Στη φωτογραφία , ο Barney Stinson ( lege…) , βραβεύει τον Πετσάρσκι (…ndary )

Ο Σούλης Μαρκόπουλος σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του και τη διοίκηση του Άρη έδωσε το “πράσινο φως” για την απόκτηση του Μάρκο Πετσάρσκι και έτσι ο 19χρονος φόργουορντ – σέντερ αναμένεται να ντυθεί (οριστικά) στα κιτρινόμαυρα.

Υπήρχαν κάποιες δεύτερες σκέψεις αναφορικά με τον ρόλο που μπορεί να έχει ο Πετσάρσκι στην ομάδα τη νέα σεζόν, σε συνάρτηση με τα “θέλω” του 19χρονου παίκτη σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του (άλλωστε αποχώρησε από την Παρτιζάν γιατί δεν έπαιζε πολύ), ωστόσο όλα αυτά διευκρινίστηκαν, ξεκαθαρίστηκαν και πλέον είναι θέμα περισσότερο τυπικό η απόκτησή του.

Ενδεχομένως ακόμα και στη διάρκεια της ημέρας ο Πετσάρσκι θα στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και εφόσον αυτό συμβεί είναι θέμα χρόνου η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Εννοείται πως και ο Πετσάρσκι – MVP του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ18 το 2018 με την Σερβία – θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής (ως Έλληνας) όταν και επίσημα αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών από τη FIBA.

Πηγή: Στην τελική ευθεία η απόκτηση του Πετσάρσκι – PRESSARIS

Τέλεια!

14 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
dorian gray

O Πετσάρσκι ως έλλην.
Ίτε Παίδες Ελλήνων!

ChrisSiak

Προσωπικά πιο πολύ με ενοχλεί ότι «ανακοινώνουμε» παιχτες πριν την επίσημη άρση των μπαν παρα το ότι ο Πετσαρσκι θα παίξει ως Ελληνας. Ο Νικ Καλαθης δεν ξέρεις γρι Ελληνικά αλλά δεν ενοχλεί κανέναν. Αλλά είναι τεράστια συζήτηση νομίζω.

dorian gray

Παῖδες Ἑλλήνων, ἴτε, ἐλευθεροῦτε πατρίδ’, ελευθεροῦτε δὲ παῖδας, γυναῖκας, θεῶν τε πατρῴων ἕδη, θήκας τε προγόνων· νῦν ὑπέρ πάντων ὁ αγών.

καπετάν Κανένας

Ελευθερουτε,ελευθερουτε αλλά σαν το “θα βγούτε κύριους Ζάχους;” της Δεβορας δεν έχει…!

Dom

Ωραία, καλύπτουμε και μια θέση με Έλληνα που δεν έχουμε και πολλούς, αν πάρουμε και Γιαννόπουλο, θα γεμίσει το ρόστερ. Έναν σουτέρ
ξένο χρειαζόμαστε μετά και θα είμαστε καλά.

καπετάν Κανένας

Δε σου κάνει ο Τζέιλεν;😜

Dom

Αυτόν καπτεν μια που δεν είναι και πολύ σουτέρ και με το άλμα που έχει, μάλλον θα τον δούμε να κάνει χορευτικα. Τι τζειλεν, τι Τζέι Λο.

καπετάν Κανένας

Το JLo είναι ©δικό μου για τον παίκτη αυτόν😡😡😡🤬🤠😎.Για πουλεν δεν εγείρω δικαιώματα.

Dom

Οκ το παίρνω πίσω. Τι τζειλεν, τι Τζέι ζι. (Αφού δεν ταιριάζει η Μπιγιονσέ, τι να κάνουμε)….

καπετάν Κανένας

Όχι,μπορείς να το χρησιμοποιεις αρκεί να αποδιδεις credits,τα σέβη σου και τα του Καισαρος τω Καίσαρι:
Σου δίνω άδεια χρήσης με ποσοστό 35% (για “αέρα” στείλε dm,inbox η έστω τηλεφώνα), συμβόλαιο 1+1 με οψιον ανανέωσης ,ενώ ως buy out ορίζω απλά να μου κλείσεις συνάντηση με JLo & Beyonce ΜΑΖΙ αλά Sasha Baron Cohen στο The Dictator.

Guardiola3

Καιρό έχω να γράψω κάτι. Θα είναι λίγο αρνητικό…εδώ στο Βελιγράδι οι οπαδοί της Παρτιζαν δεν έχουν σε εκτίμηση τον Πετσάρσκι κ σαν παίκτη αλλά κυρίως ως χαρακτήρα. Ήταν τεράστιο ταλέντο αλλά στη σεζόν που πέρασε ήταν χάλια…δεν εκμεταλεύτηκε τις ευκαιρείες του κ έκανε άνω κάτω τα αποδητήρια με τον αλλοπρόσαλο χαρακτήρα του. Ξεχνούσε τα οαπούτσια του σπίτι…ξεχνούσε τι ώρα είναι η προπόνηση, ενώ έκανε δηλώσεις ότι η πεντάδα έπρεπε να ξεκινά απ´ αυτόν…γενικώς είχε αποτρελαθεί τελείως.

dilliger

Αρχικά όταν ακούς ότι ο παίκτης αυτός θα έρθει στον Άρη έτσι όπως είναι η κατάσταση τώρα, σε κάνει να αναρωτιέσαι… Ο παίκτης πριν 2 χρόνια ήταν ο καλύτερος ψηλός της γενιάς του στην Ευρώπη. Προφανώς κάποιο λάκο έχει η φάβα (χαρακτήρας;). Όπως και να έχει η κατάσταση , η φάση είναι win-win και για τους 2. Ο ομάδα παίρνει έναν ΕΛΛΗΝΑ ψηλό και γενικά έναν παίκτη που αν αποδώσει στο 70% της αξίας του θα είναι σημαντικό κέρδος για την ομάδα. Επίσης δεν είναι τυχαίο η φήμη του Μαρκόπουλου αναφορικά με την δουλειά που κάνει με τους ψηλούς γενικότερα.… Περισσότερα »

Corto Malteze

Win win θα είναι αν μας δώσει μια καλή χρονιά και έχουμε προνοήσει για κάποιο buy out ή ρήτρα. Ή γενικα κάτι που θα μας αποφέρει ένα μικρό έστω κέρδος. Αλλα δε νομίζω ότι είμαστε σε θέση να εγειρουμε τέτοιες αξιώσεις. Οπότε είναι μεγαλύτερη η πιθανότητα του χρόνου φεύγοντας να μας πετάξει και μια προσφυγή.

dilliger

Είμαστε ΚΑΙ σε θέση να βάζουμε Buy Out; το θεωρώ επιτυχία ότι θα υπογράψει έστω και για 1 χρόνο.
Σε λίγες ξεκινάει το πρωτάθλημα και εμείς δεν έχουμε ροστερ…