Ο έμπειρος τεχνικός είχε όλα τα ελαφρυντικά του κόσμου μαζί του στο ξεκίνημα της σεζόν, με τη δημιουργία ομάδας μια βδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με τους τραυματισμούς των Μποχωρίδη και Μόρις, όμως πλέον μπαίνει και αυτός στο “κάδρο” των ευθυνών.

Με εξαίρεση την… έκλαμψη με το Περιστέρι, ο Άρης με γεωμετρική πρόοδο – και παρά τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ – παρουσιάζεται χειρότερος από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Χθες ήταν ακόμα χειρότερος κι από την εικόνα που είχε στη Λήμνο με τον Ήφαιστο.

Είναι φανερό ότι οι παίκτες δεν εμπνέονται από τον Μαρκόπουλο, δεν έχουν αντιληφθεί τους ρόλους τους, δείχνουν να μην πιστεύουν σε αυτό που κάνουν. Η… απορία στο βλέμμα τους σε πάρα πολλές στιγμές στη διάρκεια ενός αγώνα – ιδίως χθες – πιστοποιεί πως βρίσκονται σε σύγχυση, δίχως αυτό να τους απαλλάσει από τις ευθύνες τους.

Ο Μαρκόπουλος δεν έχει καταφέρει να διαχειριστεί το ρόστερ του σωστά, δεν έχει καταφέρει να βγάλει στο παρκέ τις δυνατότητες των παικτών του και να “κρύψει” τις αδυναμίες τους.

Προετοιμάζει την ομάδα του με πολλές προπονήσεις για έναν αγώνα τη βδομάδα – όχι δύο όπως άλλες χρονιές που τότε ήταν μια δικαιολογία η έλλειψη προπονήσεων για βελτίωση – και αυτή αντί να βελτιώνεται, παρουσιάζεται χειρότερη.

Χθες έκανε λόγο για ψυχολογικό πρόβλημα και είπε πως θα πρέπει να μιλήσουν οι παίκτες μεταξύ τους. Το πρόβλημα, μάλλον, είναι πως δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ παικτών και προπονητή…

Πηγή: Στο κάδρο των ευθυνών μπαίνει πλέον και ο Μαρκόπουλος – PRESSARIS

Image result for agree funny gif"

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
timemaster

Άργησε λιγάκι να υπάρξει θέμα Μαρκόπουλου.
Άλλες χρονιές δε θα είχε προλάβει ούτε στα αποδυτήρια να πάει.

timemaster

Δε μιλάω για απόλυση αλλά για δημοσιογραφικά άρθρα.

NAOS 80-0

για μένα φέτος υπάρχει θέμα Μαρκόπουλου απ’ όταν κατάφερε να χάσει το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηρακλή… επίσης για μένα υπάρχει θέμα Μαρκόπουλου, για όσους θυμούνται, από τότε που είχε το Μάριο Μπόνι μεταξύ άκρης του πάγκου και εξέδρας… τελοσπάντων τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να σώσουμε την παρτίδα. Αγωνιστικά νομίζω ότι η ομάδα, ακόμη και όπως είναι μπορεί να ανταπεξέλθει, αρκεί να δεχθεί ένα θετικό ηλεκτροσόκ, ίσως και με αλλαγή προπονητή (την θεωρώ πιο ανέξοδη) και να μπορέσει η διοίκηση (ξέρω εδώ γελάμε) να έχει μία αξιόπιστη στάση έναντι των στελεχών του αγωνιστικού τμήματος και να την προστατέψει σε επίπεδο διαιτησίας. Από κει και πέρα πρέπει να βρεθεί τρόπος, με πολιτική παρέμβαση, να ανασταλούν οι υποχρεώσεις προς το Αλεξάνδρειο, ώστε να βρεθούν κάποιοι πόροι να αναπνεύσουμε. Τα δύσκολα είναι τώρα και πρέπει να αποδείξουμε το “…δεν σ’ άφησα στα δύσκολα…”

italiano pazzo

Συμφωνώ απόλυτα σε όλα. Έχει αποδειχθεί πολλάκις ανεπαρκής για τον Άρη. Και πολύ άργησε να μπει στο κάδρο των ευθυνών