Στην σημερινή συνεδρίαση της ΕΕΑ, αναμένεται να παρθεί η απόφαση για το αν τελικά θα εκπέσει η εγγυητική επιστολή της Κ.Α.Ε. ή όχι.

Τις προηγούμενες ημέρες, οι άνθρωποι του ΑΡΗ επικοινώνησαν με όλους και υπήρχε θετική διάθεση από την πλευρά των πιστωτών για να διακανονιστούν οι οφειλές, πλην του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, ο οποίος απαιτεί όλο το ποσό που του οφείλεται.

Στην σημερινή συνεδρίαση της ΕΕΑ, αναμένεται να παρθεί η απόφαση για το αν τελικά θα εκπέσει η εγγυητική της Κ.Α.Ε. ή αν θα δοθεί νέα αναβολή, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να μπορέσει να διευθετήσει τις οφειλές.

Πηγή: Σήμερα η συνεδρίαση της ΕΕΑ, για την εγγυητική της Κ.Α.Ε.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας και πριν τον αγώνα με την Κύμη ο Δημήτρης Γουλιέλμος πλήρωσε ένα ποσό κοντά στα 60.000 ευρώ προκειμένου να πληρωθούν οι παίκτες, οι προπονητές και το υπαλληλικό προσωπικό, αλλά και να πάρουν προκαταβολές οι πιστωτές που είχαν αιτηθεί κατάπτωση της εγγυητικής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η σημερινή διαδικασία στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού θα έχει τυπικό χαρακτήρα, διότι οι πιστωτές λαμβάνοντας χρήματα για τους συμφωνηθέντες διακανονισμούς, παραιτούνται του αιτήματός τους για κατάπτωση της εγγυητικής της ΚΑΕ.

Αυτό εφόσον οριστικοποιηθεί και τυπικά από την ΕΕΑ στη σημερινή της συνεδρίαση, δίνει βαθιά ανάσα στην ΚΑΕ σε διοικητικό-οικονομικό επίπεδο, προκειμένου να συνεχίσει την προσπάθειά της για τον στόχο να σωθεί η χρονιά που κυλάει μαρτυρικά προς το τέλος της.

Με τα χθεσινά περίπου 60.000 ευρώ, ο επικείμενος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έχει βάλει σε διάστημα λιγότερο των δύο μηνών ένα ποσό που ξεπερνάει τα 150.000 ευρώ.

(Πηγή: Pressaris)

dorian gray

Πολύ πολύ σημαντικό το ποσό των 150.000 ευρώ – που έχει “μπει” συνολικά, και μάλιστα πριν το χθεσινό ματς…
Προβλέπω σημαντική εισροή εσόδων στο κρίσιμο ματς με τον Πανιώνιο.

Toby B

Δόθηκε και αναβολή οπότε η εκδίκαση πάει ακόμα λίγο πίσω. Αυτή τη στιγμή προέχει το αγωνιστικό μόνο. Νίκη το Σάββατο και μετά πάμε για δύο τελικους με Πανιώνιο και Ρέθυμνο. Πρέπει να γεμίσει το γήπεδο σε αυτά τα δύο παιχνίδια, να δώσουμε ώθηση στους παίκτες και να να μαζευτούν και έξτρα χρήματα για διακανονισμούς και μισθοδοσίες

vaggelaris

Αν παίξανε κ πληρωμένοι θα περίμενε κανείς να μασάνε σίδερα χθες. Γιατί οκ για τα σουτ αλλά να πω την αλήθεια εγώ δεν είδα κ πάθος χθες. Δυστυχώς λείπει ο παίκτης προσωπικότητα που θα ανεβάσει κ τους άλλους…