Ο 22χρονος γκαρντ, ο οποίος αγωνίστηκε την φετινή σεζόν στον Κολοσσό (3,36 πόντοι και 1,5 ασίστ κατά μ.ο., σε 28 παιχνίδια), βρίσκεται στην σκέψη του Βαγγέλη Αγγέλου ως μία εναλλακτική λύση στα γκαρντ, κάτι που οδήγησε τους κίτρινους στο να κάνουν μία διερευνητική ερώτηση για τον παίκτη.

Πηγή: Ρώτησε για Σταμάτη ο ΑΡΗΣ | AllAboutARIS.com

Υποθέτω στην περίπτωση που πάνε στραβά τα πράγματα με τον Μποχωρίδη , γιατί αλλιώς μου φαίνεται περιττός

34 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Ψήνουμε Λευτεράκη και αν δεν μας κάτσει ρωτήσαμε για Σταμάτη … Πήγαινε ν αγοράσεις μπριζόλες Black Angus .Αν δεν έχει ? Πάρε μισό κιλό χαλβά . Αλλιώς ,θέλουμε Λευτεράκη σε τιμή Σταμάτη . Θέλουμε να πάμε Ρέμο σε τιμή Τριαντάφυλλου .

Sam Vincent

Ρε Night ,γιατί το κάνεις αυτό? Που είπα να μην έχουμε plan b? Που το λεω αυτό ? Να έχουμε και plan c λεω εγώ . Αφού όμως ψήνουμε τον Λευτερακη ,έναν καλό Ελληνα παικτη των 100 χιλ. για συγκεκριμένη θέση και ρόλο ,δεν μπορούμε να έχουμε εναλλακτικό πλάνο τον Σταμάτη ,έναν παίκτη σωματοδομικά μισό από τον Λευτεράκη ,που αγωνίζεται σε διαφορετικές θέσεις ,που ως αξία μπασκετική δεν είναι κάτι και ως αξία οικονομική είναι των 30 χιλ (τα νούμερα είναι ενδεικτικά και δεν είμαι και βέβαιος γιαυτά αλλά κάτι τέτοιο συμβαίνει) . Αν ο στόχος είναι Ελληνας των 30 ,τι καθόμαστε και παιδευόμαστε με τον Λευτερη δυο μήνες και στερεύει η αγορά ? Αν ο στόχος είναι παίκτης των 60 χιλ τότε κοιτα ως τα 100 χιλ. γιατί ίσως να σου κάτσει .Όταν όμως οι διαφορές προσφοράς και ζήτησης είναι τεράστιες ,απλά χάνουμε χρόνο .

simon says

Καμιά φορά γίνονται και καραμπόλες! Ειδικά όταν δεν έχουν κλείσει οι βασικοί!

Sam Vincent

Πάρε μέρος στην κουβέντα…Φίλε Simon .Έχουμε μέχρι στιγμής στα guards Φλιώνη Νταλό Βεργίνη Μπελ. Τέσσερις ραλίστες . Μας μένει ένας ακόμα για να συμπληρώσουμε και παλεύουμε για τον καλύτερο όλων και ηγέτη μας ,τον Λευτεράκη .Ποια καραμπόλα μπορεί να φέρει στην θέση του τον Σταμάτη ? Μπορεί να αποτελεί ο Σταμάτης επιλογή δεδομένης της στελέχωσης ? Δεν έχω πρόβλημα με το παιδί .Αν τον πέρναμε στην θέση του Βεργίνη όλα καλά .Θα σωθούμε με τους υπάρχοντες + τον Σταμάτη ? Αυτό δεν θα είναι καραμπόλα . Αρμαγεδδών θα είναι .

simon says

Η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν έχω καταλάβει το σχεδιασμό του Αγγέλου! Οπότε μπορεί να λέω και βλακειες. Σκέφτομαι πως ο Μποχωριδης είναι μία εξαιρετική περίπτωση και θα κάνουμε υπέρβαση μόνο γι’ αυτόν. Εάν δεν μας κάτσει, βλέπω Νταλο στο 2, μαζί με Μπελ, αναβάθμιση Φλιωνη κ Βεργινη, οπότε ψάχνουμε για τρίτο Ελληνα στο1 και πάμε για έναν πιο καλό παίκτη στο 3 “ηγέτη”.

