Θεόδωρος Δρακόπουλος σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς και τη νόμιμη εκπροσώπηση της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017.

Προέκυψε από την έρευνα ότι η φερομένη ως Πρόεδρος και Δ/νουσα Σύμβουλος της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017, είναι παρένθετο πρόσωπο, το οποίο χρησιμοποιεί ο Θεόδωρος Δρακόπουλος, για να ενεργεί για τον εαυτό του, εξαιτίας του κωλύματος του άρθρου 3 παρ.1 Ν.2725/1999 όπως ισχύει, (Ποινικό Μητρώο).

Συνεπώς η Επιτροπή ομόφωνα αποφαίνεται ότι, συμπληρωματικά με τις από 23.09.2021 και 12.10.2021 αποφάσεις της, με τις οποίες δεν χορήγησε Πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, εξαιτίας της αποδεδειγμένης οφειλής σε αθλητή της ομάδας, η οποία προέκυπτε από προσωρινά εκτελεστή απόφαση Δικαστηρίου, (άρθρο 4 παρ.4 εδ.αε΄ Ν.4809/2021), ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙ επίσης Πιστοποιητικό συμμετοχής για την ίδια αγωνιστική περίοδο και για τον λόγο ότι ο προαναφερθείς Θεόδωρος Δρακόπουλος, ουσιαστικός ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΚΑΕ δεν δικαιούται να ασκεί τα καθήκοντα αυτά. (άρθρο 3 παρ.1 Ν.2725/1999 όπως ισχύει).

Επίσης επειδή προέκυψε από έγγραφα, ζητηθέντα και προσκομισθέντα από την ΚΑΕ, ότι η προαναφερθείσα Α.Α.Ε. εξαπάτησε την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να λάβει Πιστοποιητικό συμμετοχής για τις αγωνιστικές περιόδους 2019-2020 και 2020-2021, τα έγγραφα αυτά τα οποία είναι βεβαίας χρονολογίας, διαβιβάζονται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για την πράξη της Υφαρπαγής Ψευδούς Βεβαίωσης και όποιες άλλες ενδεχομένως προκύψουν, για τις δικές του ενέργειες.

Πηγή: Στον Εισαγγελέα για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης ο Ηρακλής – Ακανλήθηκε το πιστοποιητικό από την ΕΕΑ – pressaris.gr

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι γίνεται, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν ακούγεται καλό…Μιλάμε και για ποινικά αδικήματα…

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
spire

Η ερώτηση είναι θα φάνε μειον ή θα φανε αποβολή;

vaggelaris

Πιο πολυ ακουγεται για αποβολη…

spire

Ναι δε διαφωνω. Καλα που υπαρχει και ο ιωνικος δηλαδη

vaggelaris

Φυσικα αν υπαρξει οριστικη αποβολη αλλαζει κ το πρωταθλημα κ γινεται ο ιωνικος το μεγαλο φαβορι για Α2 με ερωτηματικο για τους υπολοιπους. Αν κερδιζαμε την Αεκ νομιζω οτι ισως εφευγε κ η τελευταια ανησυχια….

spire

Ναι γιαυτό το είπα. Με 3 ξένους δεν νομίζω να κατάφερει πάνω απο 2 νίκες ως το τέλος.

To να μείνει με τρεις ξένους μόνο,ε;

vaggelaris

Αρκει να ειναι οριστικη η αφαιρεση γιατι εδω στην Ελλαδα το εχουμε παραξεφτιλισει με τα εφετεια κ τα ΑΣΕΑΔ κ τα χιλια δυο παραθυρακια που επιστρεφουν βαθμους που εχουν αφαιρεθει με μια αποφαση 6 μηνες πριν. Ειλικρινα ολο αυτο το συστημα σε κανει να σιχαινεσαι το αθλημα. Εγω προσωπικα εγω βαρεθει ακονη κ στο θεμα του Αρη που απο περισυ ιουνιο φτασαμε μαρτιο 22 κ ασχολουμαστε με την αδεια του 21. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