Στάλθηκαν οι επιστολές, αύριο τελειώνει η απαγόρευση!.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία έστειλε στην Ελληνική εγγράφως το αίτημα για την αποστολή επιστολής με την οποία η τελευταία θα βεβαιώνει ότι θα επιβλέπει την πορεία των διακανονισμών της ΚΑΕ Άρης με τους πιστωτές της. Στη συνέχεια η ΕΟΚ ζήτησε από τη FIBA το επίσημο έγγραφο με τους διακανονισμούς, το οποίο και έλαβε το μεσημέρι. Έτσι, αύριο η ΕΟΚ αναμένεται να στείλει στη FIBA τη σχετική επιστολή.

 

Το ανεβάζω το άρθρο , για να έχουμε αύριο να κράζουμε , όταν θα ζητηθεί ένα ακόμα χαρτί με τους σειριακούς αριθμούς των χαρτονομισμάτων για τις προκαταβολές , αλλά μετά η ΕΟΚ θα ζητήσει επιστολή της τράπεζας ότι οι σειριακοί αριθμοί είναι πραγματικοί κ.ο.κ.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Guardiola3

Εγω επιμενω οτι ολα ειναι μπουρδες…δεν ειχαν λεφτα στη ΚΑΕ για να δωσουν για προκαταβολες και το τραβηξαν μεχρι και τις 20 Αυγουστου…και παντα φταιει η ΕΟΚ και η ΦΙΜΠΑ για τους διοικουντες μας…τελος παντων, ας οψεται η εξυγιανση, τα Αμερικανακια να μπορουν να κανουν την διαφορα και να φερουν κανα 2 ταλεντακια Ελληνες για να πουλησουν και κανα διαρκειας…οι “διπλανο”ι την ψαχνουν και για αλλο σεντερ…

Guardiola3

Τι γνωμη εχεις για Καραθαναση και Πετρο Γερομιχαλο? στο pressaris γραφουν οτι ερχοντε…

skoraris

σήμερα δεν είναι αύριο;;;