Αν εξαιρέσεις τον Μάντζαρη,οι άλλοι 3 είναι εφικτοί στόχοι…

Με τον Σαρικόπουλο είχαμε ασχοληθεί και τον Ιούλιο, όταν προσπαθούσαμε να βρούμε παίκτες για το φετινό ροστερ(τουλάχιστον πήραμε έναν από αυτούς!).
Αυτό που έχω να προσθέσω σε αυτά που λέγαμε τότε είναι πως(παρόλο που δεν του φαίνεται) κάθε χρόνο βελτιώνεται. Ελπίζω φέτος να συνεχίσει την παράδοση, γιατί πραγματικά το χρειαζόμαστε.

ΘΕΣΗ     : CENTER
ΥΨΟΣ     : 2.12
ΗΛΙΚΙΑ  : 22(31/03/90)
ΟΜΑΔΑ : ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ: 

Η πρώτη γραμμή είναι τα βασικά στατιστικά του,η δεύτερη είναι τα στατιστικά του αν έπαιζε 40 λεπτά(αν είχε προπονητή τον Σούμποτιτς δηλαδή) και η τρίτη τα advance stats του.


ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΥΣΙ:Φέτος,επιθετικά, ήταν πολύ καλός. 73,3% στα δίποντα,πάρε βάλε δηλαδή…Καλός στην ομαδική άμυνα…Κάπου εδώ όμως τελειώνουν τα καλά… Μετά έχει μόνο κακά. Πολλά φάουλ,δεν παίρνει πολλά ριμπάουντ,είναι αργός.. Αλλά 2,12 Έλληνες δεν υπάρχουν πολλοί και αν δεν μπορείς να έχεις τον Μπόγρη κι οι επιλογές σου μετά είναι Σκορδίλης, ε τότε νομίζω πως αξίζει το ρίσκο.

Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ: Νόμιζα πως δεν είναι ελεύθερος,αλλά είδα σήμερα αυτό το ρεπορτάζ και υποθέτω πως είναι ελεύθερος.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ; Ψηλός, με γνώση των βασικών και πολύ καλό τελείωμα κοντά στο καλάθι.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ; Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην έρθει. Τα φάουλ ας πούμε.Γιατί αν υπάρχει πιο αργός παίκτης από τον Μπόγρη,είναι αυτός!