας ειχαν γραπωσει απο χρονια

gerorge

Δεν αρκουν τα 2500.Η Βιρτους μολις ανεβηκε εκανε sold out στα διαρκειας.Θες να με πεις οτι δεν ειναι δυνατον κατι τετοιο για εμας;

gerorge

Τι να συγκρινω με τους αλλους συλλογους.Με ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ που προσπαθουν να το παιξουν υπερανω και δεν πατανε στο μπασκετ.Προτιμω να συγκριθω με κατι προς τα πανω,μηπως και πλησιασουμε εκει,παρα με κατι προς τα κατω και να εφησυχαζομαι στο “και εκει καλα ειμαστε”.Δεν λεω να αναγκαστει να παρει καποιος που δεν μπορει,αλλα δε νομιζω οτι αυτος ειναι ο λογος που δεν φτανουμε σε ψηλους αριθμους διαρκειας.Αν ειχαμε ενα μπατζετ 5-6 εκατομμυρια δεν θα ειχαμε 4-5 χιλιαρικα διαρκειας;Γιατι να μην ισχυει κατι τετοιο και στο 1μιση μυριο μπατζετ;Για φετος δεν μιλαω,γιατι παρολο που διαφωνω κατανοω πληρως το γιατι να μην παρει καποιος διαρκειας με τον Λασκαρη ακομα στο τιμονι

gerorge

Μα το προβλημα μου ειναι το οτι κι εμεις δεν κανουμε ο,τι χρειαζεται για να προσελκυσουμε επενδυτες για των οποιων την ελλειψη γκρινιαζουμε.Αντι να στηριξουμε για να ανεβουμε και να προσελκυσουμε επενδυτη,περιμενουμε ως δια μαγειας να εμφανιστει ο επενδυτης και μετα να αποφασισουμε το αν θα στηριξουμε.Επισης,παραδοξως δεν θα ηθελα καν να γινουμε σαν τους 2 της Αθηνας που τα εχουν ολα δεδομενα και δεν πατανε γηπεδο.Δεν γινεται μια φορα να ξεφυγουμε απο την Ελληνικη νοοτροπια ως ομαδα;

Jose

Για πες ενα επενδυτη που ηρθε;

Jose

Ημουν σιγουρος οτι θα τον αναφερεις. Ο Κοντομηνας ηρθε σε μια εποχη που το Πασοκ μοιραζε παραγοντες στις ομαδες σαν μερος της αναπτυξιακης του πολιτικης. Σε καμμια περιπτωση δεν ηρθε να επενδυσει στον Αρη (ασχετα αν του εφαγαν καποιοι λεφτα) και φαινεται απο το τροπο που εφυγε και τη κατασταση που αφησε πισω του και στα δυο αθληματα. Μονο θετικο τα λεφτα που χαρισε στο τελος για να μπουμε στο αρθρο 44. Παντως οταν ερχεσαι σε μια ομαδα γιατι εχει κοσμο που ενδιαφερεται δε μπορεις μετα να διαμαρτυρεσαι γιατι ο κοσμος ενδιαφερεται.

