Καλημέρα και καλή χρονιά .Εύχομαι  υγεία  και   χαρά σε καθέναν από τους θαμώνες του καφενείου μας  ,ξεχωριστά και στις οικογένειες σας.

Θα ήθελα να δηλώσω πως σίγουρα δεν είμαι ένας απ αυτούς  με βαθιά γνώση και μεγάλη δράση στα εσωτερικά της αγαπημένης μας ,μπασκετικής ομάδας . Από τότε όμως που ο φίλος μου ο Κωστής ,πριν ενάμιση χρόνο ,μου σύστησε το ΒΑ , ανακάλυψα πως υπάρχει πεδίο δράσης  για νοήμονες  ανθρώπους ,χωρίς απαραίτητα να πέσεις χαμηλά , να φλερτάρεις με τον οπαδισμό , διατηρώντας  ψηλά τις έννοιες του ήθους ,της ευγένειας  του σεβασμού του αντιπάλου και του ίδιου του αθλήματος. Βρίσκοντας λοιπόν αυτό το πρόσφορο για μένα χώρο ,άρχισα να ξεδιπλώνω και τις δικές μου σκέψεις  και να τις θέτω στον αμείλικτο αλλά συνήθως δίκαιο  «τάκο» των  κρίσεων σας και των +- σας .

 

Η συνάντηση της Παρασκευής ,πέρα από όσα αποφασίστηκαν  και  Δρ μας ,πολύ σωστά ανέφερε , έκρυβε ακόμα μια μεγάλη έκπληξη για μένα . Συνάντησα  όλα τα συστατικά που προανέφερα  ,ότι  συνάντησα στο ΒΑ ,στον μέγιστο βαθμό ,και σε σημείο που δεν μπορούσα να φανταστώ. Αντίκρισα  πίσω από ένα σκέτο άβαταρ και ένα ξερό nick name  ,ανθρώπους   με κοινό ενδιαφέρον τον Αυτοκράτωρα , που παράλληλα  αγαπούν άδολα την ομάδα μας ,νοιάζονται  και μιλούν γι αυτήν σαν να έχουν ένα μέλος της οικογένειας τους σε άσχημη κατάσταση , και που μπορούν να αναπτύξουν λόγο και σκέψη με  υψηλή συναισθηματική νοημοσύνης. Κάποιοι να γνωρίζουν  τα πάντα γύρω από τον Αρη ,άλλοι να τον έχουν υπηρετήσει από πολλές θέσεις  ,άλλοι να αναπτύσσουν μέσα σε λίγες λέξεις  επιχειρηματικά πλάνα ,άλλοι – γκουρου  των οικονομικών  και άλλοι προπονητές  με την βαθύτερη ματιά μέσα στις τέσσερις γραμμές .

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος πρώτα που σας γνώρισα παιδιά  .Είμαι χαρούμενος που πήρα μέρος στην πρώτη συνάντηση με σκοπό την δημιουργία ενός νεου φορέα που θα αφορά την ομάδα μας . Ενός φορέα που ο λόγος ύπαρξης του είναι να σπρώξει λίγο ψηλότερα  την ομάδα μας . Με λόγο ,με ήθος με ευγένεια  με στόχευση με επιρροή ,με ανάστημα  με συνεργασίες  αλλά και με φωνή ,αγώνα , και δράση .

Η κίνηση αυτή δεν μπορεί να αποτύχει !!! Ήδη έχει κερδίσει και θα κερδίσει  περισσότερα στο μέλλον . Όσο υπάρχου φωνές σαν και αυτήν του BA ,αλλά και του νέου φορέα που ουσιαστικά θα «πατήσει» πάνω στο αριστούργημα του  Night και θα το  εκφράσει  συντεταγμένα ,επίσημα και συλλογικά  , ο Άρης θα βρίσκει  έναν συμπαραστάτη ,αρωγό που θα βαδίζει  πάντα πάνω στο  ίδιο μονοπάτι  και φέρει το ίδιο dna  .  Ο Αυτοκράτορας μας έχει ανάγκη . Μόνο να σηκωθούμε όλοι από τις καρέκλες .  Να  κάνουμε την κίνηση μαζικότερη . Κανείς δεν περισσεύει  .

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Prophet

Kali Xronia se olous! Me ygeia!!!
Bravo Sam!!! Poly oreo afto pou egrapses!!!

einai_trellos_o_italos

Καλή Χρονιά σε όλους! Είμαι απόλυτα ευθυγραμμισμένος με τα γραφόμενα από τον Sam. Τις ίδιες διαπιστώσεις έκανα και γω κατά τη διάρκεια της πρώτης μας συνάντησης. Από αυτές ακριβώς τις διαπιστώσεις πηγάζει και η αισιοδοξία μου για την επιτυχία του εγχειρήματος!

tzitziparis

Συγχαρητήρια σε όλους.Δυστυχώς την έχασα αλλά θέλω να πιστεύω για την επόμενη φορά!
Κανείς δεν περισσεύει.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ …ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ!!

Dr Nimbelugen

Μπορεί να θεωρηθούμε απερίγραπτα ρομαντικοί αλλά και ο Άρης μας ιδρύθηκε από μια ομάδα ανθρώπων μέσα σε ένα καφενείο της εποχής.Ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος να προσφέρει και να συμμετέχει όπως μπορεί.Μισή ώρα αν διήμερο από τον χρόνο του,μια βόλτα και συμμετοχή σε ένα καφεδάκι….Μοναδικό κριτήριο η αγάπη για τον Άρη,με ευπρέπεια,κοσμιότητα και ήθος.Μακριά απο κλαρινοβλαχομαγκιές και εντυπωσιασμούς.Πέντε πραγματάκια και αν μπορεί να τα δώσει κάποιος(και αναφέρομαι κύρια σε χρόνο) και την αγάπη την άδολη για έναν Άρη φορέα αστικής κουλτούρας(αυτό ειναι το γονιδίωμα του συλλόγου λυπάμαι αν κάποιος διαφωνεί),κοιτίδα αθλητικής και όχι μόνον παιδείας(και μέσα από αυτό πιστέψτε με θα βγούν και τα άλλα) οι μοναδικές προυποθέσεις!