Στο μυαλό του «Δράκου»

Πολλά και διάφορα λέει ο Βλαχόπουλος στο σημερινό του άρθρο στο Gazzetta, μεταξύ αυτών και ένα πολύ ευχάριστο νέο!

Ας τα πάρουμε ένα ένα

Δηλαδή, με αγωνιστικό προϋπολογισμό που δεν θα υπερβαίνει τις 500 χιλιάδες ευρώ και πλαφόν στα συμβόλαια. Αυτή (φαίνεται ότι είναι) η πραγματικότητα, μακριά από ευσεβείς πόθους. Αν τώρα σε βάθος χρόνου διαφοροποιηθούν τα δεδομένα και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ βρει τρόπο αύξησης του μπάτζετ, τότε προφανώς και η συζήτηση θα μπει σε νέα βάση. Πάντως, οι άνθρωποι της… πιάτσας γνωρίζουν ότι ο Άρης βγήκε στην αγορά έχοντας να διαχειριστεί το παραπάνω ποσό, νιώθουν μάλιστα ότι δεν είναι «πιόνια» κάποιου παιχνιδιού αλλά ότι αυτή είναι η αλήθεια.

500 χιλιάρικα το αγωνιστικό και το ξέρουν όλοι . You have been warned.

Στο αγωνιστικό, το αρχικό σχέδιο του Παναγιώτη Γιαννάκη περιλάμβανε τη δημιουργία ελληνικού κορμού και τη συνεργασία με τουλάχιστον οκτώ Έλληνες παίκτες .

Αυτός ο στόχος είναι εξαιρετικά δύσκολο να υλοποιηθεί. Για παράδειγμα, ο Γιάννης Αθηναίου βγήκε από τη λίστα των υποψηφίων καθώς ο Άρης δεν μπορεί να του προσφέρει εξαψήφιο νούμερο. Ήδη έχει στην πλάτη του τα 150 χιλιάρικα του Καββαδά και τα 90 του Τσαϊρέλη. Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι το ενδεχόμενο κάλυψης του μισού μπάτζετ από δύο παίκτες δεν υφίσταται.

Για την ακρίβεια, στην περίπτωση του Καββαδά το διαζύγιο μοιάζει αναπόφευκτο εκτός κι αν προκύψει επιπλέον έσοδο ή συμβεί κάτι που στα τελευταία χρόνια έχει γίνει αρκετές φορές στον Άρη, να αναλάβει ένας εξωτερικός παράγοντας την πληρωμή του συμβολαίου του κι αφού κατατεθεί πρόταση σημαντικής μείωσης αποδοχών. Βέβαια στην υπόθεση του Καββαδά υπάρχει και το ζήτημα της προσφυγής η οποία ενδεχομένως να σημαίνει ότι και στο μυαλό του παίκτη μπορεί να υπάρχουν σκέψεις που δεν συμβαδίζουν με τα «θέλω» του Άρη. Η αντίστοιχη του Τσαϊρέλη είναι διαφορετική διότι είναι μικρότερο και το ποσό της επόμενης χρονιάς.

Κοινώς , κ. Πλιάκη ( Ντίμη ή όποια άλλη καλή ψυχή θέλει ) σας λέμε πως αν θέλετε τον Καββαδά , τον πληρώνεται εσείς. Ευχαριστούμε.

 

Εκτός των δύο παραπάνω, αυτή τη στιγμή έχουν συμβόλαια οι Μούρτος, Φλιώνης, Χρηστίδης, Δίπλαρος και Πουλιανίτης. Οι τρεις πρώτοι είναι δεδομένοι για την ομάδα της επόμενης χρονιάς και μένει να ληφθεί απόφαση για τους άλλους δύο. Λογικά, ο Φλιώνης θα αναβαθμιστεί, θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αυτό δίδαξε τουλάχιστον και η περσινή χρονιά όπου κακώς δεν του δόθηκε η δυνατότητα ανάληψης περισσοτέρων πρωτοβουλιών. Έφτασε η στιγμή ο Άρης να αποφασίσει να δώσει πιο ουσιαστικό ρόλο σ’ ένα δικό του παιδί. Σε τελική ανάλυση τι έχει να χάσει;

Ακριβώς . Επίσης να συμπληρώσω πως έχουμε και τον Τάταρη , αλλά αυτός πρέπει να πάει δανεικός γιατί δεν το έχει σίγουρα ακόμα.