Kostaris

Φίλε συντοπίτη, 30 συναπτά χρόνια με 22 τίτλους, 3 φάιναλ φορ Ευρωλίγκας, ευρωπαϊκό τελικό(χαμένο), last-16 euroleauge, δεν αντικαθίστανται με τα 10 τελευταια χρόνια μακρια από διακρίσεις….ούτε καν!
Θυμάσαι πόσα χρόνια έκανε ο ΠΑΟ να επιστρέψει στους τίτλους το 98, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν ομάδα τίτλων, αντίστοιχα κ με τον Ολυμπιακό αλλά κ άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες μπάσκετ κ ποδόσφαιρο….
Τυχαία κ γρήγορα στο μυαλό μου έρχεται η Μίλαν….μετά το Τσάμπιονς λιγκ του 07, εδώ κ μια δεκαετία είναι σχεδόν εξαφανισμένη, αυτό όμως δεν αλλάζει ότι είναι ομάδα τίτλων η ότι θα επιστρέψει στους τίτλους…..
Το θέμα μου όμως δεν είναι αυτό….το θέμα μου είναι ότι δεν τρώμε το παραμύθι ότι δεν υπάρχει επενδυτής κ πρέπει να βολευτουμε με τον χ,ψ, Αρβανίτη….
Δεν πείθει κανέναν πια…..
Το Γράψα πριν, δεν θέλουν κάποιοι να έρθει επενδυτής, δεν τους βολεύει…θα χάσουν καρέκλες κ γενικά τρελαίνονται να μν έχουν λόγο για τον Άρη, θέλουν τον Άρη μαγαζάκι τους, να το παίζουν Αρειαναρχες….
xanthoskyli, έχουμε καταλάβει πολύ καλά όλοι μας ότι εδώ κ 10 χρόνια είμαστε στα σκατα κ την απαξίωση, κάθε χρόνο λέμε “να σώσουμε το καράβι, παιδιά, βουλιάζουμε, πνιγόμαστε” κ ασχολιομαστε με Αρβανιτηδες, κ 10 χρόνια τώρα σώζουμε το καράβι….
Αυτό τέλος, δεν πάει άλλο….
Ο κατήφορος στοπ….
Παρέμβαση ΑΣ, εδώ γελάει ο κόσμος….
Όσοι Αρειανοί θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν, βρίσκουν ιδιοκτήτη να ρίξει χρήμα κ να επιστρέψει η ομάδα στους τίτλους!

experience

Ποιος είναι ο επενδυτής, όνομα έχει; Ιστορική αναδρομή και γω ξέρω να κάνω, δε λέει κάτι αυτό. Γιατί να βάλει κάποιος τόσα λεφτά στον Αρη αυτή τη στιγμή, επειδή πήρε τίτλους παλιά; Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι υπάρχει κάποιος να ρίξει τόσο χρήμα και οι άλλοι τον κρύβουν για να είναι αυτοί στα πράγματα; Εχεις έστω και ΕΝΑ στοιχείο γιαυτό ή απλώς το λες έτσι; Εσύ είσαι αρειανός που θέλει να βοηθήσει; Τότε γιατί δεν βρίσκεις επενδυτή να ρίξει χρήμα και να επιστρέψουμε στους τίτλους; Τα τοπ 16 της ευρωλίγκας ακόμα τα πληρώνουμε, άρα ούτε τότε κανείς έβαζε λεφτά, αυτό πρέπει να έχουμε σαν πρότυπο;

O_Betatzis

Κωστα το παραμυθι οτι δεν υπαρχει επενδυτης δεν το τρως. Τα παραμυθια του Λασκαρη μια χαρα τα πιστευες κι εγραφες για τα εκατομμυρια που θελει να βαλει κα δεν τον αφηνει ο Βοηθος. Επιλεκτικη ορεξη στο τι θες να πιστέψεις εχεις και μαλλον πιστευεις αυτο που ονειρευεσαι. Δυστυχως η πραγματικοτητα ειναι αλλη.

stepap

Η τετράδα για τα δύο επόμενα χρόνια θα είναι σαν πρωτάθλημα για εμάς. Αποδέξου το αύτό (και όλοι μας) για να πατάμε σε στερεές βάσεις και να κάνουμε βηματα προόδου μέσα απο την δουλειά του Γιαννάκη με παιδιά όπως ο Φλιωνης ο Τσαιρελης και στο μέλλον όπως ο Μποχωριδης ή ο Καββαδάς.
Ο Άρης χωρίς χρέη και χωρίς επενδυτή μπορεί να έχει 1 εκ Μπατζετ σε δυο χρόνια .
Αλλα ας μην προτρέχουμε,ας βγει η χρόνια χωρίς Μπαν και μετά βλέπουμε .

Jose

Δηλαδη με το Λασκαρη χτυπουσες τιτλους; αυτη τη στιγμη η ομαδα αντι για 3 εκατομμυρια διακανονισμενα χρεη οπως ειχε οταν ηρθε ο Λασκαρη και μας “εσωσε απο τη καταστροφη” εχει σχεδον 4 εκατομμυρια χρεη εκ των οποιων ουτε τα μισα διακανονισμενα.Ειμαστε σε πολυ χειροτερη κατασταση απο οταν ηρθε ο Λασκαρης και βασικος μας στοχος αυτη τη στιγμη πρεπει να ειναι η επιβιωση!

