Το θέμα της παραχώρησης του Παλέ «κολλάει» στο οικονομικό, καθώς οι υπεύθυνοι δεν πείθονται από τον τρόπο με τον οποίο εξηγεί η ΚΑΕ ότι όχι μόνο θα ανταποκριθεί στο συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά ότι θα βγάλει και κέρδος.
Ο Άρης στο επόμενο διάστημα θα στείλει νέο business plan, ελπίζοντας ότι θα υπάρξουν σύντομα θετικές εξελίξεις.
Πηγή: Στέλνει νέο business plan για το Παλέ ο Άρης – pressaris.gr
Κι εγώ θα ήθελα να ξέρω πως θα το πετύχουμε αυτό να πω την αλήθεια…
Μήπως ελπίζουν (λέω εγώ τώρα… ) ότι ο μελλοντικός επενδυτής θα βρει ανταποδοτικά οφέλη και κυνηγούν την υπόθεση για να του δώσουν την ομάδα πακέτο με το γήπεδο;
Μπορώ να σου πω λίγες ιδέες!! 1. Ονοματοδοσία κερκίδων 2. Δημιουργία περιπτέρων χορηγών τόσο εντός, όσο και εκτός του γηπέδου 3. Παραχώρηση κυρίως σάλας και βοηθητικού για εκδηλώσεις, συνέδρια, συναυλίες. Αυτά στα πρόχειρα!!
Ναι, χορηγό στην φανέλα δεν έχουμε αν δεν πετάξει κανά υπουργός κανά κόκκαλο, θα αρχίσουμε να δίνουμε και ονόματα στις κερκίδες…Μάλλον αυτά λέμε και τρώμε άκυρο 😛
Θα ονομασουμε τις θυρες 5-6 Καρεκλοκενταυρος ΑΒΕΕ
Νομίζω υπάρχει ενδιαφέρον από μια Τσιμεντοβιομηχανία και θέλει να βγάλει τα καρεκλάκια να βάλει μόνο τσιμέντο.
Μπορουμε να γυρισουμε το νεο Space jam τωρα που γιναμε και hollywood. Ιδεες και λεφτα υπαρχουν. Το μονο που μας λειπει ειναι το γηπεδο που δε μας δινει η κυβερνηση ( αυτη, η προηγουμενη, η επομενη ).
Κάτσε. Όχι η κυβέρνηση. Ο υπουργός. Μην ανοίγεσαι ακόμα 😂😂
Σωστός
Εγώ γιατί νομίζω πως μόλις πάρουμε το Παλε, θα εμφανιστεί και χορηγός φανέλας και επενδυτής……😜
ΥΓ.: Άλλο τι κάνουμε και άλλο τι μπορεί / πρέπει να γίνει!!
Αυτό μπορεί όντως να συμβεί.
Εχεις μπερδεψει το NBA με το ελληνικο μπασκετ…
ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉ ΝΒΑ ;;;
ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ;;;;
🤠😂😂
Παίζει άραγε η οικονομική δυσπραγία της ΑΕΚ να σχετίζεται με το κλειστό γήπεδο που της δόθηκε;
Εννοείς πως λόγω κόβιντ δεν πήρε τα λεφτά που της υποσχέθηκαν για να φορτωθεί το γήπεδο; Μάλλον. Από την άλλη μπορεί το business plan της να ήταν κάτι σαν το δικό μας και τελικά να μην έχει πρακτική ισχύ.