 

Για τη θέση του βασικού πλέι μέικερ ο Γιαννάκης έχει αποφασίσει την απόκτηση Αμερικανού, στο μυαλό του υπάρχει και η περίπτωση του Δημήτρη Κατσίβελη χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει επίσημη κίνηση. Αν ο τελευταίος δεχθεί να προσαρμόσει τα οικονομικά του «θέλω» στις δυνατότητες του Άρη, τότε θα δημιουργηθεί μια ισχυρή τριάδα. Στην αντίθετη περίπτωση θα προαχθεί ένας εκ των Δίπλαρου, Πουλιανίτη ενώ για τη θέση του σούτινγκ γκαρντ θα αποκτηθεί παίκτης με τη δυνατότητα παροχής λεπτών συμμετοχής και στον «άσσο».

Εγώ λέω Plan B. Αν είναι να έχουμε 25% στα τρίποντα , ας το έχω στην οικονομική συσκευασία του Δίπλαρου ή του Πουλιανίτη!

 

Ο Μούρτος ανέκαθεν είχε θέση μπαλαντέρ διότι συνεχίζει να είναι ένας παίκτης χωρίς θέση υπό την έννοια ότι δεν τον λες πλέι μέικερ ούτε σούτινγκ γκαρντ. Ο Πρίφτης τον χρησιμοποιούσε εκεί που είχε ανάγκη και με βασικό στόχο να «δέσει» την άμυνα. Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και φέτος όπου θα παίρνει λεπτά συμμετοχής τόσο στο «2» όσο και στο «3». Ο δε Χρηστίδης θα έχει σταθερή παρουσία στην αποστολή σε αντίθεση με πέρυσι όπου το δικό του πρόγραμμα στην ανδρική ομάδα θύμιζε… υπηρεσίες στον στρατό.

Μούρτος πιστός στρατιώτης. Ο Χρηστίδης πρέπει να πάρει τουλάχιστον αυτό που αναφέρει το άρθρο.

 

Πάμε σε αυτούς που θα έρθουν. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος – συνολικά – προβλέπεται να έχει ρόλο αντίστοιχο του Σίμτσακ. Όταν ο Πρίφτης επέλεξε τον Σίμτσακ πολλοί χλεύασαν εκείνη την επιλογή, οι ίδιοι τον χειροκρότησαν βέβαια όταν έδινε σπουδαίες νίκες. Η διαφορά είναι ότι ο Βασιλόπουλος θα αποκτηθεί αναλαμβάνοντας περισσότερες αγωνιστικές ευθύνες και λόγω της ευχέρειάς του να παίξει στις θέσεις «3» και «4». Δηλαδή, θα δίνει ανάσες στο βασικό «3» που θα είναι Αμερικάνος και στο βασικό «4» που προβλέπεται να είναι ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Αλλαγή στο 3/4 ο Βασιλόπουλος λοιπόν και βασικό 4άρι ο Τσαιρέλης. Χμ , όχι Αμερικάνος;

Είναι επίσης δεδομένο ότι ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση βασικού Αμερικανού σέντερ. Σε μια λίστα που ήταν στα γραφεία της ΚΑΕ υπήρχε το όνομα του Τζουβόντε Ρέντικ του Κολοσσού Ρόδου αλλά ο Αμερικανός έχει συμφωνήσει με ομάδα του Βελγίου. Στο μυαλό του Γιαννάκη είναι η απόκτηση ενός undersize σέντερ και να προσθέσει ένα βαρύ κορμί από την ελληνική αγορά (π.χ. Σαρικόπουλος).

Τον χάσαμε τον Ρέντικ ( ο οποίος είχα μάθει πως ήθελε πάνω από 100 ). Με δεδομένο πως έχουμε τον Τσαιρέλη στο 4 , μαζί με τον Βασιλόπουλο , ο Χρηστίδης που θα πάρει χρόνο; Στο 5; Κι αν πάρει εκεί γιατί θα πάρουμε ένα undersize center ( εκτός αν εννοεί πως ο Αμερικάνος θα είναι τέτοιος ) και να πάρουμε κι ένα βαρύ κορμί από την Ελλάδα , εκτός αν φύγει ο Καββαδάς , οπότε οκ , εκεί πάει ο Σαρικό.