Sam Vincent

Καμία βλακεία δεν λες Simon . Τρέμω στην ιδέα πως θα επιχειρήσουμε να βγάλουμε την χρονιά χωρίς άσσο και τεσσάρι .

simon says

Χωρίς άσσο τη βγάζουμε τα τελευταία 4 χρόνια (μεγάλο μου κόλλημα)! Ειλικρινά καταλαβαίνω ότι λόγω οικονομικής στενωτητας θέλουμε αρκετούς combo παίκτες αλλά πάλι χωρίς κλασσικό 1?? Δεν ξέρουν εκεί στη Euroleague που κοιτάνε να κλείσουν τα PG πριν τελειώσει η χρονιά! Πάντως θεωρώ πως μέχρι στιγμής μας πάει καλά! Εάν έχουμε κλείσει Καιζερ κ είμαστε κοντά στον Λευτερακη ένα τεσσάρα θέλουμε κ είμαστε OK. Μαυροειδής Βασιλόπουλος ελεύθεροι από ΑΕΚ!!

Guardiola3

Νομίζω ότι αρκετά περάσαμε με Γιαννούλη, Χ´´βρέτα, Βασιλόπουλουλο, Αθηναίου…

Sam Vincent

Χωρίς άσσο αλλά με Ουότερς με Καμ με Ξανθόπουλο με Αθηναίο με Λευτερακη κτλ.

stepap

Sam εγώ θα προτείνω όπως λέω καιρό τώρα να πάει ο Μποχω στο 3 και να έρθει ο Σταμάτης στον άσσο γιατί είναι πολύ πιο γρήγορος και μπορεί να παίξει το τρανσισιον παιχνίδι που θέλει ο Αγγέλου. Ελπίζω η καραμπόλα αυτή να έχει να κάνει με την απώλεια του Μπρει και όχι του Λευτέρη.

Ο σχηματισμός της περιφέρειας μπορεί να γίνει ως εξής :
1.Φλιωνης Σταμάτης Βεργινης
2.Μπελ Νταλο
3.Μποχωριδης Σμιθ

Και έχουμε 3 θέσεις ξένων για τους ψηλούς Με υποψήφιους τους Κάιζερ Μαρας και ένα 4αρι ακομα

Sam Vincent

Είμαι οκ με τον Λευτερλακη στο 3-2 . Θέλει όμως ο παικτης το τρία ή μήπως αν του το σφηρίξει κάποιος θα γίνει Λιουις? Τέλος ,η τριάδα σου στον άσσο με τρομάζει. Εκεί τις ελπίδες μου τις στηρίζω στον Νταλό

simon says

Νομίζω πως ο Λευτερακης είναι / θέλει να γίνει 2 με έφεση στο σκοράρισμα!! Ενας καλός άσσος είναι απαραίτητος για κάθε ομάδα. Πόσο μάλλον για μας που θα κάνουμε μια νεανική ομάδα με πολλά combo στοιχεία. Ας ελπίσουμε πως Φλιωνη κ Νταλο θα ανταποκριθεί!

stepap

Γιατί σε τρομάζει, αφού θα υπάρχουν οι εναλλακτικές του Μποχω και του Νταλο;
Εμένα με φοβίζει ο σχεδιασμός χωρίς τον Σταμάτη στον άσσο γιατί ο μόνος Καθαρός άσσος είναι ο Φλιωνης που είναι καλός σε σετ παιχνίδι περισσότερο

Sam Vincent

Θα έχεις Φλ.Στ. Ντα. Βεργ . και θα παίζει στον άσσο ο Λευτεράκης ? Αυτό με φοβίζει …

stepap

Αυτό που λες θα γίνεται έτσι και αλλιώς αν δεν παίζουν καλά οι υπόλοιποι, απλά με τον Σταμάτη θα έχουμε μια ακόμα επιλογή και έναν παίκτη πιο γρήγορο από τους άλλους που θα μπορεί να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα.
Δεν κατάλαβαινω ακριβώς τη λογική σου.

Sam Vincent

Εννοώ πως δεν γίνεται μια ομάδα με τέσσερις άσσους στην δωδεκάδα και βγάζεις τον αγώνα στον άσσο με το τριάρι σου . Είναι κάκιστος σχεδιασμός ,κάκιστη στελέχωση .Αν είναι να παίζει ο Λευτεράκης περισσότερο στον άσσο τότε τι θέλεις τόσους άσσους? Πάρε τεσσάρι .Πάρε 3 αρι . Τι να κάνω και Σταμάτη και Βεργίνη ? Δεν θα λείπει ο Λευτεράκης από το τρία αφού αυτός ήταν ο αρχικός σχεδιασμός ? Χωρίς τεσσάρι δεν θα λείπουν λεπτά αν ο Λευτεράκης κατεβαίνει στον άσσο ? Αν ο Λακης αποκτηθεί για να ανεβαίνει στο τέσσερα και ο Λευτεράκης χρησιμοποιείτε στον άσσο ,στο τρία ποιος θα παίζει ? Εννοώ πως λόγω των οικονομικών θα έχουμε μικρό ρόστερ και ευρώπη . Μπορούμε με μικρό ρόστερ και κακό σχεδιασμό να την παλέψουμε ?

stepap

Για τον παράξενο σχεδιασμό συμφωνούμε 100% αλλά με τον Σταμάτη στον άσσο θα μειωθούν τα λεπτά του Μποχω σαν πλευ μέικερ και θα αυξηθούν στο 3 , οπότε είμαι υπέρ αυτής της λύσης επειδή δεν μου αρέσει η ιδέα του Λευτέρη ως Βασικού στο 1.
Όσο για το 4αρι και πάλι είμαι μαζί σου.

