Παίκτης του Πανιωνίου πρέπει να θεωρείται από εδώ και στο εξής ο Νώντας Παπαντωνίου, που είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: Basketblog.gr | A1 | Πανιώνιος | Στον Πανιώνιο ο Παπαντωνίου
Παίκτης του Πανιωνίου πρέπει να θεωρείται από εδώ και στο εξής ο Νώντας Παπαντωνίου, που είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: Basketblog.gr | A1 | Πανιώνιος | Στον Πανιώνιο ο Παπαντωνίου
Ωραια πανηγυριζουμε τωρα οκ. Να μη ξεχνιομαστε ομως οτι το προβλημα του αρη δεν ειναι ο παπαντωνιου κ αν θα ερχοταν. Χρειαζομαστε ενισχυση κ πρεπει να το δουμε σοβαρα το θεμα μεσα στα πλαισια φυσικα των εναλλακτικων που εχουμε. Κ οπως δειχνουν τα πραγματα το μπαν δε θα φυγει συντομα…
Εγώ πανηγυρίζω, δεν ξέρω αν το κάνουν άλλοι, που α) πιστεύω πως ακόμα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης από το υπάρχον ρόστερ και β) δεν πιστεύω πως ο Νώντας αξίζει να λέγεται ενίσχυση.
Εγω παλι πιστευω οτι το υπαρχον υλικο ετσι οπως ειναι τωρα επιασε ταβανι. Θελω παρα πολυ να πεσω εξω!!
Ταβάνι από τον Οκτώβριο δεν έπιασε κανείς
Δεν ειναι εικονα ομαδας που ξεκινησε προετοιμασια με ολους τους παικτες νωρις οπως επρεπε λογω ευρωπης. Εννοειται οτι αυτο ηταν το ιδανικο σεναριο. Παντως ουτε ο μποχωριδης θα γινει ο σουπερ ηγετης ξαφνικα κ θα βαζει τριανταρες ουτε ο νταλο ο σουπερ ασος,ουτε θα μαθουν να βαρανε βολες. Για αυτο δε πιστευω οτι θα αλλαξει κατι δραματικα
Μόνο ο Μποχωριδης κι ο Νταλό παίζουν στην ομάδα;
O χρόνος θα δείξει αν κάναμε καλά η όχι. Εγώ πιστεύω θα βοήθαγε.Επιλογές δεν υπάρχουν άλλες και η ομάδα ήθελε ενίσχυση. Να δούμε και πως θα παίξει στον πανιώνιο.Μακάρι να παίξει χάλια αλλιώς θα σημαίνει ότι κάναμε έγκλημα.
Δε με ενοχλεί τόσο η άρνηση του Παπανωντα όσο η έλλειψη αξιοπιστίας προς τον Άρη. Κάτι λογικό.
Κάνουμε πρόταση σε παίχτη που μαζί με Μαυροκεφαλίδη, Μαυροειδή και Γλυνιαδακη είναι στο πάνθεον των αντιπαθητικων κ έχουν προκαλέσει ουκ ολίγες φορές. Τρωμε άκυρο.
Επίσης κάνουμε πρόταση επειδή προφανώς όπως όλοι βλέπουμε εκεί κάποια αδυναμία. Ωραία. Πως θα καλυφθεί αυτή η αδυναμία αφού χάθηκε ο στόχος Παπαντωνίου; Εκ των έσω; Όπου φτωχός κ η μοιρα του.
Το μόνο θετικό είναι τα άρθρα που λένε ότι πληρώνονται οι παιχτες κ το παλεύουν όσο πάει να άρουν το μπαν.
Η αξιοπιστία που κολλάει εδώ όμως δεν καταλαβαίνω.
Ας πούμε ότι του κάναμε πρόταση, συγκεκριμένη με όσα θέλαμε ή είχαμε να δώσουμε. Δε δέχτηκε.