117 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
teotsex

Πάνω κάτω αυτή είναι η πραγματικότητα.Αν και για τον Αθηναίου ισχύει ότι γίνεται προσπάθεια να τον ρίξουν κάτω από τα 100 για να κλείσει.Αν δεν κλείσει η εναλλακτική είναι ο Κατσίβελης και αν δεν κλείσει ούτε αυτός τότε Δίπλαρος.

Βασικοί στο 1 στο 2 στο 3 και στο 5 Αμερικάνοι.Αν μείνει ο Τσαιρέλης μάλλον αυτός θα είναι ο βασικός στο 4 και αναπληρωματικός θα είναι ο Βασιλόπουλος.Στο 3 πλέον κοιτάει και τον Κασελάκη για μπακ απ.Στο 5 υπάρχουν τα ονόματα του Ρέντικ και του Κένι Χολ που έπαιξε Κόροιβο και μετά πήγε Νίμπουργκ.Υπάρχει και η περίπτωση να πάμε στο 5 με δύο Αμερικάνους και τον Χρηστίδη.

Όλα αυτά βέβαια εφόσον τη Δευτέρα ο Λάσκαρης υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του.Είναι και η τελευταία του ευκαιρία …

Toby B

Από που προέκυψε η Δευτέρα φίλε teo? Για μέχρι την άλλη Παρασκευή δεν έλεγαν? Άλλαξε κάτι?

gerorge

Μεχρι τελος του μηνα βασικα,δηλαδη την επομενη Δευτερα

teotsex

Υπάρχει μία φημολογία από τους γνωστούς-άγνωστους ότι μέσα στη βδομάδα που έρχεται θα ανακοινωθούν κάποιες συμφωνίες.Εγώ πλέον δεν πιστεύω τίποτα απολύτως.Γενικά δεν έχουμε και πολλά περιθώρια νομίζω.Είμαστε από τις λίγες ομάδες που δεν έχει πάρει παίκτες και συνεχώς το ρόστερ μας αδειάζει.Για να κινηθούν τα διαρκείας θέλει και κάποιες κινήσεις στο αγωνιστικό.Ο Γιαννάκης και η συγκινητική προσπάθεια που κάνει δεν αρκούν…

Toby B

Αν όλα αυτά παραμείνουν φημολογία και τελικά έρθει η Παρασκευή χωρίς φράγκο στα ταμεία (εκτος των λίγων χιλιάδων από τα διαρκείας), τι κάνουμε?

teotsex

Aναφέρω αυτό που άκουσα και το ξεκαθαρίζω ότι είναι φήμη.Ο ίδιος που είπε ότι μέχρι τέλος του μήνα θα έρθουν λεφτά δήλωσε ότι την ερχόμενη βδομάδα θα έχουμε θετικές εξελίξεις.Ας φροντίσουν να περάσουν στις πράξεις διότι από λόγια χορτάσαμε…

Toby B

Δεν μπορώ να βρω τπτ θετικό στον Κατσίβελη night. Τίποτα όμως. Ίσως τον έχω πάρει στραβά από την αρχή αλλά θεωρώ πεταμένα λεφτά. Ο Ρέντικ ήταν καλή λύση αλλά 100χιλ με τίποτα.

Παρασκευή είναι,σ/κ έρχεται κι ο κάθε Βλαχό είπε να δώσει τροφή για σκέψη.
Μήπως σοβαρά τώρα να σταματήσουμε να κάνουμε τα μέντιουμ,τους προφήτες ή τα βαθιά λαρύγγια και να περιμένουμε την ΠΡΩΤΗ μεταγραφή;
Αυτή θα δείξει πως θα κινηθούν τα πράγματα και για το υπόλοιπο ρόστερ.
Ας κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή τώρα που φάγαμε τον γάιδαρο και να μη τσιμπάμε ετσι εύκολα με την κάθε φήμη.Γιατί αν δεν υπάρξει…done,όλα φήμη είναι(εκτόςκι αν επιβεβαιώσει ο Γιαννάκης,γιατί άλλος δεν μιλάει όπως φαίνεται).

