Σκέφτεται την ενίσχυση o Άρης

 

Η περίπτωση του Ντόνι ΜακΓκραθ ήταν η πρώτη που εξετάστηκε αλλά τόσο για οικονομικούς λόγους, κυρίως όμως λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος συνεργασίας, δεν τίθεται θέμα συνεργασίας με τον Αμερικανό (με ιρλανδικό διαβατήριο).

Για να ρωτάει ο Πρίφτης για ΜακΓκραθ ψάχνει combo guard με οργανωτικές αρετές. Εμένα πάντως θα με εξιτάριζε η ιδέα του Jonathan Holmes του οποίο το δίμηνο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα λήγει σε 1 εβδομάδα. Πολυ δυνατό 3-4αρι.

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Έτσι γιατί χωρίς σενάρια ενίσχυσης δεν μπορούμε. Η μέτρο σπορ γράφει για τον ramel bradley, combo guard που πέρσι αγωνίστηκε στο Ισραήλ με τη χολον.

Night Audit

ήδη ανέβηκε άρθρο…στα μεταγραφικά τσακάλια μου είστε όλοι , τα άρθρα τα στέλνετε δυο δυο

Toby B

Και γω κάτι δοκιμασμένο βλέπω. Το να μην κάνει μεταγραφή.

stepap

Σενάρια απο την φαντασία των δημοσιογράφων, για να πάρουν κλικ. Είδαν ότι ο Λαός ζητάει άσσο και έβγαλαν 2 άρθρα για μεταγραφή κοντου.

atsak

Αν είναι να πάρει combo έχει δύο στο Λίβανο τον δοκιμασμένο στο Ελληνικό πρωτάθλημα Teresa stoglin& τον Geron Johnson. Υπάρχει και ο Maggette, από Nbdl.

kaptsik

Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά! Για τον Χολμς παικτικα τι εντυπώσεις έχουμε; Υπάρχει εικόνα; Δε μιλώ για τώρα. Για το καλοκαίρι τον σκέφτομαι. Τι χαρακτηριστικά; Τι τύπος; Πως ανταποκρίνεται στο 3 και πώς στο 4; Σε σχέση με Ντραγκι και Σανι;

sfak3

Εμενα μου ελειψε ο BOO DAVIS ..με τον οποιο ειμαστε και φιλοι στο fecebook χρονια τωρα. Καλος παικτης και χαρακτηρας. Ειναι και χωρις ομαδα τωρα.