Δύο μεγάλες μορφές της ιστορίας του Άρη, ο Μάριο Μπόνι και ο Σβι Σερφ, επισκέφθηκαν το Μουσείο της ομάδας μας. Αναπόλησαν τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος, καθώς αμφότεροι κατέκτησαν Ευρωπαϊκό τρόπαιο και δεν έχασαν την ευκαιρία να το ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΟΥΝ!

Πηγή: Σερφ και Μπόνι… ξανασήκωσαν τα Ευρωπαϊκά τρόπαια! (photos) – pressaris.gr

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
GeorgeG

Και οι δύο καρυφαίοι τίτλοι.
Στο Τορίνο ο 1ος ευρωπαϊκός και στην Προύσα με την πιο τρελή ανατροπή.

Ian 73

Ο Μπονι έχει τον καλύτερο μέσο όρο πόντων στην ιστορία του ιταλικού πρωταθλήματος (32π πάνω-κάτω). Είχε βρεθεί ντοπαρισμενος και του είχε επιβληθεί αποκλεισμός 2 ετών. Με την λήξη της ο Άρης του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Ξεκίνησε υποτονικα αλλά μετά απογειώθηκε και μπήκε στη μυθολογία του συλλόγου μας.
Ο Σερφ είναι κατά κάποιο τρόπο ο… Ιωάννιδης του Ισραήλ. Αμέτρητοι εθνικοί τίτλοι την δεκαετία του 80 με την Μακαμπι, έφτασε αρκετές φορές και στον τελικό του πρωταθλήτριων χωρίς να σηκώσει το τρόπαιο. Ο μοναδικός διεθνής του τίτλος είναι το κύπελο κυπελλούχων με τον Άρη.

sfak3

Ο λόγος που ακούμε Μάριο και στο μυαλό μας έρχεται ο Μπόνι και όχι ο Μπρος..Για τον Σερφ τι να πει κανείς; Θυμάμαι πόσο γίγαντας ένιωσα πηγαίνοντας στο σχολείο μου (6ο γυμνάσιο Πετρουπόλεως) την επόμενη μέρα. Αν και Αθηναίος είχα αποφασίσει από τα 10 μου κιόλας να γίνω Άρης και φυσικά, όπως και όλες/όλοι μας, δεν θα μετανιώσουμε ποτέ. 36 χρόνια Άρης, για να γουστΆΡΕΙΣ.

ChrisSiak

Έχουν περάσει ξένοι παίχτες που αγάπησαν την ομάδα.

Έχουν περάσει ξένοι παίχτες που ένιωσαν.

Και πάνω απ όλους αυτούς είναι ο Μάριο Μπονι.