Για αμερικανό βασικό στο 4 δεν έλεγες προχτές;

Jim Patras

Teotsex,δεν ισχυεί πια αυτό που ανέφερες προχθές για 4άρι από USA?Άρα δε θα έχουμε αξιόπιστο 3ποντο από p.f.
Μακάρι να επιλεγεί για center o K.Hall,τον ξεχώρισα φέτος!

teotsex

Ναι το έλεγα αλλά δεν είμαι εγώ προπονητής στον Άρη….(φατσούλα που γελά)

Μιλούσα σύμφωνα με αυτά που ίσχυαν μέχρι τότε στον σχεδιασμό που είχε γίνει.Πλέον υπάρχει άλλος σχεδιασμός γιατί αυτό με τον Τσαιρέλη το άκουσα και από αλλού.Άλλωστε αν δώσουν 70-80 στον Τσαιρέλη πόσα να δώσουν στον βασικό Αμερικάνο;

Toby B

Όχι δεν έχει νόημα να κρατήσουμε και Τσάι να πάρουμε και Αμέρικανο pf και βασιλόπουλο. Λογικά είμαστε για τους δύο Έλληνες και Αμερικανό στο 3. Στο 5 ένας Μαλντροου πόσο να κάνει?

Jim Patras

Τoby Β,προτιμώ Τσά΄ι΄ στο 5.

Toby B

Ξέρω γιατί το λες…αλλα δεν χάνω την ελπίδα μου για το Νικαιοτικο τανκ. Εσύ βέβαια πανηγυριζεις αν φύγει χεχε. Άρα Τσαι Χρηστιδης και Αμερικανός στο 5 και Βασιλόπουλος συν κάποιον σουτερ στο 4?

Jim Patras

Νικαιώτικο τανκ.ε?
27΄ ο Κ.Ηall &τα υπόλοιπα Τσά΄ι΄ με Χρηστίδη.Ο 2ος βέβαια θα παίρνει χρόνο & στο 4.

Toby B

Μια χαρά είναι ο Χολ. Αν και είμαι πολύ σίγουρος πως με μια ματια στην g league στα φτηνά ράφια βρίσκεις 10 τέτοιους με λιγότερα χρήματα. Εμένα το κόλλημα μου με καββαδα είναι γνωστό. Άλλωστε είναι η μόνη μεταγραφή που πανηγυρισα πέρσι.

Jim Patras

Εγώ τον(Hall) ψήφισα ως MVP στη σχετική ψηφοφορία που έκανε τον προηγούμενο μήνα ο ΕΣΑΚΕ,οπότε καταλαβαίνεις..
Έχουμε όλοι τα κολλήματα μας!
Πέρυσι δεν πανηγύρισα κάποια…

Toby B

Τον ξέρεις πολύ καλύτερα Εγώ ελάχιστα τον είδα. Με τα νούμερα κρίνω περισσότερο.αμ βρεις κανένα βιντεάκι στείλε. Δεν βρήκα κάτι αξιόλογο YouTube.

Toby B

Θα δω λίγο το μεταξύ μας το εκτός. Νομίζω είχε παίξει

Jim Patras

Σε αυτό θα χαρακτήριζα εξαιρετική την απόδοση του αν δεν έχανε ουκ ολίγες βολές..

Jim Patras

Ελπίζω να το ξανασκεφτεί,κάθε ρόστερ πρέπει να έχει ένα 4άρι που ν΄απειλεί από τα 6,75

gerorge

Να απειλει ή να ειναι κυριως σουτερ;Γιατι πιστευω ο Βασιλοπουλος οτι τα αμαρκαριστα μπορει να τα βαζει,οπως και ο Τσαιρελης μερικες φορες(οταν παιζει στο 5 εχει περισσοτερα τετοια σουτ οποτε εχεις ενα δικιο που τον θες στο 5)