Dr Nimbelugen

Και μέσα σε όλα ξανασκέφτομαι.Ρε γτο αυτός ο τιτανοτεράστιος Νίκος Γκάλης,πως τους μυρίζεται πρώτος?(αν δεν απατώμαι ήταν που αρχικά έκοψε λάσπη και απομακρύνθηκε από τη νυν ιδιοκτησία).

kaptsik

Είναι ΠΟΛΥ καθαρός ο Γκάλης! Γι΄αυτό τον αγαπάμε. Σε αντίθεση πχ με τον Πέτροβιτς που όλοι τον παραδέχονται, αλλά είχε τις αντιπάθιες του.
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι πόσο χρήσιμος θα μπορούσε να φανεί από κάποιο διοικητικό πόστο δεδομένου ότι είναι τόσο ΑΛΗΘΙΝΟΣ.
Αν κάτι δεν του αρέσει στο λέει στα μούτρα. Τσινάει. Ούτε διπλωματίες. Ούτε τακτικές. Γι’ αυτό είχε και το τέλος που είχε (και από Εθνική και από ΠΑΟ και από Άρη)

Toby B

Ο Γκαλης ηταν ο πρωτος που ειχε εμπορικες συναλλαγές με τον ΝΛ για εκειν ητην μάρκα ρουχων που προσπαθουσαν να κανουν. Ο ΝΛ ουσιαστικα προσπαθησε να εκμεταλλευτεί το ονομα του Νικ χωρις να του εξασφαλιζει καποια έσοδα. Ο Νικ είναι ανθρωπος έξυπνος που όμως αγαπάει το χρήμα, οπότε αν είδε κάτι περίεργο στην συμπεριφορά και στον τρόπο πληρωμης από Τότε, είπε να απομακρυνθεί νωρίς. Για μένα πάντως το χαρτί Γκάλης δεν πρέπει να καει τώρα με τον Άρη σε κακα χάλια. Ας βρεθεί κάποια μόνιμη σοβαρή λύση και μετά να του γίνει σωστή πρόταση να αναλάβει ότι ρόλο θέλει. Για μένα θα έπρεπε να είναι CEO της ΚΑΕ και εκπρόσωπος του Άρη σε Ευρώπη και Αμερική.

stepap

Σωστά Τομπυ. Προέδρος Αρβανίτης, κόουτς Γιαννάκης, Πρεσβευτής ο Γκάλης με σκοπό να εκμεταλλευτεί ο ίδιος το όνομα του προς όφελος του Άρη.
Μια εταιρεία αθλητικού ρουχισμού, Παπουτσιών και Μπάλες με την υπογραφή του θα έφερνε εσοδα που αν προστεθούν στα έσοδα απο τα εισιτήρια,το Ch League, το τηλεοπτικό συμβόλαιο και την χορηγία στην Φανέλα, θα ξεπερνούσαν τα υποτιθέμενα Μπατζετ του ΝΛ.

kaptsik

Έχουμε καθυστερήσει πολύ και με το Γκάλη και με το Γιαννάκη.
Δε θεωρώ βέβαια ότι ήταν διαθέσιμοι όλα αυτά τα χρόνια και περίμεναν μια κίνηση από τις εκάστοτε διοικήσεις.
Ωστόσο αν τους προσεγγίζαμε με πλάνο (ρόλους) και αγάπη (να τους τιμήσουμε) νωρίτερα και τους δίναμε τα κλειδιά, μάλλον τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Επίσης κι αυτοί θα προσέλκυαν επενδυτές οπότε θα είχαν και χρήματα για να κινηθούν.
Αν’ αυτού περιμέναμε να γίνουν 60 χρονών.
Από το 70 καλύτερο το 60 βέβαια…

ChrisSiak

Η αλήθεια είναι πως ίσως είναι η κρισιμότερη καμπή η φετινή. Που σημαίνει πως θέλει συστράτευση δυνάμεων. Που με τη σειρά του σημαίνει πως αν όχι τώρα ποτε; Με τον Δράκο να έχει ήδη ένα πόστο και τον Θεό να είναι στην επικαιρότητα και hall of famer. Γονατιστοί πρέπει να πάμε να του ζητήσουμε βοήθεια του Γκάλη.

stepap

Ο Γιαννάκης ήξερε την κατάσταση και παρόλαυτα ήρθε γιατί το ήθελε πολύ.
Πιστεύω λοιπόν ότι τώρα που έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις τους , θα γουσταρει πολύ να έρθει και ο Γκάλης,μόλις απομακρυνθεί ο Λάσκαρης απο την ΚΑΕ.

