Κοντά σε λύση που θα απομακρύνει τις περιπέτειες με δικαστικές διαμάχες και καταγγελίες στην ΦΙΜΠΑ, βρίσκονται, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Arena Press, η ΚΑΕ Άρης και ο εκπρόσωπος του Μάικλ Τζένκινς.

Οι δυο πλευρές έχουν βρει σημείο επαφής, έχουν συμφωνήσει στο ποσό που έχει λαμβάνειν ο Αμερικανός από την ομάδα και πλέον, απομένει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες στον τρόπο καταβολής των χρημάτων ώστε να συμφωνήσουν σε συναινετικό διαζύγιο.

Ο Τζένκινς έχει εισπράξει από την ΚΑΕ Άρης περίπου 120 χιλιάδες ευρώ μέχρι σήμερα και μένουν άλλες περίπου 80 χιλιάδες ευρώ, για να κλείσει ο «λογαριασμός» και να πέσουν οι υπογραφές της συναίνεσης.

Η αλήθεια είναι ότι και ο παίκτης επιθυμεί να βρεθεί άμεσα λύση και να αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη για την Ιταλία, προκειμένου να ενεργοποιήσει την προφορική συμφωνία που έχει με την Πιστόια. Κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Πηγή: Arena Press

https://www.basketplus.gr/index.php/a1-esake-basket-league/aris/item/95184-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B6%CE%AD%CE%BD%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CF%82

 

 

2 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
MrT

Τελικα ποσα επαιρνε τον χρονο?

stepap

Θυμάμαι κάτι για 250 χιλιάδες δολάρια αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Πάντως η ΚΑΕ γλύτωσε τη μεγάλη φορολογία για τα συμβόλαια ανω των 200 χιλιάδων ευρω.
Δεν ξέρω αν ήταν ο κυρίως στόχος αυτός απο κάποιο χρονικό σημείο κ μετά.