Jim Patras

Ν΄απειλεί συστηματικά &αξιόπιστα.
Θεωρώ ότι ο Τσά΄ι΄ μπορεί να παίξει καλά το pick n roll,οπότε &γι΄αυτό τον προτιμώ στο 5

MrT

Το θετικο με τον Τσαι, αν παρει περισσοτερο χρονο συμμετοχης στις θεσεις 4-5, είναι ότι θα βελτιώσει γενικα την αποδοση του αρκετα αισθητα ,όπως εκανε στο τελος της σαιζον .Νομιζω ότι η αυτοπεποιθηση του θα τονωθεί αρκετα και θα μας δειξει περισσοτερα πραγματα. Φανταζομαι ότι η αποκτηση βασικοτερου ρολου στο ροστερ είναι και ο λογος που τον κραταει ακομα στην ομαδα και φαινεται πιο διαλακτικος. Παντως αν το μπατζετ είναι στο 500αρικο θα είναι πολύτιμος για τα δεδομενα. Μηπως να κρατούσαμε και τον Αντουαν τον Σκοτ? Ξερω ακούγεται γκαου αλλα με τοσο ευκαταφρονητο μπατζετ για τετοιο επιπεδο παιχτων μιλαμε ως επιλογες. Το κακο είναι ,ότι για τον α η β λογο δεν τον αφησε ο Πρίφτης να παιξει σχεδόν καθολου, οποτε δεν μπορούμε να εχουμε εικονα. Παντως μου ειχε δωσει την εντυπωση σε μερικες φασεις ότι κατι ειχε.

gerorge

Εκλεισε Ριγα νομιζω ο Σκοτ

gerorge

Κι εγω λεω καλυτερα Διπλαρος για τριτος ασος αντι για Κατσιβελη,και ας πανε τα λεφτα που θα εξοικονομουνταν απο Κατσιβελη για καλυτερο Αμερικανο στον ασο.Στο 2 θα παμε μαλλον με Αμερικανο και Μουρτο ενω στο 3 Αμερικανος Μουρτος και Βασιλοπουλος.Λογικα στο 2 και στο 3 θα ειναι και τα μεγαλυτερα συμβολαια ωστε να ειναι ικανοι για τριανταλεπτα.Στο 4 το διδυμο Τσαιρελης Βασιλοπουλος ειναι οκ ενω στο 5 μαζι με Χρηστιδη χρειαζομαστε οπωσδηποτε Αμερικανο και ισως και καποιον βαρυ οπως λεει αν και δεν με ερχεται καποιος στο μυαλο.Αν βρεθει καποιος να πληρωσει το συμβολαιο του Καββαδα και το μπατζετ ολων των υπολοιπων ειναι 500 χιλιαρικα τοτε θα ειμαστε καλα.Αλλιως δεν ξερω

teotsex

Για αναπληρωματικό στο 3 ο Γιαννάκης έχει μιλήσει και με τον Κασελάκη.Γνώμη μου είναι πως δεν πρέπει να πάρουμε μόνο 4 Αμερικάνους.Π.Χ καλό θα ήταν να παίρναμε 2 p.g από Αμερική ή 2 center.Δεν μπορώ να πω ότι με Φλιώνη δεύτερο και Δίπλαρο τρίτο θα είμαι ευχαριστημένος.Ούτε στην φροντ λαιν με Σαρικόπουλο,Χρηστίδη και κάποιον Αμερικάνο.Ας μην πάρουμε 6 Αμερικάνους αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ξεκινήσουμε με χάντικαπ έναντι των άλλων ομάδων και να έχουμε 4.

gerorge

Προτιμω την ποιοτητα απο την πσοοτητα για να πω την αληθεια.Δηλαδη καλυτερα 4 Αμερικανοι των 60-70 παρα 6 των 40-50.Οι διαφορες στο τι βρισκεις με αυτα τα ποσα ειναι αρκετα μεγαλες πιστευω.

teotsex

Δεν είναι και μεγάλη η διαφορά στο κασέ έτσι ώστε να δικαιολογεί την διαφορά στην ποιότητα.Άλλωστε ο Κολοσσός τον Τζέιμς τον είχε φέρει από Lega silver της Ιταλίας με συμβόλαιο 30 χιλιάδες το χρόνο.Λαβράκια υπάρχουν πολλά αρκεί να έχει οργανωμένο τμήμα σκάουτινγκ ή ανθρώπους με μεράκι που ψάχνουν.Εμείς δεν έχουμε τίποτα από τα δυο.Όλη τη δουλειά στην επιλογή των Αμερικάνων θα την κάνει ο Καμπερίδης και οι μάνατζερ.