Ονειρεύομαι μια Μπάλα Spalding που να γράφει
Hall of fame
Nick Gallis.
Θα την αγόραζα για μένα και σε όλα τα γενέθλια των φίλων μου, γιατι ξέρω ότι θα τους άρεσε ακόμα κιαν έγιναν Παναθηναϊκοί ή Ολυμπιακοι από το 1993 και έπειτα.

Sam Vincent

Εγώ φίλε ,περιμενω την μέρα που θ αγοράσω και θα φορέσω περήφανα τα NG6 PONY

Dr Nimbelugen

Saaaammm!!!!Ρε φίλε ξέρεις τι αδυναμία σου έχω αλλά τώρα προσκυνώ για το άβαταρ!!!!!!!Είμαι στα 4 ,χτυπιέμαι και το μπιφτέκι από το μεσημεριανό έχει βγεί από την μύτη…(κιμάς εννοείται!)

Sam Vincent

Δόκτωρα μου ,μέχρι και την Τζώρτζια βάζω για άβαταρ (μόλις δηλώσει παραίτηση).

O_Betatzis

Ας ειναι και Wilson σκουρη

Jose

Μαλλον ειστε μικροι. Ο Γκαλης μολις αποσυρθηκε απο το μπασκετ εφτιαξε δικια του εταιρεια αθλητικων ρουχων. Δε ξερω ποσο μπηκε μεσα αλλα παντως πετυχημενη δε τη λες!

Δόκτωρά μου θα συμφωνήσω!Όμως έχω ένα παράπονο..Δεν έπρεπε κάπως να ενεργήσει για το καλό του Άρη,αφού πρώτος πήρε χαμπάρι το κακό;Ας πούμε,οτι το να βγεί και να φωνάζει είναι ακραίο.εντάξει.Αλλες ενέργειες δεν υπήρχαν;Έστω πιό ήπιες;Τί διαφέρει με τον Πετρουλάκη του “τα ήξερα αλλά δεν τ’α΄λεγα”έτσι;Γιατί απλά να σιωπήσει και ν’απομακρυνθεί;Και δεν απομακρύνθηκε από τα εγκόσμια,αυτά τα δύο χρόνια ο Γκάλης είδε πρωθυπουργό να του ονοματίζει γήπεδο και μπήκε στο Hall…
Όταν η κόρη σου αρχίζει και βγαίνει με έναν τυπά που ξέρεις οτι είναι δολοφόνος,δεν θα της το πείς;
Με πίκρα τα λέω…(έτσι κάπως ο Night με λέει ρομαντικό;-)))

Κάπτεν μάι κάπτεν μαζί σου με τα 1000!Και για αυτό είχα γράψει πριν λίγες ημέρες πως τώρα είναι η στιγμή να εμφανιστεί όχι για να ρίξει χρήμα αλλά σε μιά προπόνηση στο άσχετο,μια δημοσίευση στα σόσιαλ μήντια με μια φώτο με το Δράκο.Να πάρει φωτιά ο κόσμος,να πάρει τα πάνω του ο Παναγιώτης,να δεις τι εισιτήριο θα φύγει.Τώρα πάλι μπορεί να το κάνει μόλις και επίσημα αποχωρήσει η τωρινή ιδιοκτησία….

Sam Vincent

Κάποιος ναυάγησε και θαλασσοπνίγονταν στο πέλαγος ,μόνος του πέντε μέρες. Εξαντλημένος και μισολιπόθυμος ,ώσπου εμφανίζεται μια βάρκα και του πετά ένα σωσίβιο . Αυτός ,κοιτά προς την βάρκα και λέει ” θα περιμένω εδώ να μου βρείτε μια θαλαμηγό” !!!

Vamos_G1

Λάσκαρη φύγε
Λάσκαρη φύγε
Λάσκαρη φύγε
Λάσκαρη φύγε
Λάσκαρη φύγε
Λάσκαρη φύγε
Λάσκαρη φύγε
Λάσκαρη φύγε
Λάσκαρη φύγε
Λάσκαρη φύγε…