Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» έκαναν μία πρώτη κρούση για τους Τζαμάλ Νίξον, Μίλαν Μιλόσεβιτς και Ντόρον Λαμπ. Και οι τρεις έπαιξαν φέτος στο Λαύριο, το οποίο υποβιβάστηκε και είναι περιπτώσεις με τις οποίες μπορεί να ασχοληθεί ο Άρης, αφού οι κάρτες ελευθέρας τους βρίσκονται στην Ελλάδα πριν τις 22 Ιανουαρίου του 2018.

 

Βέβαια, δεν πρόκειται για εύκολες περιπτώσεις, αφού για να προχωρήσει οτιδήποτε πρέπει να βρεθεί κοινός παρονομαστής στο οικονομικό κομμάτι, με την περίπτωση του Λαμπ να είναι η δυσκολότερη στο συγκεκριμένο θέμα.

 

Ο Άρης φέρεται να έκανε επαφή και για τον Τόνι Μέγιερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πτομηθέα Πατρών και αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Basket League.

 

Σ’ αυτό το κομμάτι, των ξένων, δε θα πρέπει να αποκλειστεί η παραμονή κάποιου από τους υπάρχοντες. Ο Κέβιν Μαγκί έχει τις περισσότερες πιθανότητες, μόνο, όμως, αν λύσει το υπάρχον συμβόλαιό του και διαπραγματευτεί για λιγότερα χρήματα.

Πηγή: Στο προσκήνιο οι Νίξον, Λαμπ, Μιλόσεβιτς

Για να δούμε

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Καλές λύσεις αλλα όντως ενδιαφερόμαστε η απλά γράφονται τα ονόματα για να γράφονται? Κ τους αντέχουμε οικονομικά? Κ κάτι άλλο. Ο προπονητής δε θα έχει λόγο στους παίκτες? Αν ναι δε πρέπει πρώτα να έχουμε προπονητή? Τι είναι αυτά που ζούμε…