Γενικά προτιμώ έναν Αμερικάνο ακόμα(δηλαδή 5 το σύνολο) διότι τα χαρακτηριστικά των Αμερικάνων δύσκολα τα βρίσκεις σε Έλληνες παίκτες.

gerorge

Αναλογα σε ποιες θεσεις.Σιγουρα απο τους Αμερικανους θα ζητησουμε κυριως αθλητικοτητα στο 5.Απο εκει και περα λογικα σκορ στο 2 που επισης ειναι απαραιτητο και ισως αθλητικοτητα στο 3 επισης.2 ξενους στο 5 ισως παρουμε αν δεν βρουμε 1 που να παιζει και αμυνα και να μπορει να σκοραρει στοιχειωδως με 70-80 χιλιαρικα.Γιατι το να μην παρουμε παικτη στο 5 που να παιζει αμυνα ειναι σκετη αυτοκτονια απο τη στιγμη που θα προωθηθει και ο Χρηστιδης που εχει προβλημα σε αυτον τον τομεα

Κι αν έχει τραυματισμούς ο Μούρτος;Θυμάσαι φέτος!…Επίσης δεν έδειξε κ ψυχικά αποθέματα για να επωμιστεί πολλαπλές ευθύνες εκτός κ αν τον ντοπάρει ο Δρακος!

Κι εγω το σκεφτομαι οτι ισως να υπαρχει προβλημα με τους τραυματισμους του Μουρτου.Σε τετοια περιπτωση θα εχουμε μονο Καλαιτζακη σαν αντικαταστατη που σωματικα τουλαχιστον δειχνει να μπορει να παιξει και στις 3 θεσεις της περιφερειας

teotsex

Κοιτάει και Κασελάκη για το 3 ο Γιαννάκης.Τον Μούρτο τον θεωρεί ”πασπαρτού” για να παίζει από το 1 εως το 3.Λένε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε και φέτος θα είναι απόλυτα έτοιμος.Μακάρι γιατί φέτος θα τον χρειαστούμε πολύ.

gerorge

Και Κασελακης και Κατσιβελης;Τι εφιαλτης ειναι αυτος;Τοσα χρονια ο Κασελακης εχει κανει μια καλη χρονια στην Κηφισια και με μικρο ρολο σε ομαδες με καποια στοιχειωδη πιεση απετυχε παταγωδως ενω και στην Αστανα ηταν μετριος.Και αμυντικα δεν μπορω να πω οτι μ’αρεσει ο Κασελακης

Edit:Τελικα τρομερα κακη χρονια εκανε ο Κασελακης φετος οχι απλως μετρια.Εγκλημα να ζηταει τετοιος παικτης πανω απο 40-50 χιλιαρικα

Jim Patras

Αλήθεια είναι αυτό για Λ.Κασελάκη.34,25,65% αντίστοιχα σε 2π.3π.1π.

gerorge

Και αυτα σε 30 λεπτα ΜΟ συμμετοχης.Μια και μονο χρονια με αξιοπρεπη στατιστικα επιθετικα οπου χρειαστηκε να παιξει 34 λεπτα ΜΟ.Δεν μπορω να σκεφτω οτι μπορουμε να του δωσουμε ουτε τα μισα απο αυτα

the god of war

Το ευχάριστο νέο ποιό είναι night επειδή δεν το κατάλαβα….Με αυτήν την ομάδα πάμε για 9οι στην καλύτερη…Τί αμαρτίες πληρώνουμε ρε παιδιά????Θυμάμαι την πόρωση το περσινό καλοκαίρι με τις μεταγραφές και τώρα άντε πάλι στα παλιά χάλια….