Το ότι είναι αντιπαθητικός έχει να κάνει με εμάς όχι με τη διοίκηση και τον προπονητή.
Επίσης δεν ξέρεις γιατί τον θέλαμε.
Ένα κορμί ακόμα σε περίπτωση που κάτι γίνει;
Θα διώχναμε κάποιον;
Τον θέλαμε και του κάναμε πρόταση στα αλήθεια;
Η αξιοπιστία κ το βάρος της φανέλας το οποίο πλέον είναι πιο ελαφρύ κ από νεοσσού έχει να κάνει με την επιλογή πλέον παιχτών να αποφεύγουν τον Άρη για μεταγραφή. Προτιμάνε την Κύμη τον Πανιωνιο τον Ηφαιστο. Τουτζιαρακης Μανωλοπουλος Νώντας.
Το δεν ξέρω γιατί τον θέλαμε τι εννοείς;
Υπάρχει ή δεν υπάρχει κενό στον ασσο στο οποίο ΜΑΛΛΟΝ θα βοηθούσε ο αντιπαθής Νώντας; Κ πριν πιαστείς από το μάλλον, ναι όλες οι μεταγραφες είναι ρίσκο προφανώς δεν παίζουν τα στατιστικά, αλλά με αυτήν την νοοτροπία δεν θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε όπως μπορούμε ώστε να αποφύγουμε αναγούλες για να μην ρισκάρουμε;
Οσον αφορά το τελευταίο γιατί δηλαδή να γίνει ντόρος με το όνομα του αν δεν τον θέλαμε; Ο παπαντωνιου είναι. Δεν καναμε ντόρο ότι θα φέρναμε Καϊμακόγλου.
Ντόρο κάνουμε εμείς που διαβάζουμε τα άρθρα, που μπορεί να βγαίνουν από τους μάνατζερ.
Από κει και πέρα όπως οι Έλληνες δεν ήρθαν που λες, ήρθαν οι ξένοι που απέρριψαν πολύ καλύτερες οικονομικά προτάσεις για να παίξουν εδώ.
Αν οι άλλοι είναι κότες ή δεν αντέχουν την πίεση ας συνεχίσουν να παίζουν εκεί που παίζουν. Με γεια τους με χαρά τους.
Ισχύει αυτό που λες. Ισχύουν κ τα δυο. Θεωρείς λοιπόν πως η πίεση είναι που δεν μας επιτρέπει να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε κ δεν υπάρχουν τα κενά στον ασσο κ στο 4;
Κ πως με τον καιρό θα έρθει χημεία κ αυτά τα κενά θα καλυφθούν;
Θα ήθελα να πιστέψω ένα τέτοιο αισιόδοξο σενάριο αλλά μέχρι τώρα τα κίτρινα φύλλα αγώνα δείχνουν χτυπητές αδυναμίες που δεν καλύπτονται εκ των έσω. Εύχομαι όσο τιποτ άλλο να κάνω λάθος.
Πιστεύω πως η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί. Είμαστε πολύ αστοχοι. Λίγη περισσότερη ευστοχία να είχαμε θα ήταν καλύτερα. Σε αυτό πιστεύω και σε καλύτερη διαχείριση από το Αγγέλου.
Τον Δεκέμβριο θα έχουμε περισσότερα στοιχεία και για εμένα πιο ξεκάθαρα.
Μέχρι τότε θεωρώ τον πανικό υπερβολικό
Η ευστοχία πέρα από ταλέντο είναι κ θέμα ψυχολογίας. Ψυχολογία δεν έχουμε. Καλύτερη διαχείριση από Αγγέλου. Τώρα δηλαδή την κρατάει για τον εαυτό του; Αυτό μπορούν αυτό κάνουν νομίζω. Κοουτς κ παιχτες.
Δουλειά του Αγγελου είναι να βγάλει τα συστήματα για να βγουν ελεύθερα σουτ. Δουλειά των παιχτών είναι να τα βάλουν.
