Στη Θεσσαλονίκη ο Λαρεντζάκης, ύστατη προσπάθεια για Βεργίνη.
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και προπονείται με τους παίκτες του Άρη που βρίσκονται στην πόλη, ενώ η διοίκηση κάνει ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση του Δημήτρη Βεργίνη. Ο Λαρεντζάκης είναι στο στόχαστρο του Άρη και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να δουν αν μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα στο πόδι, το οποίο τον κράτησε εκτός για μεγάλο διάστημα στην περσινή σεζόν.Αύριο (19/8) ο Βεργίνης μαζί με τον ατζέντη του αναμένονται στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης προκειμένου να υπογράψουν το διακανονισμό και ο Λευτέρης Αρβανίτης θα επιχειρήσει την ύστατη προσπάθεια για να τον πείσει να παραμείνει στον Άρη. Αν η απάντηση του 26χρονου γκαρντ είναι και πάλι αρνητική, ο Άρης θα προχωρήσει με τον Λαρεντζάκη.
Αν δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα του Λαρεντζάκη , τότε ψηφίζω αυτόν!
Νομίζω ότι ο βεργινης είναι η πιο αξιόπιστη λύση στο 2 που μπορούμε να αποκτήσουμε. Επίσης είναι περσινός και διατηρούμε και άλλο τον κορμό μας πραγμα πολύ σημαντικό. Ο λαρετζακης δεν ξέρω πόσο καλός είναι, αλλά σε φερελπι 2αρι υπάρχει ο Μποχω. Νομίζω πως το καλύτερο θα είναι να παραμείνει ο Βεργινης.
Ναι αλλά αν πουλήσουμε του χρόνου τον Μποχωρίδη , καλό είναι να έχεις τον Λαρεντζάκη από πίσω…
Σωστό night, αλλά δεν έχουμε ήδη αρκετούς πιτσιρικάδες 2αρια;. Ισως οχι τοσο υποσχόμενους όσο ο Λαρετζακης αλλά έχουμε. Ο Βεργίνης μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω και φετος. Anyway αφού δεν είναι στο χερι μας ετσι και αλλιώς, καμιά φορά η μοίρα σε φέρνει την καλύτερη επιλογή.