kostasjacob

Ρε night να σε ρωτήσω κατι; Ποια οικονομικα να λύσουμε; Δε ξερω αν εσυ ή οι υπόλοιποι φιλοι εχετε καποια εμπιστοσύνη σ αυτο το άτομο αλλα εγω καμμια… Δε νομιζω πτι μπορει να αλλάξει κατι και μου φαινεται πτι εθελοτυφλούμε και δε θελουμε να δουμε το προβλημα κατάματα…δε ξερω αν αυτα που γράφουμε εχουν καποια επιρροή σε διαφορα επίπεδα αλλα αν εχουν… ειναι ο μοναδικός λογος που δε γραφω και αλλα…

ammonas

Αυτό που εννοεί ο Night (φαντάζομαι) και το οποίο σίγουρα υποστηρίζει και ο υποφαινόμενος είναι πως δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με θέσεις μέχρι να λυθεί το οικονομικό. Είτε εμπιστευόμαστε τον Λάσκαρη είτε όχι το οικονομικό πρέπει να είναι προτεραιότητα όλων και ως παρελκόμενο η χρησιμοποίηση των μικρών.

Jose

Με ποιο τροπο θα λυσουμε τα οικονομικο; Με τον Αρη παλι στην ανυποληψια. Με μισογεματο Παλε και ανυπαρκτες χορηγιες; Αν δεν ξοδεψεις λεφτα , λεφτα δεν ερχονται. Με υποψια σταθεροτητας και σε μια μετρια χρονια (αλλα με πολυ ελπιδα για το μελλον), τη προπερσινη, εκανες ρεκορ εισιτηριων 15ετιας. Φετος με την επιστροφη στη μισερια και στην αναξιοπιστια απο που θα ερθουν εσοδα;

Jim Patras

Ολοκληρώνεται το επόμενο καλόκαιρι το 3ετές του Ν.Δίπλαρου,Αν μη τι άλλο,αξίζει μια ευκαιρία.

Toby B

Και τω μαζί σου. Θέλω τους 2 μικρούς pg μαζί με Αμερικανό ή Αθηναίου. Κατσιβελη ας πάει στον παοκ2με τον φιλο του τον παπ.

Bilias6

Τον νωντα ξεχασε. Προχθες εγραψε οτι τον θελαμε.

Bilias6

Συγνωμη ναιτ δεν το ηθελα. Προλαβαινω το αυριανο αρθρο του βλαχοπουλου και γραφω οτι ο Δρακος ενδιαφερεται για τον Σχορτσιανιτη.

Sam Vincent

Κοίτα .Ο Δράκος θέλει undersize αλλά στο ύψος…Εγώ ,από τον Ζήση και από τους αγκώνες -δολοφόνους ,τον προτιμώ .Τέσσερα καλά λεπτάκια θα τα έχει . Άσε που ο Δράκος είναι ικανός να τον κάνει σε 2-4 μήνες …Fit .Μέχρι και να παίζει τζάμπα ,τον έχω ικανό.

Sam Vincent

Βαλτός είσαι ρε Μπίλια (με αγάπη). Άσε μας να ηρεμήσουμε με το Κουτσαβάκι…Χίλια χρόνια Διπλαροπουλιανίτης.

Sam Vincent

Τα Τρίκαλα σώθηκαν πολύ άνετα με τον Πουλιανίτη να αγωνίζεται 12 λεπτά… Το κουτσαβάκι να κάτσει εκεί χάμου για να τον υποδεχθούμε όπως του αξίζει στο Γκάλης.

gerorge

Πως να τον υποδεχθουμε στο Νικ Γκαλης.Δεν ειμαι και σιγουρος οτι θα βρει ομαδα στην Α1.

