Το θέμα της εύρεσης ενός χώρου για την δημιουργία ενός βοηθητικού γηπέδου είναι πολύ υψηλά στην ατζέντα της διοίκησης της ΚΑΕ και είναι πολύ πιθανό στο άμεσο μέλλον να γίνουν και οι πρώτες κινήσεις προς αυτή τη κατεύθυνση. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κίτρινοι θέλουν να έχουν ακόμα έναν χώρο για μπάσκετ, πρωτίστως για να ικανοποιήσουν το πρόγραμμα των ακαδημιών του συλλόγου, διότι ο αριθμός των μικρών παιδιών που γράφονται για να μάθουν μπάσκετ στον Άρη ολοένα και αυξάνεται. Μέσα στις επόμενες μέρες είναι πιθανό να ξεκινήσουν συζητήσεις με τη διοίκηση της ΔΕΘ για το αν αυτή η σκέψη μπορεί να μετατραπεί σε πράξη, ενώ εξετάζονται και άλλες εγκαταστάσεις στην πόλη.

Πηγή: Σκέψεις για δημιουργία νέου (βοηθητικού) γηπέδου εντός της ΔΕΘ! | PRESSARIS

Καλό ακούγεται!

16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
timemaster

Η ανάγκη για βοηθητικό χώρο-γήπεδο στην ΔΕΘ είχε βγει στο προσκήνιο όταν μερικά χρόνια πριν έπεσε στο τραπέζι πρόταση για να μπουν κερκίδες και πίσω από την μπασκέτα.
Το εγχείρημα τότε είχε κολλήσει στο ότι θα χανόταν το βοηθητικό γήπεδο που υπάρχει εκεί αλλά και χώροι κάτω από αυτό (δε γνωρίζω τι άλλοι χώροι) λόγο έργων στήριξης.
Τότε δεν είχε βρεθεί η λύση για χώρο μέσα στην έκθεση.

Για να δούμε τώρα αν θα υπάρξει.

christos

Ωραία ιδέα αυτή! Ήθελα επίσης να ρωτήσω. Τελικά δε θα προχωρήσει η κατασκευή ενός ακόμη πετάλου στο Παλε;

timemaster

και εγώ ο Δασκάλου νομίζω το έγραψε αλλά ο λόγος που δε μπορούσε να γίνει είναι οι βοηθητικοί χώροι.

christos

Καλό θα ήταν να μας εξηγήσουν και το λόγο, γιατί είναι περίεργο να μη μπορεί να βρεθεί μια λύση..Θα έδινε άλλη αισθητική στο γήπεδο μια ακόμα κερκίδα και επιπλέον άλλη δυναμική στην ομάδα.

christos

Νομίζω τα προβλήματα στατικότητας μπορούν να λυθούν. Μάλλον στα άλλα δύο έγκειται το κώλυμα :Ρ Θα είναι ωραία όμως να βρεθεί μια λύση

Kostaris

Να ρωτησω..αν γίνει κι άλλο πεταλο (από την απέναντι πλευρά) για πόσες θέσεις μιλάμε περίπου;…για 1000-1500; ή λιγότερες;

Jim Patras

Ήταν κατηγορηματικός ο Δ.Παπακυριακης στον αέρα του yellow radio την προηγούμενη εβδομάδα..Ούτε να χτιστεί κερκίδα,ούτε να τοποθετηθεί πτυσσόμενη κερκίδα ειναι εφικτό.

timemaster

αυτό είναι κάτι καινούργιο που δε το ήξερα.
Εγώ μιλούσα για πράγματα που έγιναν μερικά χρόνια

gabi

Ρε jim ηθελα καιρο να σε ρωτησω. Εισαι ο jim που δουλευε παλια σε γνωστο νυχτερινο μαγαζι της πολης;

Jim Patras

Όχι,αδελφέ,δεν έχω δουλέψει νύχτα..

has96

Να γραψω και γω την αποψη μου.Το συγκεκριμενο ”γηπεδακι” αν γινει δεν προυποθετει την κατασκευη καινουργιου πεταλου στο Παλε μας.Ναι δεν αντιλεγω δεν μας χωραει ο ναος μας αλλα εισαι ο Αρης.Εχεις τις καλυτερες ακαδημιες πανελλαδικως.Αν διαβασετε ολο το αρθρο ο υπευθυνος ακαδημιων μιλαει για 230 παιδια που συνεχως αυξανονται.Ποσες ωρες να βρεθουν εβδομαδιαιως για ολα τα τμηματα σε ενα μονο γηπεδο?

Kostaris

Πρωτοσέλιδο της metrosport λέει για τα πλάνα του Λάσκαρη…νομίζω γραφει ο Δασκάλου….οποίος το χει κ μπορεί ας το ανεβάσει…πιστεύω θα χει ενδιαφέρον…εκτός κ αν θα είναι “να χαμε να λέγαμε” κ γενικολογα….