Ο ΑΡΗΣ για ακόμα μια φορά καινοτομεί και παρουσιάζει την online φόρμα Χορηγιών που εξατομικεύει το Χορηγικό Πακέτο ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες της επιχείρησής σου!

Πλέον όλοι έχουν τη δυνατότητα να λάβουν την απόλυτα customized πρόταση προβολής, στον Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ, ακολουθώντας μερικά απλά βήματα επισκεπτόμενοι το ακόλουθο link: https://www.arisbc.gr/el/sponsorships.html

Ο επισκέπτης, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το ύψος της χορηγίας του (τα πακέτα προβολής ξεκινάνε από τα 1.000€), τον τρόπο προβολής, ακόμα και να συνδυάσει την προβολή του με τμήματα του ΑΣ ΑΡΗΣ!

Η ομάδα Marketing της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, αφού επεξεργαστεί τα δεδομένα και με βάση τον κλάδο που δραστηριοποιείται, θα του αποστείλει το ολοκληρωμένο Χορηγικό Manual της σεζόν 2022-23, αλλά και μια συγκεκριμένη πρόταση παρουσίας και προβολής, προσαρμοσμένη στα δεδομένα που παρείχε!

Σκοπός της πλατφόρμας εκτός της ενίσχυσης της προσπάθειας του τμήματος Μπάσκετ, είναι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ενός μοντέλου επικοινωνιακής προβολής με βάθος, που θα βασίζεται στην κάθετη διάρθρωση, θα συνδέσει ολόκληρη την «Κοινωνία» του ΑΡΗ και θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός «ενιαίου» επικοινωνιακού μοντέλου.

Από σήμερα ΕΣΥ επιλέγεις πώς θα στηρίξεις τον ΑΡΗ σου!

Πηγή: Στήριξε τον Αυτοκράτορα και πρόβαλε την επιχείρησή σου τώρα με ένα κλικ! – ΚΑΕ ΑΡΗΣ / Aris BC – Official Page & Online Store

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Babis cool

Πολύ καλή ιδέα και για όλες τις τσέπες. Από 1.000€ έως 30.000€ μπορεί να βάλει κάποιος!