“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει πως από σήμερα (12/01) τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τη Λάρισα (18/01, 15:45), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League, με γενική είσοδο 10 ευρώ.

Οι τιμέςΘύρες 1,4,7,8,9,10: 10€

Θύρες 5-6: 10€ (Μόνο από τους Συνδέσμους)

Θύρες 2-3: 15€

Gold: 20€

Παιδικό: 5€ (Κατόπιν συνεννόησης με την Κ.Α.Ε. στο τηλ. 2310 265600)

Πηγή: Στον

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dorian gray

Καλώ όλους τους φίλους στο γήπεδο, στο ματς αυτό.
Μελετώντας τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών (από τη 12η αγωνιστική και μετά), προβλέπω ότι με νίκη αυξάνονται δραματικά οι ελπίδες μας για παραμονή στην κατηγορία, εκεί που 2 εβδομάδες πριν μας είχαν όλοι καταδικασμένους.
Για μένα, οι πιο πιθανοί να πέσουν αν σωθούμε εμείς, είναι ο Ιωνικός και ο Κολοσσός, οι οποίοι αμφότεροι έχουν ΚΑΙ διοικητικό πρόβλημα.
Έχει αρκετά ματς ακόμα, έχουμε ελπίδες να αλλάξουμε τη μοίρα μας ΑΝ πάρουμε αυτό το ματς.-

vaggelaris

Τα εντός έδρας μπορούμε να τα κερδίσουμε γιατί με τον κόσμο οι παίκτες βγάζουν περισσότερο πάθος. Στα εκτός έχουμε θέμα. Κ μη νομίζετε ότι ο ιωνικός θα είναι διαλυμενος με εμάς. Η ότι ο κολοσσος θα είναι εύκολη λεία. Θα προτιμούσα τώρα να τους είχα εντός. Όσο είμαστε με αυτό το ροστερ δε πιστεύω ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε εκτός…

dorian gray

Συμφωνώ ότι εκτός έχουμε θέμα. Αν πάρουμε όμως το ματς με τη Λάρισα, αυξάνουμε το άγχος των αντιπάλων…

vaggelaris

Πάλι πρέπει να γίνουν αλλαγές που θα κάνουν τη διαφορά κ θα δώσουν ώθηση στην ομάδα. Δε βλέπω να κινείται κάτι πάντως. Νο money no funny…

dorian gray

Ας πάρουμε το ματς το Σάββατο και βλέπουμε.