Ο Γιάννης Καστρίτης θέλει να προχωρήσει με τον αγωνιστικό σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν και ένας παίκτης που είναι στην λίστα του είναι ο Ράιαν Τέιλορ με θητεία στην Ελλάδα αφού πέρασε από τον Ηρακλή και τον Απόλλωνα Πατρών.

Ο 28χρονος Αμερικανός (1.98) είναι ένας παίκτης με εξαιρετικό σουτ από το τρίποντο, κάτι που θέλει ο Έλληνας τεχνικός να έχει στην ομάδα.

Πηγή: Στην λίστα του Καστρίτη ο Ράιαν Τέιλορ – AllAboutARIS.gr

 

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Πέρσι που δεν είχαμε τριάρι και η Φενομ μας παρακαλούσε δεν τον θέλαμε, οπότε κατέληξε στην Πάτρα. Φέτος τι άλλαξε?

i love this game

Πολύ χρήσιμος παίκτης νομίζω…
12-13 ποντάκια θα τα έχει άνετα…

kaptsik

Φενομ είναι ο Παπασιωπης; Αν ναι, το είχαν αφήσει να εννοηθεί εδώ και πάνω από μήνα ο Κούσης με τον Γκάλη. Ότι δηλαδή θα κλείσουμε από εκεί παίκτη περιφερειακό. Και λίγες βδομάδες μετά έλεγε ο Κούσης ότι ο Τέιλορ έρχεται Θεσσαλονίκη (χωρίς να ονομάζει ομάδα)

Toby B

Ναι τον είχε προτείνει από πέρσι και μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι δεν τον κλείσαμε. Τότε κάτι έλεγαν ότι η εξωγηπεδική του συμπεριφορά δεν είναι αυτή που πρέπει κτλ. Γενικά Παπασιώπης κάνει δουλίτσα με τον Άρη, έχει φέρει και Κέλι, Λόκετ, Καββαδά κτλ κτλ. Επίσης είναι εξαιρετικό παλικάρι τον ξέρω πολλά χρόνια.

kaptsik

Τι θέση θα έχει στην ομάδα μας;

kaptsik

Κοιτώντας το βίντεο της phenom για τον παίκτη παρατηρώ ότι έχει πολύ γλυκό σουτάκι! Είναι γλυκοσούτουνος!😄
Μεγάλη άνεση από τις γωνίες! Όταν σουτάρει από τα 4-5 μέτρα τραβιέται πίσω και δίνει καμπύλη. Πέρσυ στις βολές 90+%.
Για την άμυνα δεν ξέρω. Εμείς τον προορίζουμε για τη θέση του Ομήρου ή τη θέση του Νότε;

Last edited 10 months ago by kaptsik
vaggelaris

Λογικα μαλλον για τη θεση τρια. Ο νοτε θ αντικατασταθει προφανως απο πιο ηγετικο ξενο….

Jim Patras

Όπως αναφέρει ο Toby, είναι ένα όνομα που μας απασχόλησε όλο το προηγούμενο καλοκαίρι και όπως είχα πληροφορηθεί τότε ήθελε πολύ να έρθει στην ομάδα μας.Εν τέλει ήρθε στην Πάτρα, πολύ αργά μαλιστα(αρχές Οκτωβρίου),για να φύγει πολύ νωρίς(αρχές Δεκεμβρίου)κάνοντας χρήση του buy out.H Brescia είχε βγει στην αγορά εκείνη την περίοδο για forward καθώς μόλις είχε τραυματιστεί ο J.Petrucelli.Δεν κέρδισε όμως την εμπιστοσύνη του coach Magro με συνέπεια να έχει ολιγόλεπτες συμμετοχές και αρκετά DNP.Το Φεβρουάριο ολοκληρώθηκε το 3μηνο συμβόλαιο,ο J.Petrucelli επέστρεψε στη δράση οπότε ο R.Taylor έμεινε ελεύθερος και βρήκε λιμάνι στο Αμβούργο,σε μία ακόμη ομάδα Ωστόσο τότε είχαν κλείσει τα μεταγραφικά παράθυρα της διοργάνωσης και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο EuroCup παρά μόνο στο εγχώριο πρωτάθλημα.Μολαταυτα ταξίδευε με την αποστολή σε όλα τα εκτός έδρας, ακόμη και στις Κανάριες νήσους.
Προσωπικά,επιθυμώ να κλείσει θετικά το θέμα.

Toby B

Περίεργη χρόνια γενικά, δεν ξέρω αν οι αποφάσεις του ήταν οι σωστές, ωστόσο θεωρώ πως αν συνέχιζε στην Αχαΐα μέχρι τέλους, τώρα θα μπορούσε να βγει στην αγορά για ενα αρκετά ψηλό συμβόλαιο. Πόσο να ζητήσει άραγε, κανένα 70αρι? Θα μου άρεσε να κλείσουμε το 3 με Τέιλορ και έναν Έλληνα διαφορετικής κοψιας, τύπου Γιανκοβιτς. Μπορεί ο Περσιδης να είναι τέτοιος δεν τον έχω δει και πολύ.

Sotiris

Στα βίντεο φαίνεται καθαρό 3αρι