Σκέψεις και συζητήσεις και για τον Τζέρεμι Χαντ! | PRESSARIS:

Οι κίτρινοι θέλουν έναν εκ των Νάντζφεϊ ή Τσιάρα, αλλά δεν αποκλείεται να κινηθούν και για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη!Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Άρη εξετάζουν προσεκτικά και την περίπτωση του Τζέρεμι Χάντ. Είναι παίκτης που έχει μείνει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι, δεν έχει ακόμα ομάδα (είχε πάει σε μια ρουμάνικη, αλλά έφυγε), το “letter of clearance” είναι στα γραφεία της ελληνικής ομοσπονδίας και κοστίζει ίδια χρήματα με αυτά που θα έπαιρνε ο Τσέιζ Σάιμον.

Υπερβολή είναι αυτός νομίζω.Εκτός αν δεν πιστεύουν πως θα τα καταφέρουμε μόνο με Έλληνες…

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Τα έχουμε τα λεφτά για αυτούς; Σαν πολλούς δεν έχουμε πάρει;

Night Audit

Και καλά λένε ότι τα έχουμε…

Νίκος Μ.

Κακά τα ψέματα, οι αμερικάνοι κάνουν τη διαφορά στις ελληνικές ομάδες. Και στο φετεινό ΑΡΗ ακόμη περισσότερο. Το είδαμε με τον Παναθηναϊκό. Είναι η πιο ασφαλής επένδυση που τα λεφτά δεν χάνονται.

Night Audit

Ο Χάντ βέβαια δεν είναι και πολύ καλή λύση,άσε που είναι δυάρι πάλι.Πόσα πια δυάρια θα έχουμε;

Νίκος Μ.

Εδώ ο Αλεξανδρής έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Είναι η δουλειά του. Τη σεβόμαστε. Από την κερκίδα, όμως, όλα δείχνουν οτι χρειαζόμαστε έναν παίκτη με ηγετικά χαρακτηριστικά, να μπορεί να παίρνει επάνω του φάσεις και να πιάνει την μπάλλα όταν ‘καίει’. Έτσι θα ελαφρύνει το stress των υπόλοιπων καλών παικτών μας που θα παίξουν πιο ελεύθρα και θα αποδίδουν πολύ καλύτερα.