τα μαλλιά μου μην πέσουν .

Καμιά φορά αναρωτιέμαι από πότε έχει να δει μπάσκετ αυτός ο άνθρωπος . Βάζω και στοίχημα ότι έχει να δει από τότε που πάτησε παρκέ για τελευταία φορά ο – μεγαλύτερος όλων – ασίσταντ Χασόπουλος. Γιατί τα σχόλια που κάνει είναι απίστευτα …

Μετά τα κόκαλα που τρίζουν (όλοι το θυμόμαστε αυτό ) ήρθε το καινούριο του άρθρο να μας ολοκληρώσει .

Γράφοντας για διάφορα άλλα έχει και μια παράγραφο κάτω κάτω για τη συνέντευξη του Τζεβελέκη .

Έγιναν και λάθη, έτσι;

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες ο Θανάσης Τζεβελέκης είπε αλήθειες. Και κατέδειξε με τον πιο ανάγλυφο τρόπο την άμεση ανάγκη ανεύρεσης χρημάτων για να έχει ο Αρης και επόμενη μέρα. Όμως ο πρώην πια πρόεδρος του Άρη στην αποχαιρετιστήρια αυτή συνέντευξη δεν έκανε λόγο για τα λάθη του. Διότι έκανε και λάθη. Βέβαια, λάθη μόνο τα αγάλματα δεν κάνουν. Θα περίμενα όμως να πει κάτι. Θα σταθώ στο πιο σημαντικό λάθος που έκανε, αν και ο ίδιος ξέρω ότι διαφωνεί κάθετα με την άποψή μου. Ήταν το θέμα του προπονητή. Έχω εκφραστεί πολλές φορές για τον Αντρέα Ματσόν. Και υποστήριζα εάν θυμάστε ότι με τον Ματσόν έχει χαμηλό ταβάνι. Και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στις κρίσιμες αναμετρήσεις του Άρη με το Μαρούσι. Και πέρυσι και φέτος. Όπου ο Σούλης Μαρκόπουλος τον έδεσε κόμπο.

Αναφέρει σωστά πως δεν έκανε αναφορά στα λάθη του ( συμφωνώ ) αλλά εκεί να το πάει στον Ματσόν . Και άντε να το πας στον Ματσόν . Και να πω ότι έχεις και δίκιο . Αλλά εκεί στο τέλος, σαν γκόμενα που εκεί που τελειώνεις σου λέει για τον πληθωρισμό και σε ξενερώνει ,έτσι και εσύ πετάς την κοτσάνα . Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ο Σούλης ” ημιχρόνιο” Μαρκόπουλος έπιασε κότσο τον Ματσόν . 2 χρόνια συνεχόμενα . Ναι ναι έχει δίκιο . Βέβαια αλλάξαν πολλά από πέρυσι μέχρι φέτος ακόμα και πάνω στον Ματσόν .

Μάλλον θα είναι ότι άφησε μούσι …

Αυτό νομίζω είναι ο ορισμός του πως χάνω το δίκιο μου λέγοντας μια κοτσάνα ….

Σημ:Επειδή θέλω να σε βοηθήσω ρε συ Περικλή θα σου πω έναν εύκολο τρόπο να μάθεις κάτι πριν το γράψεις αν δε θυμάσαι ( αν δεν μπορεί να σου μιλήσει ο Σκουντής γιατί είμαι σίγουρος πως αυτός θα ξέρει από το 1959 όλα τα τεχνικά τιμ που έχουν κάτσει στον πάγκο του Άρη ) www.google.com πατάς enter βγαίνει μια άσπρη σελίδα με ένα ορθογώνιο στο κέντρο όπου εκεί γράφεις coach of aris basketball 2007-2008 ξαναπατάς enter και θα δεις .