Στο ξενοδοχείο της ομάδας ο Λάσκαρης, συζήτησε με τους παίκτες για το πλάνο πληρωμών

Ο Νίκος Λάσκαρης βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα του Άρη και ενημέρωσε τους παίκτες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών, για τις οποίες υπάρχει μια καθυστέρηση.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ εξήγησε στους παίκτες πως έχει η κατάσταση και τους ενημέρωσε πως το πλάνο πληρωμών θα εκτελεστεί με δύο εβδομάδες… μετατόπιση προς τον Ιούνιο. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να γίνουν πληρωμές – για τις οφειλές σε δόσεις συμβολαίων – τέλη Μαϊου, όμως διαδικαστικοί λόγοι ανατρέπουν αυτόν τον προγραμματισμό.”

Όχι ότι καλύτερο ενόψη της σειράς με την ΑΕΚ αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει ρευστό έκανε καλά που ενημέρωσε τους παίκτες. Πιστεύω ότι οι Έλληνες είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις, αυτοί που επηρεάζονται είναι οι ξένοι. Ποιοι ξένοι δηλαδή, ο Κάμινγκς.

 

42 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stp

Χωρίς να είμαι ειδικός επί των νομικών: Με δεσμευμένα 100 εκατ καμια κίνηση δεν είναι εύκολη. Να τονίσω ότι από την στιγμή που τα δεσμεύει το δικαστήριο σημαίνει ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Το δικαστήριο δεν επιτρέπει καμία αλλαγή στην περουσιακή κατάσταση όσο υπάρχουν τα ασφαλιστικά μέτρα. Το θέμα είναι ότι οι μετοχές της ΚΑΕ ανήκουν στα φυσικά πρόσωπα Ν. Λάσκαρη κ Τ. Ευσεβίου και όχι σε κάποια εταιρεία. Αν οι μετοχές ανήκαν σε κάποια εταιρεία του Λάσκαρη με έδρα Κύπρο ή κάποια άλλη χώρα ΕΕ, επομένως άλλο vat , θα μπορούσαν εύκολα να μπουν άλλα χρήματα (αν υπάρχουν φυσικά άλλα χρήματα πέρα των 100 εκατ ). Τώρα πρέπει όλοι να κάνουν υπομονή και δεν είναι θέμα που πρέπει να απασχολεί εμάς τους φιλάθλους .

aris6emperor

Mακάρι το καλοκαίρι να είναι ήρεμο και να μη χρειασθεί να ανεβάσουμε πίεση.

ChrisSiak

Από τη μια ακούγονται μεγαλεπήβολα πλάνα με μπατζετ Γιαννάκη κλπ και από την άλλη παιδιά υπομονή άλλες δυο εβδομάδες για την αποπληρωμή.
Προσωπικά αν και δεν θεωρώ τον Γιαννάκη ως σωτήρα ή έστω φοβερό προπονητή αυτή τη στιγμή λόγω της ιδιότητας του τσίπη-εγγυημένο μπατζετ ίσως είναι τελικά ο προπονητής που θέλω να έρθει επειδή θα έχει λάβει απαραίτητες εγγυήσεις άρα θα όλα θα βαίνουν καλώς.

Ο Λασκαρης δεν δήλωσε ότι η δικαστική διαμάχη δε θα επηρεάσει την ομαλή λειτουργία της ομάδας;

Ποτε είναι η μεγάλη δόση της εκκαθάρισης που πρέπει να πληρωθεί;

Night Audit

πάντως το ότι εμφανίζεται ο ίδιος για τα οικονομικά , πιστεύω είναι καλό σημάδι , δεν κρύβεται , είναι εδώ.

ChrisSiak

Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα και είναι ένα σημάδι πως ενδιαφέρεται. Αν δεν ήθελε να επενδύσει απλά θα την είχε κάνει με ελαφρά. Απλά σκέφτομαι ότι πως γίνεται να μας εμπιστευτούν μάνατζερ όταν καθυστερούμε αποδεδειγμένα τις πληρωμές. Βέβαια όλα αυτά είναι μέρος των μπίζνες γενικότερα όποτε ο πρώτος αναμάρτητος να ρίξει την κοτρώνα κοινώς.