Μακάρι μέχρι τα Χριστούγεννα τα σουτ να έχουν μπει κ να μην είναι αργά κ τρέχουμε με την ψυχή στο στομα.
Εγώ το έχω ξαναπεί , θα μας έδινα τον πρώτο γύρο όλο. Δεν πιστεύω όμως πως υπάρχει τέτοια πίστωση χρόνου , ειδικά αν τα αποτελέσματα είναι στραβά.
Μέχρι 12/1 έχουμε:
@ Κολοσσό
Περιστέρι
@ΠΑΟΚ
ΑΕΚ
@ Προμηθέα
Χολαργό
@ Κύμη
Ήφαιστο
@ Ρέθυμνο
Από 2-7 μέχρι 7-2… Αλλά αν χάσουμε από Κολοσσό και μετά από Περιστέρι , πιστεύω πως θα έχουμε πολλές αλλαγές.
Συμφωνώ
Τώρα βγήκε εδώ , πως τον θέλαμε και συναντήθηκε και με τον Αγγέλου , απλά ήθελε παραπάνω από τα 1,5 χιλιάρικα που του δίναμε τον μήνα.
Που , για εμένα , είναι σωστή απόφαση , με βάση αυτά τα κριτήρια. Τι να κάνουμε , αυτά μπορούμε να δώσουμε , αυτά δίνουμε.
Και πως θα γινουν πολλες αλλαγες με μπαν? Εκτος εαν εννοεις αλλαγη προπονητη γιατι παικτες δε μπορουμε ν αλλαξουμε. Αυτο που θελει ο αρης ειναι εναν ηγετη να δωσει ωθηση κ στους αλλους να αποσυμπιεστουν ωστε να προσφερουν αυτα που πραγματικα μπορουν κ οχι αυτα που εμεις νομιζουμε οτι μπορουν.
Και προπονητή και ξένους. Ξένοι υπάρχουν ακόμα
Να μη συζητήσω για το μιλάμε για ηγέτες και Παπαντωνίου
Ξένοι που είναι ελεύθεροι από το περσινό πρωτάθλημα χωρίς ομάδα?Αυτοί θα έχουν να πιάσουν μπάλα κάνα 6μηνο.
Ναι και; 20 άχρονοι Αμερικανοί είναι. Ούτε βετεράνοι, ούτε Ελληναρες.
Αν κάποιος θα κάνει διάφορα θα είναι κάποιος τέτοιος, όχι ο Νώντας
Καλά εγώ δε νομίζω να κάνουν καμιά φοβερή διαφορά σε σχέση με τον νωντα αλλά για την οικονομία της συζήτησης ας το δεχτώ. Το θέμα είναι ότι για να έρθει ένας τέτοιος θα πρέπει να διώξουμε κάποιον ενώ ο νωντας θα ήταν προσθήκη. Άσε που πρέπει να σπάσουμε συμβόλαιο για να διώξουμε κάποιον οπότε νέα έξοδα.
Φωτογραφιζεις ντορσει,παπαντωνιου νομιζω για πανιωνιο. Αλλα ακομη κ ετσι το γεμιζει το ροστερ του ενω κ το ρεθυμνο θα κανει αλλαγες δε θα μεινει ετσι με το 0-4 που εχει. Μεχρι να αποφασισουμε εμεις να αλλαξουμε κατι θα παρουν μπρος και αυτοι. Το θεμα ειναι να μη μας παρει η κατρακυλα κ να προλαβουμε πριν γινουμε ο περσινος πανιωνιος.
