Το SDNA επικοινώνησε με τον πρώην παίκτη του Άρη, ο οποίος είχε προσφύγει στην FIBA για το ποσό των 61.000 δολαρίων, με τον Αμερικανό να δηλώνει ότι δεν γίνονται οι πληρωμές που έχουν συμφωνηθεί με την ΚΑΕ. Αυτό σίγουρα είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί άμεσα, αφού εφόσον ο Άρης στείλει στην FIBA τους διακανονισμούς που έχουν γίνει με τους Σανικίντζε, Μαρμπλ και Ντραγκίσεβιτς, θα ζητήσει να ενημερωθεί αν τηρούνται και οι υπόλοιποι που έχουν γίνει. Και εδώ υπάρχει ο κίνδυνος από τους Τζένκινς, Κάμινγκς και Καββαδά να απαντήσουν αρνητικά και έτσι να καθυστερήσει σημαντικά η άρση της απαγόρευσης μεταγραφών.

Από τα «ban» που απομένουν, έχει κλείσει εδώ και 1,5 χρόνο σχεδόν η υπόθεση Σκορδίλη, ενώ για τον Μπάκνερ αναφέρεται ότι τηρείται ο διακανονισμός.

Πηγή: Στον… αέρα ο διακανονισμός Άρη-Κάμιγκς | SDNA

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Να,αυτά δεν μπορώ.

ChrisSiak

Καπταιν πατα το λινκ πάνω αριστερά που λέει επιστολή του Άρη στην φιμπα για τους διακανονισμούς. Διάβασε το δεύτερο ποστ. Θυμήσου τι έγινε τότε.

Συμπέρασμα. Παντα κάτι σκαει από στραβή. Ψυχραιμία!

“Να,αυτά δεν μπορώ” είναι τελευταία έκφραση της μοδος,βρε σεις!😁😹
Ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκριση και τη στήριξη!

Bilias6

Μη τρελαινεσαι καπιταν. Απλα το παπαγαλακι του εσ σι εν εν θελει ταισμα. Ετσι ειναι, οταν δινεις καναβουρι μονο στο ενα παπαγαλακι(τιτσερ) το αλλο κελαηδαει.