
Το κάναμε πέρυσι , το κάνουμε και φέτος , αλλά φέτος θα το αλλάξουμε κάπως.
Κάθε βδομάδα (ή μετά από κάθε παιχνίδι, θα δούμε πως θα το κάνουμε) θα μηδενίζεται το κοντέρ και θα μπορείτε να ψηφίσετε ξανά. Με αυτόν τον τρόπο, πιστεύω πως θα μπορούμε να δούμε πως και αν αλλάζει η εντύπωση μας για την ομάδα και γενικά να καταγράψουμε τις διάφορες τάσεις.
Τα αποτελέσματα θα τα βγάζω στη μηνιαία μας ανασκόπηση και ελπίζω να βρει ανταπόκριση το όλο θέμα!
Άντε και καλό βόλι!
[poll id=”65″]
μετά από τέτοια εμφάνιση εγώ είμαι μάλλον αισιόδοξος και λέω πως θα βγούμε 10οι.
Γενικά βλέπω τα ίδια με πέρσι όπου το θετικό σενάριο είναι να σωθούμε σχετικά νωρίς έχωντας μία 5άδα νίκες στον πρώτο γύρο και το δεύτερο σενάριο είναι η περσινή χρονιά όπου μέχρι την διακοπή παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο.
Και εγώ εκεί από 9 μέχρι 11 μας βλέπω (έβαλα 10), αλλά προσωπικά δεν άλλαξε η γνώμη μου από την χθεσινή ήττα. Ίδια ήταν κ πριν.
H 12η θέση εφόσον υποβιβάζεται ένας (αν δεν κάνω λάθος) είναι μια χαρά.-
“Στο 20% των αιτιών οφείλεται το 80% των αποτελεσμάτων ” .Το δικό μας 20% είναι το δυδιμο Ντραγκυ Μιλό και πέρσυ…σχεδον υποβιβαστήκαμε. Μάλιστα έναν χρόνο γηραιοτεροι και 20κ. βαρυτεροι. Επίσης ” είναι ηλίθιο να κάνεις τα ίδια πράγματα και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματά “. Ελπίζω να μην βγούμε κάτω από την 12η θέση ελπίζοντας να υπάρχει έστω και ένας χειρότερος. Υπομονή και επιμονή…
11η θέση μας έβαλα…αποθεώνω τους 3 που μας βγάζουν πρωταθλητές
Με τα νεα δεδομενα και χωρις να ξερουμε ποσοι πεφτουν πιστευω οτι θα βρουμε δυο ομαδες να τις βαλουμε απο κατω μας. Οσο για τα εξωαγωνιστικα ενας (Αρειανος) Θεος ξερει.
Μηδενισα και τα αποτελέσματα, ώστε να το κάνουμε ανά δύο βδομάδες να δούμε και τις διαφορές, για αυτό ψηφίστε και πάλι φίλοι μου.
Μετά την αποχώρηση του Πανιωνίου και την μείωση των ομάδων αλλάζω αντίστοιχα την ψήφο μου από το 12 στο 11 ελπίζοντας να βρεθεί κάποιος που τελικά θα βάλουμε από κάτω ,είτε αγωνιστικά είτε γιατί θα βαρέσει πρώτος διάλυση (πριν από μας).