Sam Vincent

Με τους άσσους που έχουμε + Σταμάτη ,και 40 λεπτά θα μπορούσε να παίζει ο Λευτεράκης στον άσσο χωρίς όμως να μπορεί και να συμβεί το αντίθετο. Και δέκα άσσους να μαζέψουμε τύπου Βεργίνη και Σταμάτη , δεν σημαίνει πως μας έναν κανονικό άσσο. Ας πάρουμε και τον Δίπλαρο για να μην παίζει καθόλου ο Λευτεράκης στον άσσο…

stepap

Κοίτα, εγώ θέλω τον Σταμάτη για έναν συγκεκριμένο λόγο. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να τρέξει την ομάδα γρηγορότερα από όλους τους υπόλοιπους άσσους. Αυτό ο Λευτέρης δεν μπορεί να το κάνει με ευκολία οπότε τους θέλω και τους δύο.

kaptsik

Πολύ πολύ λογικό. Ο Μποχωριδης πιο πολύ μου αρέσει ως τριάρι. Δεν ξέρω κατά πόσο ψήνεται εκείνος όμως.

Guardiola3

Εγώ νομίζω ότι η ομάδα που θα στηθεί θα είναι καλύτερη της προηγούμενης σεζόν. Ο Νταλό δεν είναι κάποιος σουτέρ αλλά κάνει πολλες δουλειές κ θα βοηθήσει. Ο Μπελ φέτος θα παίξει καλύτερα, θα είναι ξεκούραστος έχοντας δίπλα του τον Νταλό, κ τα σουτ νομίζω θα φτάσουν σ´ άλλα επίπεδα. Χρειαζόμαστε ένα καλό 1. Τότε θα φανεί κ ο Κάιζερ. Νομίζω ότι κ αν δεν κλείσει ο Λευτέρης δεν χανόμαστε. Ίσως να μας βγει κ σε καλό αν κλείσουμε έναν αμερικανό πραγματικό άσσο.

simon says

+1! και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω, αλλά με παραμονή ΜΠΟΧΩΡΙΔΗ! Μετά δύσκολα θα μας βγουν τα κουκιά στους Αμερικανούς!

Toby B

Προσφυγή ο Κουρτιδης για να πάει στο Περιστέρι. Πηγη: Άρης Είσαι.

Πρέπει να εξηγήσουν στο παλικάρι που παίζει και που θέλει να πάει. Όπως σωστά γράφει ο Δασκάλου, ένα ευρωπαϊκό βράδυ του Άρη είναι όλη η ιστορία του Περιστερίου. Αν όντως τον πιστεύουν να τα βρουν μαζί του και στο οικονομικό. Ένα νέο τριετές συμβόλαιο στον κάθε Χ Κουρτιδη, αν τον πιστεύουν, είναι προτιμότερο από ξόδεμα χρημάτων για τον κάθε Σταμάτη.

ChrisSiak

Μητογλου Νο2. Εντάξει είναι κ μερικοί που απλά δε θέλουν να παίξουν στον Άρη. Οκ. Αν έχει φάει κ παπα από τον Λάσκαρη δεν του δίνω κ μεγάλο άδικο. Τώρα βέβαια δεν ξέρουμε αν του μίλησε ο Αγγέλου κ αν ναι τι του είπε.

Jim Patras

2ετές στο συμπολίτη για τον παίκτη που γνώρισε &αγάπησε τον χειμώνα ο Captain..

Σχίζω το προσύμφωνο για τον προδότη Σχίζα.

dilliger

Ελεύθερος ο Atic…

ChrisSiak

Νομίζω έπαιζε έξω πέρυσι δανεικός όποτε το loc δεν είναι Ελλάδα

vaggelaris

Ο Σχίζας που κάποια στιγμή ακούστηκε για εμάς υπέγραψε ΠΑΟΚ. Μάλλον σαν εναλλακτική του μπελ απ’ ότι κατάλαβα…

vaggelaris

Σε περίπτωση που κλείσει ο Κάιζερ θα πάμε δηλαδή για άλλους 3 ξένους? Ένα γκαρντ κ 2 ψηλούς? Η δε θα κλείσουμε την εξάδα μήπως προκύψει κάτι μετά?