Ο 25χρονος γκαρντ συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας μετά από δέκα μέρες αποχής. Η κίνησή του να επιστρέψει δείχνει πως έγινε ένα πρώτο βήμα επαναπροσέγγισης ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα και πως όποιες διαφορές υπήρξαν φαίνεται πως αμβλύνονται.

Πηγή: Στις προπονήσεις του Άρη επέστρεψε ο Μποχωρίδης – PRESSARIS

Λέτε να έχουμε σκισίματα συμβολαίων πάλι;

Στο Gazzetta , ο Βλαχόπουλος , το πάει ένα βήμα παρακάτω και λέει πως ο Μποχωρίδης αποφάσισε να μείνει:

Η τελική απόφαση του 24χρονου γκαρντ είναι να παραμείνει στον Άρη. Αυτό δείχνει η παρουσία του στη σημερινή (9/9) προπόνηση στον Άρη.

Ακολούθησαν πολλές επαφές οι οποίες δεν οδήγησαν πουθενά για να φτάσουμε στη σημερινή (9/9) μέρα όπου η επιστροφή του παίκτη στις προπονήσεις έδειξε ξεκάθαρα την τελική απόφασή του. Προηγήθηκαν συζητήσεις του αθλητή με τον Σούλη Μαρκόπουλο, όπου ο έμπειρος τεχνικός του έδειξε πόσο πολύ τον υπολογίζει στην ομάδα και του εξήγησε επίσης ότι ο αγωνιστικός σχεδιασμός αυτής έγινε με δεδομένη την παρουσία του. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο παίκτης αποφάσισε να γυρίσει στις προπονήσεις και μένει να φανεί αν θα υπάρξει ταύτιση απόψεων επί του προστίμου που θέλει να του επιβάλλει η ΚΑΕ λόγω του ότι ήταν αδικαιολογήτως απών από την προπόνηση.

6 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
O_Betatzis

Αχνοφαίνεται δικαίωση Γουιλ για τον χειρισμό του.

Sam Vincent

Μπααα . Μάλλον να τον πουλήσει ήθελε και του έμεινε στο ράφι.

Sam Vincent
καπετάν Κανένας

Οι μύθοι, οι θρύλοι και τα ηρωικά έπη διέγειραν πάντοτε και συγκινούσαν τις καρδιές μας. Από τα πρώτα εκείνα χρόνια της άγραφης ιστορίας μας ο ήρωας έχει έναν κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη του πολιτισμού, λειτουργώντας για το κοινό συμφέρον. Είτε γλίτωνε τους λαούς από άσχημα τέρατα, κατάρες ή επικίνδυνες εισβολές είτε είχε ανέκαθεν μια ενεργό κοινωνική παρουσία, η οποία σφράγισε όλες τι εποχές. Το ηρωικό πρότυπο γαλούχησε γενεές επί γενεών σε κάθε γωνιά του κόσμου. Κάθε φορά το όνομα και οι πράξεις διαφέρουν, αλλά το κεντρικό θέμα παρέμεινε αναλλοίωτο όσοι αιώνες και αν πέρασαν. Αμέτρητες ήταν οι μορφές και άπειρα… Περισσότερα »

Sam Vincent

Επεισόδιο 4679

-Μπούρδα Καραβάκο το φελέκι σου ,σταμάτα θα σκοτώσεις την Ελενίτσα μου
-Είπες Ελενίτσα μου Αντωνάκη μου?
-Βρε μπορούμε να χωρίσουμε εμείς ?
-Πάλι αστεφάνωτη θα μ εχεις Αντωνάκη μου?
-Βρε δεν ξαναπαντρευόμαστε?
-Βρε δεν πα να κόψετε τον λαιμό σας !!! Ξεκουμπιστείτε για δεν αντέχει το δοκάρι