Η διοίκηση έχει επιλύσει σε μεγάλο βαθμό όλα τα υπόλοιπα ζητήματα για τον φάκελο συμμετοχής, όπως είναι η εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, όπως επίσης έχει προχωρήσει σε συμφωνίες διακανονισμών (ή εξοφλήσεων ανάλογα με την κάθε περίπτωση) με την πλειοψηφία του ρόστερ της σεζόν που ολοκληρώθηκε, όπως επίσης και με το τεχνικό τιμ και όλο το προσωπικό της ΚΑΕ.

Το μεγαλύτερο θέμα είναι φυσικά η εξασφάλιση ποσού 80.000 ευρώ ως προσθήκη στην ήδη υπάρχουσα εγγυητική των 60.000 ευρώ, διότι από πέρσι ο κανονισμός του ΕΣΑΚΕ αναφέρει πως πρέπει να υπάρχουν στο ξεκίνημα της σεζόν 140.000 ευρώ ως εγγυητική.

Ήδη έχει βρεθεί μέρος του ποσού για την κάλυψη των 80.000 ευρώ και οι ιθύνοντες του Άρη δουλεύουν προς την κατεύθυνση συμπλήρωσης αυτού του ποσού, θέλοντας να είναι πανέτοιμοι έως την προθεσμία της 15ης Ιουνίου που έχει θέσει ο ΕΣΑΚΕ, ανεξάρτητα με το αν αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες να δοθεί κάποια παράταση σε όλες τις ΚΑΕ.

Πηγή: Σε φουλ ρυθμούς η ΚΑΕ Άρης για την κάλυψη της εγγυητικής, μία εβδομάδα απομένει για τον φάκελο συμμετοχής

Φορολογική Ενημερότητα ✅

Ασφαλιστική Ενημερότητα ✅

Εγγυητική 1 ✅

Εγγυητική 2 ☐

Χρωστάμε στη μισή υφήλιο; 💯

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Μετά τα σχόλια σου Ναιτ θα συμπλήρωνα και ένα 🥳.

Να δείξουμε ότι το διασκεδάζουμε κιολας. Όλα βαίνουν καλως και τέτοια.

vaggelaris

Εγω παντως βλεπω οτι ολες οι ομαδες θα ασχολουντε με παικτες κ προπονητες κ εμεις ακομη θα συζηταμε για χρεη, πιστωτες κ καταπτωσεις…. Ουτως η αλλως το 15 ιουνιου δε θα ισχυσει

ChrisSiak

Ότι καναμε και πέρυσι δηλαδή. Και πρόπερσι και πριν από τρία χρονια.

vaggelaris

Απορω με το κουραγιο μας που ασχολουμαστε ακομη με την ομαδα…

Ian 73

«Σε Φούλ ρυθμούς η ΚΑΕ Άρης για την πληρωμή των κοινόχρηστων»