Δε βαφτισα ηγετη τον παπαντωνιου σε καμια περιπτωση- αν κ προσωπικα πιστευω οτι θα βοηθουσε-. Αυτο που γκαριζω κ θα συνεχισω να το κανω ειναι οτι μας λειπει ο παικτης που θα βαλει τους σιγουρους ποντους ωστε οι υπολοιποι να βοηθησουν στους τομεις στους οποιους ειναι καλοι. Εμεις εδω περιμενουμε πραγματα απο παικτες που δε μπορουν να τα δωσουν. Εχουν καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα. Δεν αλλαζουν ευκολα αυτα. Κ αν αλλαζουν δεν υπαρχει καλως η κακως ο χρονος να περιμενουμε. Οσο για τη ψυχολογια αλλαζει με τις νικες. Οσο οι νικες δεν ερχονται βυθιζεσαι περισσοτερο. Συνεχιζω κ επιμενω οτι ταλεντο υπαρχει στην ομαδα αλλα δεν εχουμε τον παικτη που θα ηγηθει κ θα ξυπνησει κ τους αλλους. Ομαδες μονο με ρολιστες δε γινονται…
Δηλαδη χανουμε απο παοκ αεκ και νικαμε ολους τους αλλους για το7-2;Ουτε για αστειο
Όχι , από ΠΑΟΚ , Προμηθέα έλεγα…
Α ολα κ ολα το βαρος της φανελας παραμενει κ θα παραμενει για πολλα χρονια…Δες κ τον Αθηναιο που πηγε στους διπλα κ “ανασανε” το παληκαρι…Κ τα 3ποντακια του βαζει κ τις ασιστ του δινει
Πάντως και σαν κορμί να τον θέλαμε, χάθηκε… Είναι χαμένος δηλαδή (ως κορμί)
Το να διαλεξε τον πανιωνιο επειδη ξερει οτι δεν τον γουσταρουμε μία κ οτι αν δεν πετυχει στον νιονιο δεν τρεχει τιποτα αλλα αν δεν πετυχει εδω θα τον παρουμε με τις πετρες δεν το βαζεις σαν σεναριο στην επιλογη του ρε χρηστο?
Ναι οκ τώρα που το λες το βάζω. Απλά δε νομίζω ότι αναιρεί όλα τα προηγούμενα Τζον
Αν είδε πόσο τρυφεροί είμαστε με τον Μποχωριδη και συνειδητοποιησε πόσο τον λατρεύουμε το Νώντα…
Ωραία τα λέτε αλλά η ομάδα δεν έχει PG και με βάση τις επιλογές ο Παπαντωνίου ήταν η καλύτερη!!!! Δυστυχώς είμαστε μαζί με το Ρέθυμνο τα φαβορί για την πτώση και όχι βάση βαθμολογίας, όσο λόγω ομάδας(παίκτες και προπονητή). Δεν έχουμε PG δεν έχουμε παίκτη σκόρερ, έχουμε 2 αμερικανούς στο 5 που και οι δύο μαζί έχουν 10 πόντους και περιμένουμε την καλή μέρα του Bell, του Μποχωρίδη και του Jones για να κάνουμε νίκη.
Ναι atsak οκ, με βάση τα advance stats όμως μετά από 4 αγωνιστικές είμαστε για 8-9 κι όχι για πτώση πάντως
Χάσαμε για 3 χιλιαρικα έναν παίκτη που πιστεύω πως μπορούσε να βοηθήσει .Δεν συμμερίζομαι την άποψη πως η σημερινή ομάδα έχει ψηλό ταβάνι .Φοβάμαι πλεον πολύ.
Φυσικά όπως σας είχα πεί πρώτος ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ δεν πρόκειται να ερχόταν στον ΑΡΗ. Ο Αρης όπως σιγα σιγά αντιλαμβάνονται και οι τελευταίοι φαντασμένοι ειναι υποψήφιος ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΓΙΑ Α2 και γιαυτό θα άρει τα μπαν και θα ενισχυθεί σοβαρά.
Υπάρχουν πολλοί παίχτες. Τώρα κοιτάω ένα παιχταρά τον ΝΑJI MARSHALL του κολλεγίου XAVIER