Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση με ΦΙΜΠΑ

Συγκεκριμένα, στην Ελβετία ταξίδεψαν ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης και ο νομικός σύμβουλος, Χρήστος Γρόλλιος, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνό. τον Διευθυντή του Basketball Arbitral Tribunal, Ζόραν Ράντονιτς και τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Basketball Arbitral Tribunal., Μπέντζαμιν Σίντλερ.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Οι ιθύνοντες του ΑΡΗ ανέλυσαν την κατάσταση στα στελέχη της ΦΙΜΠΑ και οι άνθρωποι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας κατάλαβαν ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τη νέα διοίκηση της ΚΑΕ, την οποία γνωρίζουν από την προηγούμενη θητεία της και με την οποία είχαν συνεργασία στο θέμα των ban του 2012-14.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα, ώστε να διευθετηθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΑΡΗΣ και να μπορέσει να παρατάξει χωρίς πρόβλημα την ομάδα στις επίσημες υποχρεώσεις της. Πλέον αναμένονται άμεσα οι επόμενες κινήσεις της ΚΑΕ, ώστε να πάρει η ομάδα μια βαθιά ανάσα σε ένα θέμα που την ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

 

Πηγή: Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση με ΦΙΜΠΑ | AllAboutARIS.com