Sam Vincent

Πολύ θα το θελα πάντως …

Sam Vincent

Ελπίζω ο Δράκος να δώσει φτερά στους Έλληνες παίκτες αλλιώς …δύσκολα .Ο Καββαδάς θα φύγει ,είναι βέβαιο και ο Φλιώνης πρέπει να γίνει Ξανθό , ο Τσαι να σταθεροποιηθεί ψηλά ,ο Βασιλοπουλος να βάλει πολύ μυαλό ,ο Μούρτος να επιστρέψει στα προ-περσινά επίπεδα κτλ. Αυτό το undersize του Σαρι. δεν μου έκατσε καλά γιατί το παιδί δεν μπορεί και στο μυαλό μου έρχεται και ο Σφακιανός δρεπανιοφόρος. Ο Κασελάκης παίζει τρία και τέσσερα αν θυμαμαι καλά και εκεί θα έχουμε τον Βασιλόπουλο. Έναν καλούτσικο Αμερικανό σέντερ για 25 λεπτά ,10 λεπτά Τσαι και λίγο Χριστίδης. Στο τέσσερα ,combo fwd Αμερικανός Lidl ,Τσαι ,Βασιλόπουλος, Στο τρία ο combo ,ο Μούρτος και small ball με δυάρι Αμερικανό σκόρερ . Στο δύο ,ο σκόρερ ,ο Μούρτος και ο Δίπλαρος .Στο ένα ,Αμερικανός οργανωτής ,Φλιώνης και Δίπλαρος. Βασικό ροτέισον με εννιά παίκτες ,τέσσερις αμερικανούς αλλά οι τρεις θα είναι καλοί ( 5,2-3,και 1) και ένας από Λιντλ. Προσθέτεις και Καλαιτζάκη και έναν πιτσιρικά ψηλό. Αν τραυματιστεί βασικός ,την κάτσαμε…Θα έχουμε όμως πέντε πολύ καλούς παίκτες ,που παίζουν σε πολλές θέσεις( πάντα για τα δεδομένα της α1) .Θα έχουμε τον Φλιώνη στο ροτεισον και τρία ακόμα πιτσιρίκια στην 12 δα με λεπτά και ψήσιμο .Αν οι τρεις Αμερικανού και Τσαι με Βασιλόπουλο μας κάνουν κατά μ.ο. 5 Χ 75000 350 -400 χιλ. το σύνολο μας κάνει 500. Σωθήκαμε άνετα …Μπειζάνης.

Jiorgy

ΧΑΧΑΧΑΧΑ Μπεϊζάνης!!!!!!

spire

“Αν τραυματιστεί βασικός ,την κάτσαμε” όλο το ζουμί..

gerorge

Night,κατι ψιλοακυρο ηθελα να σε ρωτησω οσον αφορα τα στατιστικα.Τα advanced που εχεις στο aboveaverage μεχρι τι αποκλιση ειναι νορμαλ να εχουν σε σχεση με αυτα του basketball.realgm;

ammonas

Σε κάθε περίπτωση, το realgm κάνει λάθος. Night στα εύκολα. Nightάρα στα δύσκολα!

gerorge

Πιθανολογω οτι εχει να κανει με το pace που εχουν διαφορετικο,Για την Ελλαδα κι εγω το aboveaverage χρησιμοποιω,αλλα το θεμα ειναι οτι για την υπολοιπη Ευρωπη το realGM ειναι το μονο που δινει advanced stats,οποτε δεν υπαρχει εναλλακτικη

gerorge

Η μονη διαφορα που μπορω να σκεφτω για το pace ειναι οτι το ενα ειναι per48 και το αλλο per40.Αν ισχυε αυτο η αναλογια των συγκεκριμενων στατιστικων στα δυο σαιτ θα ειχαν σταθερη τιμη 4 προς 4,8.Κατι τετοιο δεν ισχυει και μερικες φορες αλλαζει και η σειρα των ομαδων.Δηλαδη στο aboveaverage Κοροιβος και ΠΑΟΚ ισοβαθμουν στην πρωτη θεση στο pace ενω στο realgm ο Κοροιβος ειναι λιγο πανω απο τον ΠΑΟΚ.Αυτο που ελπιζω ειναι το οποιο λαθος κανουν να ισχυει και για τα υπολοιπα πρωταθληματα(το πιο πιθανο ευτυχως),αφου το PER στο οποιο υπαρχει η μεγαλυτερη αποκλιση,ουσιαστικα συγκρινει παικτες,αρα δεν πειραζει και τοσο η αποκλιση της ταξης 10-15% σε σχεση με τα πραγματικα στατιστικα

gerorge

Στο πρωτο ναι εχεις δικιο.Για το δευτερο,επειδη ηταν η πρωτη μου σκεψη το τσεκαρα και μιλαει μονο για τα παιχνιδια στην Α1