Night Audit

Δε νομίζω πως θα επηρεάσει κάτι , αν είναι παροδικό . Αν είναι συνεχόμενο , τότε θα υπάρχει πρόβλημα.

ChrisSiak

Αυτή είναι η αγωνία όλων πιστεύω. Η διάρκεια της συγκεκριμένης κατάστασης. Δε θυμάμαι που διαβασα πως υπάρχει όριο 100 ημερών μέχρι να τελεσιδικήσει η συγκεκριμένη κίνηση του Λετονού;( συγγνώμη αν δεν το διατυπώνω σωστά). Ήδη έχουν περάσει δυο μήνες άρα αρχές Ιουλίου θα ξέρουμε κατά ποσο θα μας επηρεάσει του χρόνου

Night Audit

Αυτό που λες λογικά ήταν το περιθώριο που είχε ο Λετονός να κάνει την αγωγή , μετά από τα ασφαλιστικά μέτρα. Τώρα θα πάμε σε δίκη ή εξωδικαστικό συμβιβασμό.

ChrisSiak

Όχι δεν ήταν η συγκεκριμένη προθεσμία. Το διαβασα πριν από καμία εβδομάδα αλλά δε θυμάμαι που. Ότι έχουν περάσει 60 μέρες από τη συγκεκριμένη κίνηση του Λετονου και στις 100 μέρες υπάρχει μια άλλη προθεσμία που σύμφωνα με τα γραφόμενα του άρθρου ουσιαστικά θα λήξει το θέμα και όλα θα επανέλθουν στην κανονικότητα

Night Audit

χμ , δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα μπορούσε να ήταν αυτό , αλλά οκ δεν είμαι και νομικός…

ChrisSiak

Ούτε και εγώ και αυτό είναι το πρόβλημα ότι δε θυμάμαι καν την διατύπωση για να βοηθήσω αλλά αναπαραγω το ρεζουμε ή ότι εγώ κατάλαβα τελοσπαντων

Kyriakouleas

Βοηθάω, λόγω ειδικότητας, για να μη σπάτε τζάμπα τα κεφάλια σας:
Μετά τη δημοσίευση της απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων, εντός τριάντα ημερών, ο υπέρ ου, διετάχθησαν, είναι υποχρεωμένος να ασκήσει αγωγή, προκειμένου να μην ανακληθούν τα μέτρα αυτοδικαίως.
Σύμφωνα με τη νέα δικονομία, η τακτική διαδικασία, δηλάδή οτιδήποτε εκτός αυτοκινητικών, μισθωτικών, εργατικών διατροφών, κ.α., δικάζεται ως εξής:
κατάθεση αγωγής, και εντός 100 ημερών, κατάθεση προτάσεων και φακέλλου, δηλαδη, ισχυρισμοί αποδείξεως και ανταποδείξεως, καθώς και όλα τα αποδεικτικά μέσα. μετά την πάροδο της ανωτέρω προθεσμίας, τα μέρη, έχουν δέκαπέντε μέρες προκειμένου να αντικρόύσουν εκατέρωθεν στοιχεία και ισχυρισμούς. μετά από αυτό το δεκαπενθήμερο, εντός νεόυ δεκαπενθημέρου, η υπόθεση προσδιορίζεται για εκδίκαση-συζήτηση, η οποία γίνεται τυπικά, ακόμα και χωρίς παρουσία των διαδίκων και των συνηγόρων τους. αν ο δικαστής κρίνει τα στοιχεία αρκετά, αν όχι, ζητάει περαιτέρω αποδείξεις, ακόμη και μάρτυρες, αλλά μόνο τότε…όλα αυτά μεταφράζονται ως ακολούθως:
Η υπόθεση μπορεί να συμβιβαστεί σε οποιοδήποτε στάδιο, ακόμη και μετά τις 100 ή τις 115, ή τις 130 ημέρες.
Η προθεσμία των εκατό ημερών είναι μόνο για την προσκόμιση στοιχείων και τίποτα περισσότερο, αφού προυποτίθεται ότι έχει ήδη ασκηθεί αγωγή, οπότε πρόκειται για τη συνήθη διαδρομή προκειμένου να εκδικαστεί.
Συνεπώς, το ότι υπάρχουν 100 μέρες να κλείσει η υπόθεση, είναι ψευδές, ή τουλάχιστον ανακριβές. Και μόνο ότι πάνε στις 100 μέρες, πάει να πει ότι ακολουθούν τη διαδικασία, άρα η αντιδικία είναι ζωντανή και βασιλεύει…Αυτά…αν σκαλώσετε κι αλλού, εδώ είμαστε…

