Παραιτήθηκε λοιπόν ο Τζεβελέκης . Ήταν κάτι που αν δεν το πιστεύαμε ότι θα γίνει , σίγουρα το φοβόμασταν . Στην συνέντευξη τύπου που έδωσε αναλύει τους λόγους που πάνω κάτω είναι οι γνωστοί και συμφωνώ και εγώ μαζί του !

Η ομάδα δεν έχει στήριξη από την πόλη της , δεν έχει στήριξη από τον απλό κόσμο της ούτε από τους πιο εύρωστους . Δυστυχώς το μπάσκετ είναι φτωχός συγγενής και αποδεικνύεται σε κάθε περίσταση .

Πάλι γίναν άθλιες ερωτήσεις και δεν κατάλαβα αν θα βάζει λεφτά ή όχι . Θα είναι μέτοχος , θα βρούν πρόεδρο με τους άλλους μετόχους αλλά λεφτά ;;;

Θα βάλει αυτός ή θα κάνει ο Δαμιανίδης διαχείρηση ;

Γιατί αν πάμε στη διαχείρηση το μπάτζετ θα είναι πολύ χαμηλό …

Κλείνω με ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη

Για τις όποιες αντιδράσεις που μπορεί να υπάρξουν για το πρόσωπο του δήλωσε: «Δεν χρειάζεται να δίνουμε διαστάσεις που δεν υπάρχουν. Ξέρετε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις βγαίνει ο κάθε πονεμένος και πικραμένος, άνθρωποι που δεν πατάνε στο γήπεδο, που δεν έχουν κόψει στην ζωή τους ένα διαρκείας ή ένα εισιτήριο, που όταν έρχονται στο γήπεδο κάθονται έξω από την πόρτα και περιμένουν να βρουν κάποιον γνωστό για να τους βάλει τζάμπα και βγαίνουν στα ραδιόφωνα να λένε το μακρύ και το κοντό τους. Τα πολλά λόγια όμως στις μεγάλες ομάδες είναι φτώχεια. Όποιος θέλει να κάνει κριτική στον Τζεβελέκη ας το κάνει. Θα πρέπει όμως να είναι έτοιμος να βάλει και το χεράκι στην τσέπη του. Αλλιώς ας κάτσει στο σπίτι του και να αφήσει τον ΑΡΗ στην ησυχία του.

Πόσο δίκιο έχει …