Σιγάλας: “Δικά του χρήματα έβαλε ο Γουλιέλμος, δεν μπορούσα να πω όχι στο κάλεσμα των φίλων μου και του Άρη”

 

Ήμουν άλλες δυο φορές ως αθλητής στον Άρη, τώρα η τρίτη ενασχόλησή μου είναι στην ΚΑΕ. Πρέπει να ξεκαθαρίσω κάτι. Εμένα η θέση μου είναι μέσα στο γήπεδο, αυτό έχω αποφασίσει να κάνω και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Όπως είπα και σε κάποιους συναδέλφους σας, δεν μπορούσα να αρνηθώ μέχρι τέλους της σεζόν τη βοήθεια από φίλους που μου την ζητήσανε, από ανθρώπους που τους ξέρω πολλά χρόνια σε μία νέα προσπάθεια που κάνουν ώστε να λειτουργήσει πιο οικονομικά η ομάδα, πιθανόν και ουσιαστικά σε έναν ρόλο που χρειάζεται περισσότερο επαφή με τους διοικούντες και σε άλλα θέματα, κάτι το οποίο το έχουμε έτσι και αλλιώς.

Εγώ ξέρω ότι τα χρήματα που μπήκαν είναι των ανθρώπων που ασχολούνται, το τι θα γίνει στη συνέχεια δεν μπορώ να το ξέρω. Μπροστά είναι ο κ. Καπάζογλου αλλά περισσότερο ο ιδιοκτήτης των μετοχών ο κ. Γουλιέλμος. Αυτά τα χρήματα που έδωσαν ώστε να κλείσουν κάποιες τρύπες μέχρι να τελειώσει η σεζόν είναι δικά τους.

 

 

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

τι ωραία φωτογραφία…

experience

Τι ρόλο έχει ο Σιγάλας δηλαδή; Πώς θα βοηθήσει;

Night Audit

Διάβασε το άρθρο…στον ΕΣΑΚΕ είναι εκπρόσωπος για τώρα. Του χρόνου θα δει , αλλά αυτός λέει θέλει να είναι προπονητής. Ακαδημίες ή πρώτη ομάδα ή στο ΝΒΑ. Αυτό λέει.

Jose

Προσωπικά θα τον ήθελα γενικό αρχηγό. Νομίζω ότι θα ήταν ιδανικός.

xanthoskyli4

Συμφωνώ απόλυτα. Το σωστό πόστο για τον Γιώργαρο…

Night Audit

μόνο που αυτός θέλει προπονητής. 100 φορές το είπε στη συνέντευξη ( αν κι εγώ συμφωνώ πως θα ήταν το σωστό πόστο γενικός αρχηγός )

emperor1

εγω θα τον ηθελα να παιζει hi/low με τον μπελ

“Μπροστά είναι ο κ.Καπαζογλου αλλά περισσότερο ο ιδιοκτήτης των μετοχών κ.Γουλιελμος”;;;;
Tου Τσελεπιδη είναι το άρθρο,αυτός έκανε απομαγνητοφώνηση;

experience

Έλα αγόρι μου, έλα