Σαρικόπουλος: «Ο Άρης και το εξωτερικό» | μπάσκετ , basket league οπαπ , αρης | SentraGoal.

«Το συμβόλαιό μου έχει τελειώσει, συζήτησα με την ΚΑΕ Αρης, μου είπαν πως με θέλουν και θα ξαναμιλήσουμε. Αυτό που βασικά περιμένω είναι να μάθω είναι τι θα γίνει με το θέμα του προπονητή. Για μένα αυτό είναι το “Α” και το “Ω”. Από την άλλη δεν σας κρύβω ότι με ενδιαφέρει πολύ η προοπτική να παίξω στο εξωτερικό. Μόλις τελειώσουν με το καλό όλα τα πρωταθλήματα έξω ίσως να υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα. Δεν βιάζομαι ούτε αγχώνομαι για το μέλλον»

 

Να μην είχε και τόσους τραυματισμούς…

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The_Emperor_Is_Dead

Μάλλον μας κάνει πλάκα ο ψηλός! Με τί περγαμηνές να πάει να παίξει στο εξωτερικό? Δύο χρόνια στον Άρη δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα, άν εξαιρέσουμε εκλάμψεις 2-3 παιχνιδιών. Ψηλός που δεν ξέρει να σκρινάρει, παντελώς αδύναμος στο low post,που βάσει ικανοτήτων και προσόντων θα πρεπε να είναι το βασικό του προσόν. Αδύναμος στο σουτ των 4 μέτρων, και επιρρεπής στα φάουλ! Και κάνει όνειρα να πάει και στο εξωτερικό???? Ρε θα μας τρελάνουν μερικοί;;; Καμία μα καμία επαφή με την πραγματικότητα!

The_Emperor_Is_Dead

Δε διαφωνώ, άν οι φιλοδοξίες του καλύπτονται απ το να ειναι ο 11ος παίκτης ομάδας Α2 Ιταλίας, Γαλλίας και Γερμανίας, τότε πάω πάσο! Εξάλλου ακόμη και στον Άρη στα δύο χρόνια της παρουσίας του το μόνο που κατάφερε είναι να είναι σχεδόν τελευταία επιλογή του rotation. Δε λέω, κορμί έχει, αριστερόχειρας είναι, αλλά απο μπασκετική ευφυία, αντίληψη παιχνιδιού και αγωνιστική παρουσία, αγγίζει επιεικώς το 4! Το μόνο του ελαφρυντικό είναι οι συχνοί τραυματισμί που δεν τον άφησαν να βρεί ρυθμό, αλλά σε αυτο ίσως να έχει και ο ίδιος ένα μικρό μερίδιο ευθύνης γιατί πιθανόν δεν προστατεύει όσο πρέπει το κορμί του!