Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Βασίλης Τολιόπουλος. Τον 22χρονο παίκτη υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” ο General Manager της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Θωμάς Ντούλης.#arisbc #arisbc19 pic.twitter.com/jXHKeOujb4— ARIS B.C. (@ARISBCgr) January 3, 2019

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dr Nimbelugen

Με τον καινούργιο χρόνο να καλωσορίσουμε το παιδί.Σιδεροκέφαλος και επιτυχημένος,να μείνει καιρό μαζί μας αν δικαιώσει τις προσδοκίες μας.Συγκριτικά και εφόσον υπήρχε η δυνατότητα θα προτιμούσα την περίπτωση Σακελλαρίου,όχι γιατί είναι αναγκαστικά καλύτερος,απλά νομίζω πως η περυσινή εμπειρία του με τον Πανιώνιο τον καθιστά περισσότερο ψημένο σε win or die φάσεις και καταστάσεις.Μακάρι το παλλικάρι να αναδειχθεί σε Σλούκυ Λουκ Νο2 ;).Επίσης μπράβο και για τη νέα εμφάνιση του blog(πολύ ωραιότατη!).Το μόνο θεματάκι προς το παρόν είναι η ανοικτή γκρί απόχρωση σε σχόλια,ε βγάζουμε λίγο τα μάτια μας αλλά είμαι σίγουρος πως πολύ σύντομα ο οικοδεσπότης μας θα το ρυθμίσει ( 1000 likes και πάλι για τις αλλαγές)!

ChrisSiak

Γιατρέ διαφωνώ όσον αφορά τον Σακελλαριου. Για τις επιθέσεις που έπαιρνε ο Σακελλαριου πέρυσι δεν ήταν και τόσο αποτελεσματικός. Σαν τον Αθηναίου σε εμας δηλαδή αλλά χαμηλότερης ποιότητας. Συν ότι δεν είναι άσσος και εμείς ομολογουμένως εκεί πονάμε. Αν μπορούσαμε να πάρουμε κάποιον ακόμα σε εκείνη την θέση με σειρά προτεραιότητας θα ήθελα Αθηναίου, Ζάρα κ μετά Σακελλαριου.

Το μόνο θετικό(;) με μια πιθανή έλευση Σακελλαριου θα ήταν κανα 50αρι που θα έφερνε μαζί του ο πεθερός του αλλά μετά ποιος ξέρει αν θα ζήταγε τίποτα μετοχές κ αν μπλεκαμε με αυτον ένας θεός ξέρει που θα καταλήγαμε.

(Απ αλλου ξεκίνησα αλλου κατέληξα ??)

Dr Nimbelugen

Ναι ναι άψογος!

Sotiris

Night, παλιότερα τα σχόλια που δεν είχαν διαβάστει φαινόταν με διαφορετικό χρώμα. Είναι δυνατόν να το επαναφέρεις;

vaggelaris

Ελπιζω η παρουσία του με υψηλού επιπέδου παίκτες να τον έχει βοηθήσει ώστε να δώσει αυτό το κάτι παραπάνω σε σχέση με τα άλλα γκαρντ που έχουμε. Ας μην έχουμε πολλές απαιτήσεις γιατί ουσιαστικά είναι εκτός αγώνων εδώ κ τουλάχιστο 2 χρόνια. Θέλω να μας διαψεύσει όλους θετικα κ να μας κάνει να μιλάμε για μεταγραφή εκπληξη.
Άλλοι πανηγυρίζουν για τον θιοντορ κ άλλοι για τον τολιοπουλο…

Dr Nimbelugen

Το πιο άσχημο Βαγγέλη είναι πως στα δικά μας μάτια και των Ενωσιτών ακόμη ο Θίοντορ( που αντικειμενικά είναι πολύ καλός παίκτης )φαντάζει μεταγραφή 1ης γραμμής.Στα δε σχόλια φίλων των 2 μεγάλων της Αθήνας διαβάζεις μια συγκαταβατικότητα όσον αφορά την απόκτησή του από την ΑΕΚ,αρκετοί δε τον αναφέρουν ως ενδεχόμενη επιθυμητή bench λύση…( για να συνειδητοποιήσουμε πόσο έχουν ξεφύγει τα μεγέθη και τα δεδομένα ).

Kostaris16

Καλη χρόνια συναρειανοι. Ας ευχηθουμε φέτος να πάμε λίγο καλυτερα ,πράγμα όχι δύσκολο μιας και Πιάσαμε πάτο. Περιπτωση Τολιοπουλου τώρα, το παληκαρακι έχω ακούσει οτι έχει ταλέντο ,δεν τον έχω δει πουθενά ,αλλά για να τον επιλέξει ο Ολυμπιακός κάτι λέει. Θα τον δουμε και θα κρίνουμε.

Jiorgy

Καλορίζικος ο παίκτης! Πρέπει να έχει γερό στομάχι. Μακάρι να μην τον καταπιεί κ αυτόν η μαύρη τρύπα της “άρρωστης” ομάδας μας. Με ‘γειά, Νάιτ, κ το νέο lay out! Καλή χρονιά σε όλους!

GeorgeG

Καλώς ήρθες και σιδερένιος.
Τέλειο το site με τις αλλαγές.