Night Audit

Να σαι καλά

ChrisSiak

Ευχαριστούμε!

Sam Vincent

Υπάρχει και άλλη ανάγνωση Chris. Μένει πάνω στην σανίδα σωτηρίας.

ChrisSiak

Σανίδα σωτηρίας ο Αρης,από τι όμως ;

Sam Vincent

Να σου θυμίσω περιπτώσεις επιχειρηματιών που χρησιμοποίησαν το όνομα και τον κόσμο ομάδων για να διεκδικήσουν , να ανέλθουν ,να επιλεύσουν ,να κρύψουν ,να κρυφτούν ή να κλέψουν και να γλυτώσουν ?

ChrisSiak

Με μηδενική συνεισφορά στην ομάδα;Το αναφέρω επειδή μέχρι τώρα ο Λασκαρης έχει αποπληρώσει χρέη προηγούμενων όποτε και λίγο κρύψιμο κλπ αν είναι να μην επηρεάσει στο μέλλον την ομάδα εγώ του το δικαιολογώ

Sam Vincent

Είναι ένα φως στο σκοτάδι…

Night Audit

Sam Vincent

Το τρένο είναι ο Λετονός?

Night Audit

Ο Παπαθεοδώρου είναι που με τα τρελό μπάτζετ θα μας κλέψει την τρίτη θέση #summerchampions

Jim Patras

Πρέπει πρώτα να τερματίσουμε μια χρονιά στην 3η θέση..Ειδάλλως δεν γίνεται να μας κλέψει κάτι που δεν έχουμε εδώ και χρόνια..

Toby B

Σύμφωνα με την σημερινή Άρης Είσαι. Όχι ότι είναι και η καλύτερη πηγή αλλά είναι μαζεμένες αρκετές απόψεις και πληροφορίες. Ο Γιαννάκης αρνήθηκε Εθνικές Βραζιλίας και Λιβάνου και έδωσε τα χέρια με Λάσκαρη πριν 2 μήνες. Ο Σουμποτιτς δέχθηκε κρούση από Αρμάνι και την αρνήθηκε γιατί δεν θέλει να δουλέψει με gm. Σύμφωνα με Γκάλη η επόμενη βδομάδα είναι που θα λύσει τα προβλήματα του Λάσκαρη άρα μάλλον είναι κοντά σε συμβιβασμό. Και συμφωνα με Νατου, το μπάτζετ της επόμενης σεζόν θα μειωθεί. Αυτά.

Night Audit

Ο Σούμποτιτς δέχτηκε κρούση από Αρμάνι και είπε όχι. Μάλιστα. Ο πρωταθλητής Λιβάνου , είχε πρόταση να πάει Ευρωλίγκα και είπε όχι για δε θέλει GM…Τι άλλο θα ακούσουμε;;;;;

Toby B

Βρες ώρες είναι σαν να διαβάζω τη γάτα…χαχα έγραψα και τα ονόματα αυτών που τα γράφουν αυτά όποιον θέλετε πιστεύετε.

