Το κάναμε πέρυσι , το κάνουμε και φέτος , αλλά φέτος θα το αλλάξουμε κάπως.

Κάθε βδομάδα (ή μετά από κάθε παιχνίδι, θα δούμε πως θα το κάνουμε) θα μηδενίζεται το κοντέρ και θα μπορείτε να ψηφίσετε ξανά. Με αυτόν τον τρόπο, πιστεύω πως θα μπορούμε να δούμε πως και αν αλλάζει η εντύπωση μας για την ομάδα και γενικά να καταγράψουμε τις διάφορες τάσεις.

Τα αποτελέσματα θα τα βγάζω στη μηνιαία μας ανασκόπηση και ελπίζω να βρει ανταπόκριση το όλο θέμα!

Άντε και καλό βόλι!

[poll id=”65″]

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
timemaster

μετά από τέτοια εμφάνιση εγώ είμαι μάλλον αισιόδοξος και λέω πως θα βγούμε 10οι.
Γενικά βλέπω τα ίδια με πέρσι όπου το θετικό σενάριο είναι να σωθούμε σχετικά νωρίς έχωντας μία 5άδα νίκες στον πρώτο γύρο και το δεύτερο σενάριο είναι η περσινή χρονιά όπου μέχρι την διακοπή παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο.

loukmosh

Και εγώ εκεί από 9 μέχρι 11 μας βλέπω (έβαλα 10), αλλά προσωπικά δεν άλλαξε η γνώμη μου από την χθεσινή ήττα. Ίδια ήταν κ πριν.

dorian gray

H 12η θέση εφόσον υποβιβάζεται ένας (αν δεν κάνω λάθος) είναι μια χαρά.-

Sam Vincent

“Στο 20% των αιτιών οφείλεται το 80% των αποτελεσμάτων ” .Το δικό μας 20% είναι το δυδιμο Ντραγκυ Μιλό και πέρσυ…σχεδον υποβιβαστήκαμε. Μάλιστα έναν χρόνο γηραιοτεροι και 20κ. βαρυτεροι. Επίσης ” είναι ηλίθιο να κάνεις τα ίδια πράγματα και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματά “. Ελπίζω να μην βγούμε κάτω από την 12η θέση ελπίζοντας να υπάρχει έστω και ένας χειρότερος. Υπομονή και επιμονή…

Dr Nimbelugen

11η θέση μας έβαλα…αποθεώνω τους 3 που μας βγάζουν πρωταθλητές

Pontios-Superas

Με τα νεα δεδομενα και χωρις να ξερουμε ποσοι πεφτουν πιστευω οτι θα βρουμε δυο ομαδες να τις βαλουμε απο κατω μας. Οσο για τα εξωαγωνιστικα ενας (Αρειανος) Θεος ξερει.

Sam Vincent

Μετά την αποχώρηση του Πανιωνίου και την μείωση των ομάδων αλλάζω αντίστοιχα την ψήφο μου από το 12 στο 11 ελπίζοντας να βρεθεί κάποιος που τελικά θα βάλουμε από κάτω ,είτε αγωνιστικά είτε γιατί θα βαρέσει πρώτος διάλυση (πριν από μας).