Οι «κίτρινοι» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με δύο Αμερικανούς που αγωνίζονται στην περιφέρεια, ενώ γίνονται δεύτερες σκέψεις για τον Ράιαν Χάροου.

Οι «κίτρινοι» είχαν συμφωνήσει με τον Αμερικανό γκαρντ (ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στο Περιστέρι), δύο πράγματα ωστόσο τους οδήγησαν σε δεύτερες σκέψεις. Καταρχήν, συγκεκριμένες πληροφορίες που συνέλεξαν περί της κατάστασης υγείας του (σ. σ. έχει στένωση στη μέση, ακολουθεί πρόγραμμα θεραπειών και δεν είναι σίγουρο αν μπορεί να εγγυηθεί για το αν θα προκύψει στο μέλλον), αλλά και η άρνηση του παίκτη να υπογράψει τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας. Η υπογραφή του τελευταίου είναι αδιαπραγμάτευτος κανόνας για τον Δημήτρη Γουλιέλμο, έπειτα απ’ όλα όσα συνέβησαν πέρυσι με τα… νυχτοπερπατήματα των Αμερικάνων.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ξεχώρισε αυτούς που του αρέσουν και οι επιτελείς της ΚΑΕ βρίσκονται σε διαδικασία επαφών έχοντας ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν συμβόλαια άνω των 70-75 χιλιάδων δολαρίων. Συγκριτικά με την οικονομική διαφορά που διαπιστώθηκε στην έναρξη των συζητήσεων, πλέον η απόσταση έχει μειωθεί σε σημαντικό βαθμό, αυτός είναι και ο λόγος της αισιοδοξίας που έχουν στον Αρη για τη θετική έκβαση των υποθέσεων μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες. Κυρίως δύο περιφερειακών παικτών. Ο ένας είναι combo guard και ο άλλος αγωνίζεται στη θέση «3».

Πέρα από τους ξένους, για τον Αρη είναι αναγκαίο να κινηθεί και για την απόκτηση Ελλήνων παικτών. Προς αυτήν την κατεύθυνση έκανε νέα προσπάθεια προσέγγισης του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου αλλά ο τελευταίος κατέληξε στον Ιωνικό Νικαίας με συμβόλαιο 85.000 ευρώ (!) τον χρόνο.

Πηγή: Σε τελικές επαφές με Αμερικάνους και οι δεύτερες σκέψεις για Χάροου – Metrosport.gr

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aris6emperor

85 χιλιάρικα ο Χαραλαμπό; Έχει καλό μάνατζερ…

ChrisSiak

Θα τα πάρει; Και ο Χρηστιδης 100Κ είχε συμβόλαιο.

vaggelaris

Μπορεί ένα μέρος να το καλύπτει ο Ολυμπιακός. Εξάλλου παραμένει ένα καλό πρότζεκτ παίκτη αν καταφέρει βέβαια να βγάλει χρονια χωρίς τραυματισμους…

Ο Πετγουει μέση είχε η ώμο;

Ώμο είχε αλλά … η μέση είναι άτιμο σημείο του σώματος , κυριολεκτικά κόβει το σώμα στη μεση

Θενκς.