Night Audit

Δεν έγραψες ποιος έγραψε για τον Γιαννάκη και για τον Πίξι…έτσι να ξέρουμε…

Toby B

Για τον Πιξι ο Δασκάλου. Για Γιαννάκη νομίζω υπάρχει γενικότερη συμφωνία μεταξύ των δημοσιογράφων.

Night Audit

Δασκάλου..μάλιστα. Εγώ θα ντρεπόμουν να το γράψω αυτό πάντως.

Toby B

Και πώς δέχεται πιέσεις από τσεντεβιτα αλλά περιμένει κάτι επενδυτές που ίσως μπούμε στην ολιμπια. Αυτά τα πιστεύω περισσότερο.

Night Audit

ε ναι αυτά μπορεί , είναι κι από κει άλλωστε , πιθανό αυτό.

O_Betatzis

Εχει και το San Antonio στο περιμενε αν δεν του αρεσουν οι μακαροναδες του Μιλανου.

O_Betatzis

Τι ειναι gm? General Manager?

Night Audit

Τεχνικός Διευθυντής στα Ελληνικά

ChrisSiak

Διαλέγουμε και παίρνουμε ότι μας βολεύει δηλαδή! Και αν λύσει τα προβλήματα ο πρόεδρος πως γίνεται να μειωθεί το μπατζετ;Και αν μειωθεί το μπατζετ πως θα έρθει ο Γιαννάκης; Δε μου βγάζουν πολύ νόημα επι του συνόλου

kaptsik

Το καλύτερο μας το φύλαξες για το τέλος…

O_Betatzis

Χτιζοντας πανω στην αναλυση του φιλου stp σκεφτομαι κι ενα αισιοδοξο σεναριο: ο Λασκαρης με κινητρο αυτο το προβλημα που δεν αφησε εν πολλοις να έχουμε μια χρονια που θα θελαμε θα επενδυσει περισσοτερο του χρονου για να δειξει το πραγματικο του προσωπο.
Αν ανεβει κι ο συμπολιτης θα εχουμε πιο ενδιαφερον πρωταθλημα. Κριμα κι αδικο για τον Σουλη που ειναι Ποποβιτς μπροστα στον Παπαθεοδωρου, θα το μετανιωσουν. Κριμα κ για τον Ηρακλη: θα προτιμουσα ντερμπακι στο Ιβανωφειο παρα στο Κερατσινι.

gerorge

Ετσι οπως το παει ο Πανιωνιος δεν αποκλειεται να ανεβει τελικα ο Ηρακλης.

O_Betatzis

Και του Πανιωνίου ειναι καλο ντερμπακι. Οχι αλλο ΚοροιβοΠρομηθεες.
1000 φορες αντιπαθητικο Πανιωνιο κ ντερμπι στο Σαλουν του Παπαγου.

gerorge

Προμηθεας παντως 5ος στα εισιτηρια οπως ακουγεται για τη χρονια που περασε και του χρονου χωρις Απολλωνα τους βλεπω να ειναι και πανω απο την ΑΕΚ.Αυτο που δεν θελω ειναι αλλες συνοικιες της Αθηνας τυπου Περιστερι Μαρουσι Δαφνη Κηφισια και φυσικα Φαρος οσο καλες χρονιες και αν εκαναν στο παρελθον.Τετοιες ομαδες ειναι καταδικασμενες να ειναι φουσκες,ενω αντιθετα ακομα και ο Κοροιβος ή αντιστοιχες ομαδες σε επαρχιακες πολεις μπορουν να αντεξουν λογω του κοσμου.

O_Betatzis

Δεν το ηξερα για τον Προμηθεα αλλα με επεισες. Ιβανωφειο βινταζ εδρα με κοντο/φαρδύ διχτακι κριμα να λειπει απο την Α1.
Κι οπως και να το κανουμε αλλιως θα χαιρομαστε να νικαμε τον Ηρακλη κι αλλιως το Φαρο.

kaptsik

Στον πόντο…;)
Παραδοσιακά!