“Ο Μ.Α.Σ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ανακοινώνει ότι απέκτησε για ένα χρόνο τον ταλαντούχο καλαθοσφαιριστή Τσιρογιάννη Κωνσταντίνο play maker της Εθνικής Εφήβων στο πρόσφατο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα. Γεννημένος το 2000, ύψος 1,96 που αποτελεί μια από τις μεγάλες ελπίδες του Ελληνικού μπάσκετ, τον οποίο θα αναλάβει υπό την εποπτεία του το προπονητικό επιτελείο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, το οποίο και θα φροντίσει για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη του καλαθοσφαιριστή. Ευχαριστούμε τον Πιερικό Αρχέλαο και ειδικότερα τους Πόδα Απόστολο και Δημήτριο για την συνεργασία τους ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή”.

Πηγή: Στον Ερμή Λαγκαδά, μέσω… ΑΡΗ, ο Τσιρογιάννης | AllAboutARIS.com

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Μπερδεύτηκα. Ο παίχτης σε ποιον ανήκει;

“Ανήκει σ’αυτόνα και στα όοονειράααα του”!!….. Όπα, όπα!!!

LoL

Guardiola3

Προφανώς υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ του ΑΡΗ κ του Ερμή Λαγκαδά. Ο ΑΡΗΣ έβαλε τα λεφτά για την αγορά αλλά το δελτίο του είναι στο Ερμή( Αρειανών συναισθημάτων ομάδα) με προοπτική σε 1-2 χρόνια να έρθει στον ΑΡΗ.

Ruben2501

Πολύ καλή κίνηση. Ενδιαφέρον παίκτης που έχει αγωνιστεί με σημαντικό ρόλο και επιτυχία στον Πιερικό όταν έπαιζε β εθνική πριν 2 χρόνια. Έχει το υλικό για να γίνει κάτι καλό. Δυστυχώς πέρσι τον “καταπιε” το ναυάγιο του Πιερικού και έχασε μια αγωνιστική χρονιά σε ανδρικό επίπεδο. Το κακό είναι ότι πήγε σε ομάδα που δεν θα δουλέψει καθόλου. Ελπίζω να τον αναλάβει στις πρωινές ο Νικόλ. Θα παίξει όμως πάρα πολλά λεπτά.

vaggelaris

Εντάξει ας μην ενθουσιαζομαστε τόσο πολύ. Μέχρι να φτάσει στο σημείο να γίνει ενεργο μέλος του Άρη θέλει δρόμο. Μέχρι τότε είναι είναι άλλος ένας πιτσιρικάς που δε ξέρουμε πότε αν θα παίξει στον Άρη.

Ruben2501

Διέκρινες ενθουσιασμό στα λεγόμενα μου; Πάντως δε ξέρω πολλούς 16χρονους να παίζουν β εθνική ανδρικό επίπεδο και να παίζουν κανονικά.